Outfit of the day: MAG Creative Footwear

MAG

Return of the MAG! Toen ik deze schoenen ontving kon ik het originele liedje ‘Return of the Mack’ niet uit mijn hoofd krijgen. Want zo voelt het, terug van weggeweest, noem het jeugdsentiment, MAG schoenen. Ze zijn weer terug, en hoe!

MAG

Het viel mij de laatste tijd al op in schoenenwinkels dat de brede zool helemaal hip is. Hoe meer zool hoe beter! Als je aan dit soort zolen denkt, dan kom je toch écht uit bij MAG. In de jaren ’90 werden zij enorm populair met de Megamok. Op mijn Facebook pagina kreeg ik al na het plaatsen van deze schoenen reacties van vrouwen die ze ook droegen destijds.

MAG

Vriendinnen van mij op de middelbare school droegen ze ook. Ik had ze helaas niet, nooit gekregen denk ik ;-). Maar nu, zo’n 20 jaar na dato, heb ik dan toch eindelijk mijn eigen Megamokjes! Ik ben een laatbloeier, I know.

MAG

Ik heb ontzettend lang lopen dubben welke ik zou kiezen! Hoge of lage, felle kleur of wat neutraler? Bij mijn Tante Betsy jurkjes kan ik eigenlijk alles wel gebruiken natuurlijk. Ik koos ivm de zomer voor een laag model, die keuze had ik dan eindelijk gemaakt. Maar dan? Welke kleur?

MAG
Rood is weer gaaf onder mijn jurkjes met rood erin
Megamok 4002 Light Blue
Licht blauw, blauw is altijd goed!
Megamok 4002 Pink
Of deze geweldig roze!! Uiteindelijk zat ik te twijfelen tussen deze en de donker blauwe

Het werden tóch de donker blauwe. Deze kon ik met nét iets meer jurkjes combineren.

Megamok

Ik draag maat 41 en die vallen goed op maat. Je voelt meteen dat dit schoenen zijn met een ontzettend goede zool. Schoenen waar je uren achter elkaar op kan lopen zonder pijn in je voeten te krijgen.

Megamok

Ik moest wel lachen om mijn oudste dochter, die nu zo’n beetje de leeftijd heeft die ik had toen deze Megamoks in waren. Zij probeerde ze ook meteen te passen! Gelukkig voor mij zijn haar voeten nóg groter en paste ze ze niet. Zij vindt ze ook geweldig! Zo leuk om te zien dat trends weer terugkomen na verloop van tijd. ( al hoop ik dat de waterschoenen met hakken die vroeger in waren niet meer terugkomen 😉 ).

Megamok

Megamok

Stiekem ben ik al aan het kijken welke kleur en welk model mijn volgende zullen worden. Misschien omdat ik ze vroeger nooit heb gehad, dat ik nu mijn gemiste kans om hip te zijn in ga halen hahaha.

MAG

Megamok

Normaal doe ik mijn schoenen na een fotomomentje meteen uit. Ik besefte na een paar uur dat ik mijn schoenen nog steeds aanhad. Zo ontzettend lekker zitten ze! Ze geven heel veel steun en lopen gewoon heerlijk.

Nog een paar close-ups!

Megamok

Megamok

Megamok

Megamok

Megamok

“Megamok 4002 heeft een zachte padding onder de tong en om de enkel, een leren voering en een zacht en comfortabel (uitneembaar) voetbed. Ze zijn met de hand gestikt volgens de originele mocassin maakwijze waardoor ze als een sok om je voet aansluiten. Net nieuw, maar nu al verkrijgbaar in meerdere leersoorten en vele kleuren. Eenmaal aan, nooit meer uit!”

Eigenschappen Megamok 4002
– Gemaakt van zachte en luxe suede leer
– Echte traditionele handgestikte mocassin constructie
– Uitneembaar voetbed
– Voering van leer
– Verkrijgbaar in vele kleuren
– PASVORM: normaal, in geval van twijfel maat naar boven afronden.

MAG schoenen zijn er voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Volop keuze!

En kijk de hoge modellen, ook fantastisch toch?!

https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop4447000.pictures.MAG_shoes_schoenen_4001_Megamok_Pinksuede_01.jpg

Heb jij vroeger ook Megamok schoenen gedragen? Let me know!

Je kan alle modellen, kleuren en prijzen vinden op de site van MAG

Liefs Hilde

** Samenwerking**

36 gedachten over “Outfit of the day: MAG Creative Footwear”

 1. Oh Hilde, wat staan ze leuk onder jouw jurkje!
  Ik heb vroeger de neppers gehad, goedkoper merk, maar ongeveer vergelijkbaar, maar die zaten vast niet zo fijn als de echte.
  Ik zal eens op de site gaan kijken…

 2. Hoi Hilde,

  Ik had ze vroeger ook. Zowel lage als hoge. Met normale zool en sleehak. Sterker nog. Ik draag al een tijdje de hoge zwarte onder de sporty roses en de cornflower Grey. Deze schoenen zijn nog uit het jaar 2001. Hahaha wie wat bewaard die heeft wat. Ik had de roze idd gezien en het is heel erg verleidelijk. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat ik ooit zere voeten heb gehad.
  Zelf vind ik de sandalen ook fantastisch. Die had ik vroeger ook willen hebben maar mocht toen steeds maar 1 paar. Tja….keuzes maken vond ik toen al lastig.

  Groetjes Petra

 3. Oh wat staan ze je leuk! Ik kan me ze vaag herinneren, maar we schelen toch bijna 10 jaar en ik denk dat ik destijds in mijn kantoorbanen tijd alleen met hoge hakken liep ;). Nu ga ik ook voor comfortabel en zo te lezen lopen ze heerlijk én staan ze leuk onder Tante Betsy jurkjes wat ik eerlijk gezegd niet verwacht had.
  De volgende keer toch echt eens uit die comfortzone stappen en een paar roze nemen. Ik weet uit ervaring dat roze bij héél veeeeeel Tante Betsy jurkjes staan. Geniet van je heerlijke schoenen! Dikke knuffels van Susan
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Happy Mother’s DayMy Profile

 4. Ik kende dit merk van schoenen niet en zou er persoonlijk ook niet naar grijpen in de winkel. Als ik ze bij jou aan jouw voeten zie, vind ik ze wel wat mooier. Je straalt er wel vrolijkheid mee uit!

 5. Volgens mij heb ik iets gemist tijdens mijn schoolperiode 😉 Maar wat een leuke schoenen, die zou ik ook zo dragen (alhoewel: met een dochter die dezelfde maat heeft weet ik niet hoe lang het zou duren voordat ze in haar kast zouden verdwijnen)

 6. Je hebt hele leuke uitgekozen Hilde..( of gaf ik je een tip..? ) ze staan geweldig! Waar ik erg blij om ben, is dat er steeds meer goede draagbare hippe schoenen op de markt komen, waar je gewoon lekker de hele dag op kunt lopen! De ontwerpers beginnen het een beetje te begrijpen dat niet iedere vrouw de hele dag op hakken wil ( kan) lopen. En deze gave schoenen zijn hip, stoer, en zitten ook nog geweldig. Ik vind ze super! En ik zie Amy er ook al op lopen!

 7. Je hebt een leuk paar uitgekozen, mooie kleur! Haha, voor mij ook echt jeugdsentiment… Ik had lichtblauwe, wat wàs ik blij met die schoenen! En als ik ze zo bij jou zie, vind ik ze ook heel leuk staan bij je jurkje!

 8. Oooh wat leuk! Ik had ze vroeger ook! Was er helemaal gek op!! Ging alleen wel heel vaak door mn enkels haha! Vind ze nog steeds leuk eigenlijk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge