Follow:
beauty

Nieuw! Catrice Lashes to Kill Pro Instant Volume Mascara 24H

Catrice Lashes to Kill

Nieuwe make-up is altijd feest, en mascara al helemaal! Sinds ik blog heb ik al de nodige mascara’s getest en daarbij tot de conclusie gekomen dat er een heleboel goede mascara’s verkrijgbaar zijn in het budget segment. Je hoeft echt geen 20 euro uit te geven om een goede mascara in huis te hebben. Maar toch vind ik het leuk om mascara’s uit te blijven proberen, want de echte ‘Wow-mascara’ heb ik nog niet gevonden.

Catrice Lashes to kill pro instant volume mascara 24H

Een hele mond vol, maar ik beperk mij in deze blog even tot de Lashes to Kill mascara. Deze mascara komt in een Ultra Black variant en een Waterproof. De omschrijving voor deze mascara klinkt als volgt:

“Deze ultrazwarte supermascara geeft meer volume dan ooit. Voor wimpers met een fenomenale catwalk-look.”

Volume is eigenlijk ook hetgene wat ik het meest zoek in een mascara. Lengte heb ik van mijzelf al best aardig, maar die volume, daar ontbreekt het aan. Ik ben dan ook erg benieuwd naar het resultaat!

De huls van beide mascara’s ziet er goed uit. De huls is rond en houdt goed vast. Ook de metallic look oogt gaaf. Aan de uitstraling van de mascara ligt het niet!

Het borsteltje

Catrice Lashes to Kill Catrice Lashes to Kill

Als je het borsteltje uit de huls haalt merk ik al snel dat er wel heel veel mascara meekomt op het borsteltje. Bij beide mascara’s hangt er een dikke dot mascara aan het puntje van het borsteltje. Dat is jammer! Hierdoor krijg ik al een klein beetje een voorgevoel dat ik deze mascara waarschijnlijk niet tot mijn favorieten zal rekenen. Maar……ik laat mij graag verrassen, dus wie weet!

De test!

Helaas bleek mij voorgevoel al te kloppen. Mijn wimpers plakken door de klont mascara aan elkaar en zijn met geen mogelijkheid meer van elkaar te scheiden. Eén grote klonterige, plakkerige bende om het maar even grofweg te zeggen. Hoe jammer ik het ook vind, want vorige Catrice mascara’s vond ik echt super, deze mascara’s zijn het voor mij helaas niet.

Catrice Lashes to Kill

Ben je toch zelf benieuwd hoe de mascara bij jou zou staan? Voor de prijs kan je het wellicht wel proberen. De nieuwe Catrice Lashes to Kill Pro mascara is voor 4,99 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Wat is jouw favoriete mascara?

Liefs Hilde

** Ik heb deze mascara’s ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Jessica J.

  Ze zien er fancy uit, maar het effect laat inderdaad te wensen over. Jammer!
  Jessica J. onlangs geplaatst…RUIK | DEN: Zero-waste parfum van een afgedankte kerstboomMy Profile

  februari 1, 2018 at 09:30
 • Reply chucky1012

  Oeps jammer dat deze een klonterig resultaat geven….
  De wimpers plakken aan elkaar.
  Het word niet gesepareerd.
  Ik skip het.

  Xoxo

  februari 2, 2018 at 07:07
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge