Follow:
beauty

Yves Rocher Kerstcollectie: White Vanilla en Marvelous Berries

Eens in de zoveel tijd valt er een gevulde enveloppe van Yves Rocher in de bus. Uit zelfbescherming gooi ik deze meestal meteen bij het oud papier, maar toen de kerstdecoraties op de enveloppe mijn naam schreeuwde móest ik de enveloppe wel openmaken. Ik ben namelijk dol op kerstcollecties van beautymerken! En ik vond dat ik mijzelf wel een klein beetje mocht verwennen. 😉

Het leuke aan de Yves Rocher enveloppen vind ik altijd al die aparte papiertjes, stickertjes en lijstjes die je kan invullen. Om mij heen ligt dan een berg papiertjes waar ik stickers van moet afhalen om op mijn bestelformulier te plakken. ( Ja, bij Yves Rocher bestel ik per post ipv via de website! Vind ik leuk! ). Een soort nostalgisch gevoel geeft het mij, aangezien ik vroeger ook al geregeld daar bestellingen deed.

De White Vanilla lijn sprak mij meteen al aan. Ik ben gek op vanille en de mooie witte uitstraling doet mij ook meteen aan de winter/kerst denken. Ik bestelde de showergel, handzeep en lippenbalsem. ( de lippenbalsems van Yves Rocher vind ik echt zalig! ).

De geur is écht vanille, en dan niet de weeïge variant gelukkig. Echt een heerlijke warm zoete geur. Absoluut een heerlijke lijn voor de gezellige koude maanden. De lippenbalsem smelt echt op je lippen. Nú al één van mijn favorieten van dit jaar!

De showergel en lippenbalsem zijn beide 1,95 en de handzeep 2,95. Ook nog eens super fijne prijsjes. Daar kan je nog eens een keertje lekker goedkoop slagen.

Van de Marvelous Berries lijn bestelde ik alleen een handzeep. Zodra de geur teveel naar cranberry neigt vind ik het al vaak niet zo lekker meer. Ik was daarom voorzichtig met bestellen. Gelukkig ruikt hij meer naar rode bessen en is het echt een heel fruitig en fris geurtje. Stiekem baal ik dus dat ik niet nog wat anders uit deze lijn heb besteld.

Bij mijn bestelling kreeg ik nog allerlei gratis cadeautjes. 2 Potten scrubs ( staan niet op de foto’s ), een mooie felrode nagellak en een geschenkdoosje. Die komt goed uit, die kan ik mooi gebruiken voor de kerstdagen om iets in weg te geven.

Van deze twee lijnen zijn ook ontzettend veel leuke geschenkverpakkingen voor kleine prijsjes. Ideaal om weg te geven met de feestdagen. Al puilt mijn voorraadkast qua showergels en bodyproducten uit, ik ben super blij met mijn mini bestelling. Laat de Kerst maar komen!

Bestel jij weleens iets bij Yves Rocher?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mariska

  Ah die vanille ben ik nu wel benieuwd naar! Van die rode versie heb ik een handcrème cadeau gekregen bij mijn vorige bestelling 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Etos Botanical Boost Rosemary & FigMy Profile

  november 12, 2017 at 20:49
 • Reply chucky1012

  Zo mooi…
  Ik ga zeker even naar de winkel om eraan te ruiken….
  Fijne prijsjes.

  november 18, 2017 at 18:14
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge