Follow:
beauty

The Body Shop Banana Shampoo

The Body Shop Banana Shampoo

Een product waar je mooie herinneringen aan hebt, dat heb ik met de The Body Shop Banana Shampoo. Herinneringen uit mijn tienerjaren toen ik zelf met mijn zakgeld naar The Body Shop ging om spulletjes te kopen. Met de kortingsactie onlangs besloot ik hem eindelijk weer eens aan te schaffen.

Ik ken ontzettend veel shampoos in ontelbaar veel verschillende geuren, maar een shampoo die naar bananen ruikt ken ik alleen van The Body Shop. Ken je die bananensnoepjes? Daar ruikt het exact naar, echt super lekker!

Als tiener kocht ik deze shampoo en conditioner al bij The Body Shop. Destijds kon je hem ( als ik het mij goed herinner ) zelfs opnieuw laten vullen in de winkel als je met de lege fles naar de winkel kwam. Jammer dat dat concept is verdwenen!

Alle ingrediënten

Aqua/Water (Solvent/Diluent), Sodium Laureth Sulfate (Surfactant), Musa Paradisica Fruit/Musa Paradisica (Banana) Fruit (Emollient/Lubricant), Cocamidopropyl Betaine (Surfactant), Glyceryl Hydroxystearate (Emollient), Sorbitan Sesquicaprylate (Surfactant), Phenoxyethanol (Preservative), Sodium Chloride (Viscosity Modifier), Benzyl Alcohol (Preservative), Sodium Benzoate (Preservative), Mel/Honey (Natural Additive), Panthenol (Hair Conditioning Agent), Polyquaternium-7 (Hair Conditioner), Stearic Acid (Emulsifier), Citric Acid (pH Adjuster), Palmitic Acid (Surfactant), Parfum/Fragrance (Fragrance), Disodium EDTA (Chelating Agent), Ascorbic Acid (Antioxidant), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), CI 19140/Yellow 5 (Colour), CI 14700/Red 4 (Colorant).

De bananenmoes die in de shampoo verwerkt zit komt uit Ecuador. The Body Shop heeft er ook Community Fair Trade honing in verwerkt.

The Body Shop Banana Shampoo

De shampoo schuimt ontzettend fijn en de geur vult zich in de badkamer. Ik kan maar één nadeel bedenken, en dat is dat ik ontzettend veel zin krijg in een bananenmilkshake als ik dit product gebruik. 😉

Mijn haar is na gebruik schoon, ruikt lekker ( laat mij weer even tiener zijn ) en brengt makkelijk in model. Ik heb de crèmespoeling nog niet gebruikt omdat ik eerst even wilde kijken hoe mijn haar zou vallen met alleen het gebruik van de shampoo. Nou prima dus!

De shampoo komt in een fles van 250 ml en kost 6,50. Bestel je liever dan dat je in The Body Shop winkel koopt? De site heeft geen verzendkosten!

Je kan de shampoo hier bestellen:

The Body Shop Banana Shampoo

Heb jij een product die mooie herinneringen heeft?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Romy

  Oh, deze wil ik nu ook hebben! De geur lijkt me heerlijk en hij klinkt verder ook zo fijn. Ik ga er eens naar kijken als ik bij The Body Shop kom.
  Romy onlangs geplaatst…Tijd voor een Vaker Vrolijk winactie!My Profile

  maart 23, 2017 at 07:38
 • Reply Marieke

  Hihi, deze kocht ik vroeger ook altijd! Jammer dat je de flesjes niet meer kunt laten bijvullen, vond dat altijd zo’n mooi concept!

  maart 23, 2017 at 09:00
 • Reply Jessica J.

  Deze lijkt me wel iets voor m’n vriend. Hij is verzot op bananenmilkshakes! Vraag me alleen af of hij zou willen dat z’n haar ernaar ruikt, haha!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Yankee Candle | Good Air Odor Eliminating FragranceMy Profile

  maart 23, 2017 at 11:42
 • Reply Babs

  Jeroen kan zich misselijk eten aan bananenschuimpjes! Of hij de shampoo dan ook fijn vindt… ik heb geen idee, maar mij lijkt ie heerlijk!
  Als tiener bestelde ik wel eens iets uit de Yves Rocher catalogus. Vond ik altijd reuze spannend!

  maart 23, 2017 at 13:01
 • Reply Lieke

  Wat leuk zo’n jeugdherinnering. Ik weet niet of ik hem snel zou kopen aangezien ik mijzelf ook nog eens was met andere fruitige geuren.
  Lieke onlangs geplaatst…Review | Essence highlighter prismatic rainbowMy Profile

  maart 23, 2017 at 14:12
 • Reply chucky1012

  Had hier veel goed over gelezen 😉

  maart 24, 2017 at 07:01
 • Reply Julie

  Ik heb deze ook al vaker gehad en vind hem heerlijk! Binnenkort moet ik deze maar weer eens aanschaffen! 🙂

  maart 24, 2017 at 14:24
 • Reply Mariska

  Deze ga ik onthouden, wil hem wel eens proberen! 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor EPIC 4.0?My Profile

  maart 25, 2017 at 11:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge