Follow:
beauty, fashion

Tassen die onmisbaar zijn voor je garderobe

Een van de mooiste, en wellicht ook wel belangrijkste, accessoire voor bij je outfit is wel een mooie tas. Een mooie tas maakt je outfit helemaal af. Je kan nog zo mooi gestyled en gekleed zijn, als je dan met een lelijk handtas acte de présence geeft is dat toch een domper. Ik heb zelf voor mijn werk een wat grotere tas, maar als ik een uitje heb vind ik het leuk om een mooie tas mee te nemen. En wat zijn er mooie tassen! In deze blog een paar prachtige exemplaren. Tassen kopen bij Brandfield is je wanen in een ’tassenwalhalla’.

Ted Baker

Als je niet heel veel mee hoeft te nemen is een klein tasje natuurlijk ideaal. Deze van Ted Baker vind ik echt zo schattig! Hier past prima een mobieltje in, wat geld, pasjes en een lipstick en een klein bosje sleutels. Meer heb je niet echt nodig toch? Ik vind dit tasje stijlvol en chique. Ik hou er ook van als een tas over je hoofd gedragen kan worden zodat hij niet telkens van je schouder glijdt. Een mooi leer tasje om je outfit helemaal mee af te maken.

Een andere tas van Ted Baker waar mijn oog op viel was een leuke meerkleurige tas, genaamd Sanam. Als je eigen outfit bijvoorbeeld helemaal effen is maakt een meerkleurige tas je outfit natuurlijk helemaal af!

Een prachtige romantische tas waar nog aardig wat in kan. Dit is een tas die je misschien niet heel vaak tevoorschijn tovert, maar áls je met deze tas je outfit styled heb je absoluut een perfecte complete outfit.

Cowboysbag

Een merk waar ik al jaren stiekem mijn oog op heb laten vallen is Cowboysbag. Ik heb een aantal Sendra laarzen die ik graag draag, en de tassen van Cowboysbag vormen natuurlijk samen het perfecte duo. Tassen in de kleur bruin hebben stiekem vaak mijn voorkeur bij mijn outfits. Ik hou bijvoorbeeld erg van jurken met mijn Sendra laarzen erbij, en daar vind ik een tas zoals hierboven echt de perfecte combinatie bij.

Voor mijn verjaardag wil ik een nieuwe rugzak voor naar mijn werk. Ik loop nu met een oude rugtas van Thomas, haha. En terwijl ik op de site van Brandfield aan het neuzen ben, kom ik toch de perfecte rugtas tegen! Ik ben verliefd!

Wow, dit is toch echt mijn droomtas voor naar mijn werk. Hier passen al mijn spullen in die ik dagelijks voor mijn werk nodig heb. Mijn lunch, Dopper, portemonnee en boek. Deze heb ik meteen op mijn verlanglijstje gezet voor mijn verjaardag.

Shoppers

Heb je bij je outfit toch een iets grotere tas nodig omdat je toch de nodige spullen mee moet nemen? Maar wil je wel een shopper in stijl? Dan zijn de onderstaande tassen wellicht iets voor jou. Hier kan natuurlijk iets meer in dan in een klein schoudertasje, en ze zijn ook nog eens prachtig om te zien!

GUESSVIKKY ZWARTE SHOPPER

TED BAKERZWARTE LEREN GIFT SET BNDL-

MICHAEL KORSVOYAGER WITTE SHOPPER

GUESSNOELLE BLAUWE SHOPPER

Genoeg inspiratie? 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge