Follow:
beauty

Etos Primer Golden Flakes

Etos Primer

Ik ben de laatste tijd wat lui met make-up. De ochtenden zijn weer vroeg, en ik merk dat ik dan wat makkelijker word. Waarschijnlijk gebruik ik dan alsnog meer make-up producten dan menig ander zou doen, maar voor mij is het toch minder dan ik normaal zou doen. Eén van die producten die ik niet meer gebruikte was een primer. Dat kostte mij toch weer een extra handeling waar ik dan geen zin in had. Totdat ik de Etos Primer Golden Flakes ontving! Sinds ik dit magische flesje in huis heb smeer ik elke ochtend braaf een primer, want hij is geweldig!

Etos primer

Wat doet een primer?

Een make-up primer is eigenlijk een basis voor je make-up. Je foundation hecht beter als je een primer gebruikt en blijft langer goed zitten. In mijn geval was een ‘hulpmiddel’ om mijn foundation beter te laten hechten een welkome must. Mijn foundation werd gedurende de dag vlekkerig en er bleef niet heel veel meer van mijn make-up look over aan het einde van de dag.

Etos primer

Al bij de eerste keer dat ik de primer gebruikte was ik verkocht. Eigenlijk zou je, als je een Etos binnenloopt, eens moeten kijken of er een tester beschikbaar is van deze primer. Doe een beetje op de bovenkant van je hand, wrijf het uit en voel daarna je hand. Ik weet zeker dat jij ook meteen verkocht bent! Je huid wordt egaal en super zacht! Ook zie je dat de huid van je gezicht wat egaler wordt en een prachtige natuurlijke glans krijgt. (door de 24 karaat gouden vlokjes).

Je huid heeft met deze primer een perfect oppervlak om je foundation aan te brengen. Ik merk dat mijn foundation minder in poriën trekt en veel egaler en makkelijker aanbrengt.

Het effect dat deze primer geeft, het glad maken van het huidoppervlak, komt door de siliconen die erin zitten. Ben je daar gevoelig voor, dan is het misschien verstandig deze primer niet te gebruiken.

Etos primer

Ook fijne lijntjes worden door deze primer egaler gemaakt. Voor een echte feestlook is deze primer (en andere primers natuurlijk ook) onmisbaar!

Etos primer

Helaas is de primer van Etos een Limited Edition. Je moet er dus snel bij zijn om deze beauty te bemachtigen. Mocht de Golden Flakes primer (6,99) niet meer op voorraad zijn, kijk dan in het make-up schap van het Etos merk zelf. Etos verkoopt namelijk nog meer mooie make-up primers.

Heb jij al weleens een product gebruikt met echte goudvlokjes erin verwerkt?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtig voor feestelijke looks etc….

  januari 13, 2018 at 06:33
 • Reply Rianne

  Heb hier veel goede verhalen over gehoord! Ga even kijken of ze hem bij mijn Etos nog verkopen 🙂

  januari 13, 2018 at 10:42
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge