Follow:
beauty

Essence Volume Stylist 18H Lash Extension Mascara

Mascara-addicts opgelet! Vandaag heb ik weer een nieuwe Essence mascara onder de loep genomen. Onlangs reviewde ik al de Volume Stylist 18H Curl & Hold Mascara welke mij, voor de prijs, best verraste. Nu is het tijd voor de Lash Extension Mascara, een verlengende mascara.

Essence Volume Stylist 18H Lash Extension Mascara

Deze mascara belooft lengte en volume. Het speciale borsteltje zou hiervoor moeten zorgen. Ik ben benieuwd!

Het borsteltje ziet er niet heel bijzonder of apart uit. Een gewoon mooi borsteltje, niet te groot en niet te klein. Er zit ook voldoende mascara op het borsteltje, geen klonten gelukkig.

Zoals ik in mijn vorige blogpost al schreef kan ik niet testen of de mascara 18 uur houdt, zolang willen mijn ogen niet eens open blijven! Maar ik heb de mascara in de ochtend aangebracht, en in de avond zat hij nog prima op mijn wimpers. Daarin is de mascara prima geslaagd!

Het resultaat! Ik kreeg maar geen super scherpe foto op de een of andere manier, excusé moi! Lengte geeft de mascara zeker! Sommige wimpers zou ik zelfs een beetje bijknippen ( check die links op de foto! Ik kan die bijna vlechten 🙂 ). Volume vond ik redelijk, niet extreem of dramatisch ( waar ik van hou ), maar gewoon een beetje volume. Mag van mij wel iets meer, maar voor dagelijks gebruik voldoende.

Deze mascara vind ik een mooier resultaat geven dan de roze variant van de nieuwe release. Ik ben er happy mee!

De Essence Volume Stylist 18H Lash Extension Mascara kan je krijgen bij het Kruidvat en de Trekpleister voor 2,99.

Kopen jullie budget mascara’s of high end mascara’s?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Romy

  Dat ziet er inderdaad uit als een fijne mascara! Geen overdreven effect, maar wel gewoon mooie zwarte en lange wimpers! Fijne review weer!

  februari 22, 2017 at 07:04
 • Reply Natascha

  Die ene wimper is inderdaad super lang haha, had ik ze maar allemaal zo 🙂 Ik gebruik nu al een tijd een mascara van La roche posay, en die vind ik super fijn!

  februari 22, 2017 at 07:52
 • Reply Jolanda

  Mooie review!! Dit zou ook wel een mascara voor mij zijn

  februari 22, 2017 at 08:59
 • Reply Irina

  Ziet er uit als een prima mascara!

  februari 22, 2017 at 09:39
 • Reply Eva

  Ohh hij geeft wel mooi lengte zeg!

  februari 22, 2017 at 09:54
 • Reply Lieke

  Ziet er uit als een prima mascara, ik zal hem de volgende keer eens meenemen.
  Lieke onlangs geplaatst…Fashion | Carnavals special – Wé hedde gij nou oan?My Profile

  februari 22, 2017 at 09:58
 • Reply Vanessa

  Mooi resultaat weer! De Essence mascara’s blijven me verbazen. Ik zou echt niet snel nog een high end mascara kopen.

  februari 22, 2017 at 11:31
 • Reply Julie

  Wat een goed resultaat! Ik heb nog best wat mascara’s liggen, maar nadien wil ik er zeker van Essence gaan uitproberen! 🙂

  februari 22, 2017 at 12:49
 • Reply Annette

  Goed resultaat hoor. Ik zit vaak een beetje in het midden qua budget voor mascara’s maar geef niet meer dan 15 euro uit, dat vind ik niet nodig er zijn zoveel goede mascara’s en er komen bijna elke week nieuwe uit 🙂

  februari 22, 2017 at 20:22
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge