Follow:
beauty

The Body Shop wishlist

Zoals jullie wellicht weten ben ik een groot fan van The Body Shop. Ik hou van jarenlang van de producten van The Body Shop. Ik heb dan ook een flinke collectie aan producten in huis welke ik bijna dagelijks gebruik. De Body Butters, de serum en crèmes, de bodysprays etc etc. Ik word ook echt gelukkig van elk product wat ik gebruik. The Body Shop komt ook geregeld met mooie nieuwe producten op de markt. En ja, dan begint het toch te kriebelen om deze te testen.

Love Your Body Club

Wat ik altijd adviseer is om meteen lid te worden van de Love Your Body Club. Je spaart punten op je aankopen en je hebt al heel snel een voucher twv 5 euro gespaard. En als je jarig bent krijg je ook altijd een voucher. Gratis geld! 🙂

En er zijn geregeld ook speciale acties voor members. Zo was er onlangs een korting op het gehele assortiment van 20% voor members. Dus regel snel een membership!

Wishlist

Ik heb wel een aantal artikelen die ik heel graag zou willen proberen. Ik heb op dit moment weer een voucher van 5 euro in mijn account en mijn verjaardag is in juni, dus de komende tijd is het niet ondenkbaar dat ik één (of meerdere ;-)) van onderstaande producten zal gaan proberen.

Edelweiss Bouncy Sleeping Mask

Edelweiss Bouncy Sleeping Mask 75ml

Ik heb onlangs van mijn lieve moeder al het serum en de crème van deze nieuwe serie gekregen. En ik vind het heerlijk! Ik ben al fan van de sleeping masks van The Body Shop. Ik ben namelijk nogal lui als het om “losse” maskertjes gaat. Ik vergeet het vaak. Dan heb ik na het douchen mijn serums en crème al gesmeerd en bedenk dan pas dat ik ook even een masker had kunnen doen. Maar een sleeping mask gebruik je gewoon als nachtcrème, ideaal! Deze zou ik dus heel graag testen.

Edelweiss Bouncy Sleeping Mask 29 euro

Edelweiss Cleansing Concentrate

Edelweiss Cleansing Concentrate 100ml

Op dit moment gebruik ik de Vitamine E cleaner van The Body Shop. Je hebt maar heel weinig nodig van deze reinigingsproducten. Ik vind ze zelf wel wat prijzig, dus ik gebruik regelmatig ook een goedkoper product tussendoor. Maar deze tube zou ik wel een keertje willen proberen.

Edelweiss Cleansing Concentrate 21 euro

Oils of Life

Mijn favoriete collectie is de Oils of Life collectie. Ik kan niet zonder de olie van de Oils of Life serie. Ik gebruik deze olie altijd in de avond. Een heerlijk voedende olie die mijn huid altijd heerlijk laat aanvoelen. Dit is een prijzig serum, maar dat is mijn cadeautje voor mezelf.

Maar er zijn nog een aantal producten in deze collectie die ik mezelf graag weer eens cadeau zou doen. Sommige heb ik in het verleden al weleens gehad, sommige heb ik nog niet geprobeerd.

Oils of Life Sleeping Cream

Oils of Life™ Sleeping Cream 80ml

Dit product heb ik een keer als testertje gekregen en voelde heerlijk aan. Hier zou ik wel eens een grote pot van willen hebben. Het product geeft een intensieve verzorging en hydratatie.

Oils of Life™ Sleeping Cream 35 euro

Oils of Life™ Intensely Revitalising Cleansing Oil-In-Gel

Oils of Life™ Intensely Revitalising Cleansing Oil-In-Gel 100ml

Dit product uit mijn favoriete serie heb ik nog niet eerder gebruikt. Dit lijkt mij een heerlijke reiniging voor mijn vermoeide huid. De producten van de Oils of Life serie ruiken ook heerlijk, dus ik ga ervanuit dat deze reiniging ook zalig zal ruiken. En mijn huid reageert heel goed op al deze producten, dus kom maar op!

Oils of Life™ Intensely Revitalising Cleansing Oil-In-Gel 15 euro

Nu maar hopen dat er voor de zomer niet nog een paar gave Limited Edition collecties komen, want dan zal mijn wishlist snel groeien ben ik bang 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge