Follow:
fashion, kids

De leukste kinderkleding voor je kind!

jayno

Groeien jullie kids ook zo snel? Kijk, Amy en Fenna krijgen kleedgeld, dus voor hen hoef ik niet meer op pad voor kleding. Thomas daarentegen, daar mag ik nog wel heerlijk voor shoppen. En wat is die jongen gegroeid het afgelopen jaar. De winterkleding ligt nu in zijn kast, en ook hier merk ik dat ik het waarschijnlijk niet red om met deze selectie de winter door te komen. Voor hem moet ik zeker nog twee broeken inslaan. En wat betreft de lente/zomer….daar moet ik ├ęcht een flink aantal items voor inslaan. In deze blog een hoop leuke inspiratie voor zowel jongens als meisjes!

Comfortabel

Wat waarschijnlijk het allerbelangrijkste is voor je kind, is dat de kleding lekker comfortabel zit. Maar voor mij als moeder vind ik het ook wel leuk als het dan ook nog eens leuk eruit ziet. Om je kind nou elke dag in een joggingspak naar school te sturen is ook zo wat. Dan zit het wellicht wel comfortabel, maar echt leuk ziet het er niet uit.

Thomas draagt eigenlijk altijd een jeans. Nu in de winter combineren we dat met een gave stoere trui. Hij vindt dat heerlijk zitten (zeker met een capuchon, thuis zet hij heel vaak die capuchon lekker op).

jayno jayno

Als de trui of longsleeve dan ook lekker wat langer valt heb je ook geen last van een koude rug. In het voorjaar draagt Thomas vaak deze sweaters nog als een soort tussenjas. En ook bij de training van hockey is een lekkere sweater ook een uitkomst!

Mode voor de mooiste meisjes

Ik herinner mij nog van Amy en Fenna dat ze eigenlijk alleen maar jurkjes en rokjes wilden dragen. En natuurlijk het liefst zo roze en zo zoet mogelijk. Nono kleertjes is een merk die zowel die geweldige “prinsessenlook” kleding heeft, maar ook voor stoerdere meisjes ontzettend gave kleding. Zie jij je dochtertje in het voorjaar al in deze geweldige kleding naar school gaan?

jayno jayno jayno

Ik krijg al meteen zin in het voorjaar als ik deze kleding zie!

Voordeel van kwalitatief betere kinderkleding

In de periode dat Amy en Fenna rond de leeftijd van 5-6 waren kocht ik veel van hun kleding tweedehands. En dan heb ik het niet over de goedkopere merken kinderkleding. Mooie merkkleding lag buiten mijn budget, maar kon ik prima via Marktplaats kopen. Zo had ik de meisjes in prachtige kleding lopen en het kostte mij vele maanden minder. Het voordeel van wat duurdere merkkleding is de kwaliteit.

Als je wat meer geld investeert in kleding, kan je het makkelijker doorverkopen als je kind eruit gegroeid is. Vaak ziet het kledingstuk er nog prima uit voor een tweede ronde! Ook kan je er dan nog een prima prijs voor krijgen om weer te investeren in een nieuw kledingstuk. Van Thomas heb ik nu ook wat sweaters van wat duurdere merken zoals Vingino en Cars. Die zien er na het vele wassen nog prima uit. Deze ga ik dan ook zeker op Marktplaats zetten. Ook veel beter voor het milieu dan dat je kledingstukken na een paar keer wassen al kan weggooien. ­čśë

Voor Thomas ga ik nog op zoek naar 2 jeans en een leuke trui voor deze periode. Maar ik kan stiekem al niet wachten om voor de zomercollecties te gaan shoppen.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge