Follow:
beauty

Rooibos voor de huid!

Als het om thee gaat is rooibos niet mijn favoriete smaak. Ik kan het niet omschrijven, maar ik vind het gewoon niet zo lekker. Toen ik de mogelijkheid kreeg om een huidverzorgingslijn met rooibos te testen wilde ik dit absoluut proberen! Lust ik het niet als thee, misschien is het als huidverzorging super fijn!

Over Natuurlijk Rooibos

De producten van Natuurlijk Rooibos zijn afkomstig van African Extracts Rooibos uit Zuid-Afrika. De skincare producten van African Extracts Rooibos zijn al sinds 2005 een groot succes in Afrika en zijn nu dankzij Natuurlijk Rooibos ook in Nederland te krijgen.

Rooibos voor je huid

Hoewel de meeste mensen rooibos alleen kennen als thee, staat deze plant ook bekend om zijn ontstekingsremmende, huidverzachtende en antimicrobiële werking.
Alle producten van Natuurlijk Rooibos bevatten het bioactieve rooibos plantenextract, afkomstig van verse, groene rooibosplanten die alleen in het wild groeien in het prachtige Cedergebergte van de West-Kaap. Dit krachtige natuur-extract bevat een hoge concentratie antioxidanten, vitamine A en E en mineralen, die een positieve werking hebben op de huid.

Natuurlijk Rooibos Deep Cleansing Face Wash

Wat een collega blogger al mooi opmerkte was dat de lijn een beetje naar Zwitsal ruikt. En inderdaad, ik herken die geur ook wel een beetje. De lijn ruikt in ieder geval zalig! De Face Wash gebruik ik in de avond onder de douche om mijn gezicht te reinigen van make-up. De gel voelt heerlijk fris aan het reinigt prima. Je moet wel uitkijken dat je niet al te dicht bij je ogen komt want hij prikt wel in de ogen. Verder een prima Face Wash!

Natuurlijk Rooibos Refreshing Toner

Een toner ( lotion ) is in mijn ogen onmisbaar in je huidverzorgings routine. Ik vind het altijd een heerlijke afsluiter van de reiniging en een perfecte starter voor de verzorging die daarna komt. Een toner verwijdert de laatste restjes vuil en sluit de poriën weer. Ook zorgt een toner ervoor dat je verzorging die je daarna gebruikt beter wordt opgenomen.

Ook deze toner ruikt weer zalig ( naar Zwitsal…haha ) en voelt heel goed aan op mijn huid. Een zeer fijn product!

Heb je nog een lege sprayflacon? Giet dat wat toner in je flacon en gebruik hem gedurende de dag als een verfrissende spray! Ook handig om je make-up te fixeren.

Natuurlijk Rooibos Moisturising Day Cream

Ik heb al vaker op mijn blog geschreven dat een dagcrème met een SPF voor mij een must is eigenlijk. Zeker sinds de pigmentvlekken in mijn gezicht meer regel dan uitzondering is, is een SPF noodzakelijk om de schade binnen de perken te houden. Deze heerlijke dagcrème in tube ( ook al een groot pluspunt! Hygiënisch en makkelijk in gebruik ) is écht een hele fijne crème. Voor een hele droge huid is deze crème wellicht wat te weinig qua comfort, maar voor de normale tot gecombineerde huid kan de crème prima!

Zeker de komende maanden, wanneer de kachel in de huizen weer aan gaat, komt je huid vaak wat vocht tekort. Deze crème hydrateert en voedt de huid optimaal.

Lijkt de Natuurlijk Rooibos collectie jou ook wel wat? Bij de webshop is nu de complete set verkrijgbaar voor 18 euro! ( normaal 30 euro ). Misschien ook leuk om iemand cadeau te geven.

Ik ben in ieder geval zeer te spreken over de Rooibos lijn, ruik ik stiekem toch lekker een beetje naar Zwitsal. 😉

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten gekregen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Klinkt erg goed.
  Ik hou van natuurlijke producten….

  Xoxo

  september 7, 2017 at 11:02
 • Reply Marietta de Groot

  Ik ben er wel nieuwsgierig naar geworden. Zwitsal is natuurlijk een ultiem heerlijk luchtje, dus dat is alleen maar een plus. Op je 57e een beetje naar baby ruiken, nou dat mag best. Het lijkt me een lekkere lijn, die ik graag wil uitproberen!

  september 7, 2017 at 21:54
 • Reply Liesbeth

  Dit setje ga ik bestellen,lijkt me geweldig!

  september 7, 2017 at 23:22
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge