Follow:
beauty

Utsukusy Ayurveda Vata Star Essence

Nostalgisch, dat gevoel geeft mij deze geweldige verpakking van het Utsukusy product wat ik ontving om te mogen testen. Het is net of ik bij een ouderwetse apotheker ben geweest. Ik vind het super! Mijn Lavendel Hydrolaat, die inmiddels al een tijdje op is, kwam ook in een zelfde soort flesje als de Ayurveda en het staat zo gaaf in de badkamer! Vandaag vertel ik jullie over het veelzijdige product Ayurveda.

In deze olie zitten ontzettend veel 100% natuurlijke oliën verwerkt: jasmijn, lavendel, petitgrain, grapefruit, citroen, mirre, nerolie en stokroos. De geur van deze olie is hypnotiserend bijna. Ik word er rustig van en ontspan volkomen. Ik kan mijn vinger er niet op leggen wat ik precies ruik, maar het is zalig!

Deze olie zorgt ervoor dat je ontspant en even helemaal tot rust komt. Het leuke aan deze olie is dat je hem op zo ontzettend veel manieren kunt gebruiken. De eerste manier hoe ik hem heb gebruikt is voor een massage. Mijn man had een vrij drukke week op zijn werk, dus besloot ik dat hij de perfecte “tester” was. De olie smeert heel goed uit en trekt snel in, en ( wat mijn man vooral belangrijk vond ) hij laat geen plakkerig laagje achter. Je hebt niet veel olie nodig om een goede massage te geven, erg zuinig in gebruik. De geur is trouwens ook ideaal voor mannen aangezien hij absoluut niet persé vrouwelijk ruikt.

De olie kan je ook plaatselijk gebruiken om je doorbloeding te stimuleren. Heb jij bijvoorbeeld last van de kou tijdens deze wintermaanden? Masseer je onderrug eens met deze olie en je zal merken dat je spieren heerlijk warm worden.

Een heerlijk ontspannend bad? Een paar druppels van de Ayurveda Vata olie in je bad en je zal heerlijk ontspannen. ( tevens goed om je lichaam heerlijk op te warmen )

Je kan de olie zonder problemen ook op je gezicht gebruiken. Je kan er mee reinigen maar het ook gebruiken als een heerlijke olie voor op je gezicht. Ideaal toch? Een flesje met heerlijk geurende olie die zo multi-inzetbaar is. ( en zo lekker ruikt dat je het continue zou willen gebruiken )

Ingrediënten

Sesam oil with essential oils of jasmium grandfilorium, citrus bigardia, citrus limonum, citrus paradisi, lavandula angustifolia, commiphona myrrha, citrus aurantium, citrus, aniba parparviflora

Alle producten van Utsukusy-Schoonheid zijn dierproefvrij.

De Utsukusy Ayurveda Vata is verkrijgbaar in 500ml à 80 euro en een 150ml à 40 euro.

Geef jij weleens een massage?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Jolanda

  Klinkt als een heerlijk product!!

  februari 8, 2017 at 09:18
 • Reply Irina

  Wat een mooie flacon!

  februari 8, 2017 at 09:19
 • Reply Tania

  Klinkt goed. Zou het vooral in bad gebruiken om te ontspannen

  februari 8, 2017 at 10:37
 • Reply Eva

  Het klinkt als een hele fijne olie! Ik zou er weleens mee in bad willen gaan. Zeker met de kou nu!

  februari 8, 2017 at 11:36
 • Reply Lieke

  Oh dit klinkt heerlijk voor dit seizoen van het jaar. Hiermee na een drukke dag lekker in bad hmm!
  Lieke onlangs geplaatst…Outfit lookbook | Een zonnebril in de winter kan gewoonMy Profile

  februari 8, 2017 at 13:40
 • Reply Annette

  Klinkt weer als een fijne!

  februari 8, 2017 at 18:57
 • Reply Jouvence

  Klinkt als een fijne olie. xx

  februari 8, 2017 at 21:29
 • Reply Melike

  Hihi eigenlijk geef ik nooit een massage, ik ben daar zo slecht in. Mijn vriend ook al, dus dat is een beetje jammer. Lijkt me wel heerlijk om het product in bad te gebruiken, inderdaad lekker ontspannen:)

  februari 9, 2017 at 23:13
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge