Follow:
beauty

Nieuw! Chrono Active van Dr. Pierre Ricaud

chronoactive

Voor je huid zou het weleens lekker kunnen zijn als je de tijd kon terug draaien, toch? Ik zou het wel weten als dat mogelijk was! Met de nieuwe producten van Dr. Pierre Ricaud Chrono Active is die mogelijkheid er nu. Een prachtige anti aging lijn met een aantal heerlijke producten. Afgezien van het feit dat de producten heerlijk zijn om te gebruiken, staan ze ook nog eens beeldschoon in je badkamer. 😉

chronoactive

Chrono Active

De nieuwe lijn van Dr. Pierre Ricaud is gericht op anti aging. De producten strijken fijne lijntjes en rimpeltjes strak, hebben een liftende werking en geven de huid een stralende teint. (wat dan vaak ook weer optisch zorgt voor het verminderen van fijne lijntjes ;-)).

“Tijd gewonnen voor uw huid
Een anti-ageinglijn van verzorgingsproducten met meerdere voordelen: anti-rimpels, liftend effect, stralende teint. Door de celvernieuwing te reactiveren en de verschijning van zichtbare tekenen van veroudering af te remmen, garandeert ze onmiddellijke en langdurige resultaten, voor een strakke, gelifte en stralende huid.
VOORDELEN: STRIJKT GLAD, LIFT, VERHELDERT”

De lijn bestaat uit vier mooie producten:

 • Sterk Regenererend Serum
 • Regenererende dagcrème pot
 • Regenererende dagcrème tube
 • Regenererende oogcontour verzorging

Chrono Active Sterk Regenererend Serum

chronoactive

Het serum komt in een waar kunstwerkje; een prachtige stevige pompflacon van glas in een mooie roze kleur. De geur van dit serum is om blij van te worden! Het ruikt bloemig en ik word er in ieder geval helemaal vrolijk van. Door het pompsysteem kan je het serum hygiënisch gebruiken en heel makkelijk doseren zodat je nooit teveel product gebruikt. Zuinig in gebruik dus!

Het serum trekt lekker snel in en wordt goed door de huid opgenomen. Na het gebruik van het serum kan je de crème aanbrengen. Ik gebruik het serum nu al een tijdje en merk zeker dat mijn huid er van opknapt! Mijn huid ziet er minder vermoeid uit en lijkt zeker meer te stralen. Of mijn fijne lijntjes daadwerkelijk minder zijn geworden weet ik niet zozeer, maar ik vind de producten echt zalig!

Chrono Active Sterk Regenererend Serum – 30ml – 34,90 (introductieprijs) 

Chrono Active Regenererende Dagcrème Pot

chronoactive

Ondanks dat er Day Cream op de pot staat las ik op de site van Dr Pierre Ricaud dat je de crème ook in de avond mag smeren. Top! De crème ruikt hetzelfde als het serum, een heerlijke mix van witte bloemen. De satijnachtige finish van de crème zorgen ervoor dat ik verliefd ben geworden op deze prachtige crème. De uitstraling vind ik al fantastisch, de geur is zalig en het aanbrengen van de crème een feestje. Mijn huid knapt er zó van op! Ik gebruik de crème elke ochtend en avond en mijn huid wordt er blij van. 😉

De voordelen :

*Regenererende werking: stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen
*Preventieve werking: remt zichtbare tekenen van veroudering af
*Anti-ageing 3-in-1: anti-rimpels, liftend effect en stralende teint
*Schuimtextuur: licht en luchtig met een satijnachtige finish
*Fris & subtiel parfum: toetsen van witte bloemen

Chrono Active Regenererende Dagcr̬me Pot Р40ml Р24,90 (introductieprijs)

Chrono Active Regenererende Dagcrème Tube

chronoactive

Voor mensen die liever met een tube werken dan met een pot is er ook een tube variant beschikbaar. Zelfde werking, zelfde heerlijke geur, alleen in een makkelijk mee te nemen tube.

Chrono Active Regenererende Dagcr̬me Tube Р40ml Р24,90 (introductieprijs)

Chrono Active Regenererende Oogcontour Verzorging

chronoactive

De ogen zijn eigenlijk wel de eerste plek in het gezicht waar ouderdom toeslaat. Vermoeidheidstekenen, fijne lijntjes, tja, vaak zie je aan de ogen dat je ouder wordt. Een oogcrème vind ik dan ook een must! Ik ga de deur niet uit, of duik mijn bed niet in, voordat ik oogcrème heb aangebracht.

“Tijd gewonnen voor uw huid dankzij deze anti-ageing oogcontourverzorging met een drievoudige werking: gladgestreken rimpels, gelift effect en verminderde kringen. Grote troef: ze wordt ook gebruikt op de wimpers, voor een versterkende werking.”

Je brengt de oogcrème aan met een metalen applicator. Dit heeft meteen een ontzwellende werking. Op deze manier masseer je de oogcrème eigenlijk heel voorzichtig in op de huid. De huid rondom de ogen is teer, dus een ideale manier om die huid te behandelen. De oogcrème trekt snel in en voelt goed op de huid. Ook werk je nog eens heel hygiënisch op deze manier en voorkom je ontstekingen bij het oog.

Dit product bevat overigens geen parfum.

Chrono Active Regenererende Oogcontour Verzorging – 15ml – 12,90 (introductieprijs)

chronoactive

De nieuwe lijn van Dr Pierre Ricaud is echt een aanwinst in de beauty branche. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een mooie luxe uitstraling. Profiteer dus nog van de hoge korting die op dit moment loopt op deze lijn. Ideaal om zelf kennis te maken met de Chrono Active lijn!

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Mooie producten die ik graag in mijn badkamer zou willen hebben…
  Ik lees er heel veel goeds over dus ben nu erg benieuwd.

  Xoxo

  oktober 20, 2018 at 15:08
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge