Follow:
beauty

Wellness momenten in je eigen badkamer met Treatments.

Treatments

Een prachtig merk om je eigen wellness momenten te beleven in je eigen omgeving is Treatments. Een merk met 4 hele uitgebreide lijnen die zalige producten bevatten. Vier collecties die je mee zullen nemen naar Bolivia, Ceylon, Japan en Bhutan. Zo waar mogelijk natuurlijke ingrediënten en vrij van parabenen, kleurstoffen en mineral oliën. Tevens zijn er ook wellness salons die heerlijke behandelingen geven met de Treatments producten, daar ga ik hopelijk binnenkort van genieten!

Treatments

De 4 collecties binnen het merk Treatments zijn: Mahayana, Uyuni, Ceylon en Shinshiro. (even oefenen en de namen zitten in je hoofd ;-)). Alle collecties hebben diverse producten die een ware wellness ervaring zullen geven.

Uyuni – The warmth of Bolivia

“Hoog in de bergen, op de grens van Bolivia en Peru ligt het Titicameer. Op het meer drijven eilanden van riet waarop kleine dorpjes zijn gebouwd. Het meer stroomt een aantal keer per jaar over, waardoor de eilandjes afdrijven naar de Salar de Uyuni, een van de grootste zoutvlaktes ter wereld.” (lees meer over Uyuni: hier)

Uyuni

Uit de Uyuni lijn ontving ik de Hair & Body Shower foam. Een heerlijke schuim die ideaal is voor mijn man. Mijn man vindt producten die voor zowel het haar als het lichaam zijn ideaal. (het gemak van de man zeg maar ;-)). Ook is de geur echt heerlijk kruidig, ik hou ervan!

foto is niet helemaal scherp. Maar duidelijk te zien is dat het schuim luchtig is. Super fijn!

Mahayana – Mystical Bhutan 

“Een van de meest verrassende landen uit de Himalaya is misschien wel het Koninkrijk Bhutan, wat door haar inwoners liefkozend Mahayana wordt genoemd. Het ligt hoog in de bergen van de Himalaya, verscholen tussen China en India. Tot een aantal jaren geleden was de toegang verboden voor mensen van buiten. Hierdoor zijn oude mystieke rituelen en tradities goed bewaard gebleven.” (lees meer over Mahayana: hier)

Treatments

Een shower olie vind ik echt pure luxe. Je huid voelt na gebruik altijd zó heerlijk zacht aan. Heb je een droge huid is dit product echt aan te raden. De geur van argan olie en amandel olie is zalig, en deze ingrediënten voeden je huid rijkelijk. De shower olie masseer je onder de douche (of in bad) in op een vochtige huid en verandert in een romig en zijdezacht schuim. Een heerlijke wellness beleving onder je eigen douche!

Shinshiro – Traditional Japan

“In Japan maakt met al sinds mensenheugenis gebruik van natuurlijke warmtebronnen, de Onsen. Later maakte men in de steden gebruik van de Sento, authentieke badhuizen. In de streek Shinshiro, waar al zeker 3000 jaar op traditionele wijze rijst tegen de steile berghellingen wordt verbouwd, waren maar weinig natuurlijke warmtebronnen. Door het gebrek hieraan ontstond de Shinshiro Treatment.” (lees meer over Shinshiro: hier)

shinshiro

Met dit product ben ik echt zó blij! Mijn huidige bed & body mist is namelijk bijna op en ik baalde daar al van. Stiekem ben ik een beetje verslaafd geworden aan zo’n product. Elke avond voor het slapen spray ik een beetje over mijn beddengoed, en elke ochtend ook. Ik vind het heerlijk als er in mijn slaapkamer een zachte, lichte geur hangt. Waan jezelf in Japan met de Shinshiro lijn!

Ceylon – Authentic Ceylon

“Het authentieke Ceylon is een weelderig eiland, waar de oude tempels en overweldigende groene natuur door de kolonisten als een ware schatkamer werd gezien. Ondanks de kolonisatie kon men in Ceylon de cultuur en rituelen in stand houden. In de talloze grottempels op het eiland bleef de bijzondere cultuur en haar rituelen in het geheim bestaan.” (lees meer over Ceylon: hier)

Geef mij een luxe body scrub en ik voel mij als een ware koningin in mijn badkamer. Ik ben dol op scrubben! Ik vind de geur van dit product echt het allerlekkerste! Waanzinnig! Mijn voorkeur gaat vaak uit naar een suiker scrub, maar richting de zomer vind ik een zout scrub vaak wat prettiger. (dan heb ik de voedende werking van een suiker scrub minder nodig). Nu, met de kou die nog in ons land heerst, meng ik de zout scrub met de shower oil om hem voedend te krijgen, kan allemaal! Een ware wellness beleving deze scrub. Toppertje!

Bij deze prachtige producten ontving ik ook een voucher om een ware Treatments ervaring te ondergaan bij een wellness centre. Waarschijnlijk ga ik met mijn (bonus)moeder deze heerlijke belevenis ondervinden. Uiteraard zal ik daar nog een verslag over schrijven als dit achter de rug is.

Wil je alle producten van Treatments eens rustig bekijken? Ga dan naar hun website.

Ga jij weleens naar een wellness centre?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Mooi en goed artikel met prachtige foto’s!
  Jammer dat het alleen bj sommige wellness centra’s verkocht word.
  Dit zou ik zeker kopen om aan iemand kado te geven.….
  Fijn dat dit zonder parabenen is.

  Xoxo

  januari 12, 2018 at 06:28
 • Reply Jessica J.

  De Uyuni-lijn klinkt erg lekker. Ik hou wel van zulke kruidige geurtjes. Je maakt me erg benieuwd naar de geur van Ceylon!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Opgemaakt • 2017, Q2, Q3 en Q4!My Profile

  januari 12, 2018 at 11:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge