Follow:
beauty

The Body Shop Sale Shoplog!

Sale bij The Body Shop is natuurlijk mijn favoriete tijd van het jaar! Hier kijk ik altijd naar uit. Ik heb mij dit keer aardig ingehouden al zeg ik het zelf. 😉 Kijken jullie mee?

Hebben jullie nog iets gekocht in de Body Shop sale?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Lonneke

  Wat een heerlijke producten van TBS. Ik vind vooral de eerste twee producten uit de cadeau verpakking wel interessant. Helaas heb ik geen TBS is de buurt en online koop ik er nooit iets, vaak wil ik eerst iets van te voren ruiken.

  januari 3, 2017 at 09:32
 • Reply Irina

  Wat ben je weer goed geslaagd Hilde!

  januari 3, 2017 at 10:07
 • Reply Kim

  Leuk om te zien meid!

  januari 3, 2017 at 12:31
 • Reply Annette

  wow hahaha ze mogen jouw wel aandeelhouder maken zoveel van TBS jij hebt. Ik heb ze een tijdje genegeerd maar ik heb ze in 2016 helemaal gevonden. Vind ook dat ze hele fijne producten hebben nu en hele mooie lijnen.

  januari 3, 2017 at 14:56
 • Reply Vanessa

  Je bent goed geslaagd, leuk om te zien! Ik vind de body butters heerlijk. Fijn dat je ook een geschenkset hebt kunnen scoren. Ik heb helaas geen TBS filiaal in mijn buurt en de Nederlandse webshop verzend niet naar België.

  januari 3, 2017 at 15:07
 • Reply Jouvence

  Je bent goed geslaagd zo te zien! Ik was in Amsterdam en daar was het zo druk dat ik The Body Shop niet meer in ben geweest, wel heb ik het een en ander gescoord bij de Lush. xx

  januari 3, 2017 at 15:57
 • Reply Yvonne

  Ik heb dus echt helemaal niets in staan van tbs, maar jij maakt het bijna goed 🙂

  januari 3, 2017 at 17:39
 • Reply jeapiebel

  The body shop hebben allemaal prachtige producten. Je bent zeer geslaagd zo te zien. 🙂

  januari 3, 2017 at 17:47
 • Reply mieke | mieksmind

  Wat heb je weer veel gekocht haha! Jij moet TBS ambassadeur worden 😉 ik vind TBS ook steeds leukere producten hebben!

  januari 3, 2017 at 19:19
 • Reply Natascha

  Ik blijf het leuk vinden om jou zo te zien met je TBS verslaving hihi. Je bent weer goed geslaagd!

  januari 3, 2017 at 19:24
 • Reply YuSt

  Goed los gegaan, geef je nog gelijk ook! Als je toch al zo’n groot fan bent!
  YuSt onlangs geplaatst…Goede voornemens? Afvallen, stoppen met roken? | Weight CareMy Profile

  januari 3, 2017 at 19:52
 • Reply Melike

  Hihi wat heerlijk dat er uitverkoop was en wat heb je lekkere producten gekocht! Je hebt je zo te zien inderdaad een beetje ingehouden. Voordat ik de video bekeek dat ik echt dat het veel meer zou zijn! Ik kan me voorstellen dat dat best even een uitdaging was;)

  januari 4, 2017 at 22:03
 • Reply Sarah

  WoW je bent goed geslaagd zo te zien. Ik kon me dit keer ook niet inhouden, heb sws een zwak voor TBS, vooral met de sale 😉

  februari 3, 2017 at 20:50
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge