Follow:
Outfit

Mijn nieuwe Hi-Di-Hi Handtas en Schoudertas met clutch!

Hi-Di-Hi

Dat ik van fleurige kleding hou heb ik al heel vaak op mijn blog voorbij laten komen. Maar ik hou ook van tassen! ( net zoals miljoenen vrouwen met mij gok ik zo ). Ik kreeg de mogelijkheid om een gave tas uit te zoeken bij online tassenshop tassenwinkel.nl en viel vrijwel direct voor de gave turkooise tas van het vrolijke merk Hi-Di-Hi!

Hi-Di-Hi

Zelf ben ik wel fan van een tas die ik over mijn schouders kan dragen omdat je dan je handen vrij hebt. Deze tas van Hi-Di-Hi kan zowel als handtas áls schoudertas door de afneembare band.

Hi-Di-Hi

De stof van de tas is PU leer en voelt zeer stevig aan. Ook zijn de stiksels erg mooi en stevig en oogt de tas echt als een kwalitatief goede tas.

Afmetingen:

 • 35cm breed
 • 14cm diep
 • 25cm hoog

En hóe geweldig is het dan deze tas een afneembare clutch heeft?! Een super handig tasje die je kan gebruiken bij een feestje waar je niet met een hutkoffer aan wil komen zetten, maar met een elegant tasje! Ook ideaal als bijvoorbeeld portemonnee.

Hi-Di-Hi

De clutch is in een wat neutralere zandkleur met dezelfde details in de hoeken. Echt een ontzettend leuke en gave toevoeging! Ook de clutch heeft een bijgeleverd stevig hengsel om hem over je schouder te dragen.

Hi-Di-Hi

Hi-Di-Hi

Wanneer je de clutch niet aan je tas wilt laten zitten is de look van de tas mooi turkoois/aqua. In combinatie met het bruin geeft het mij een echt gypsie-achtig gevoel. Een prachtige kleurencombinatie!

Hi-Di-Hi

Achterop de tas, aan de kant die tegen je lichaam aan zit zeg maar, zit ook nog een rits. Dit is een mooie plek om bijvoorbeeld je portemonnee of mobiel in te stoppen, lekker veilig 😉

Hi-Di-Hi

close-up van de clutch

Hi-Di-Hi

De tas zelf is ontzettend ruim. Mijn dochter vond hem ook ruim genoeg voor haar schoolboeken. ( die dacht even mooi mijn tas in te pikken 😉 ). De binnenkant van de tas heeft een mooie stof als voering met een leuk printje. Ik hou wel van een beetje gekke combinaties qua stoffen en printjes!

Hi-Di-Hi

Leuke details zijn de metalen labels die op de tas bevestigd zijn. Aan de ritsen, maar ook op de tas zelf.

Hi-Di-Hi

Ik ben dolblij met mijn zomerse tas van tassenwinkel.nl, zij zijn officieel dealer van het merk Hi-Di-Hi en hebben ontzettend veel keus in andere merken zoals Bulaggi, Chesterfield en Merel by Frederiek.

De Hi-Di-Hi Handtas en Schoudertas met Clutch Gambler Aqua is 69,95 wat ik echt een mooie prijs vind voor een tas én clutch! Er zijn nog meerdere kleuren verkrijgbaar en ook nog andere modellen. Neem een kijkje in de webshop om al dat moois en vooral vrolijks te ontdekken.

 

hi-di-hi

Ben jij een tassenfreak?

Liefs Hilde

** Ik heb de tas gekregen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Petra van Vliet

  Wat een superleuke tas zeg!
  De kleur is werkelijk prachtig!
  Ik ken dit merk niet en de site ook niet, maar ben dol op tassen… Ik zal eens gaan kijken

  april 15, 2017 at 16:54
 • Reply Annette

  Heerlijke kleur die tas, prachtig.

  april 15, 2017 at 17:30
 • Reply Lieke

  Heel mooi tasje en matcht goed bij je outfit!
  Lieke onlangs geplaatst…Festival | Rebirth 2017My Profile

  april 15, 2017 at 18:00
 • Reply Jolanda

  Leuk leuk! Wat zie je er weer stralend uit!
  Jolanda onlangs geplaatst…Sans Soucis Pure Glow make-up s/s17My Profile

  april 15, 2017 at 21:20
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Hele stoere en praktische tas! En een tof kleurtje.
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Uitgebreide shoplog Aliexpress – heel veel beauty onder de vijf euroMy Profile

  april 16, 2017 at 08:46
 • Reply Babs

  Leuke tas! Past perfect bij je outfit!

  april 16, 2017 at 11:25
 • Reply chucky1012

  Prachtige en zeer handige tas 😉
  Ik ervan als een goede stevige tas meerdere vakken met ieder een ritssluiting heeft.

  april 16, 2017 at 12:40
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat een leuke tas zocht je uit! Mooi hoor echt een Hilde tas. Ik ben even gaan spieken want ik wil stiekem ook wel een nieuwe tas, maar ik heb nog geen Susan tas gezien hihi…maar wie weet! Geniet maar heerlijk van je mooie tas. Knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Happy Tante Betsy Easter HolidaysMy Profile

  april 16, 2017 at 22:08
 • Reply Blog & Beauty

  Wat een handige tas, met de clutch erbij vind ik hem mooier. Ik ga ook maar even kijken op de site, want ik ben dol op tassen.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…Vrolijk PasenMy Profile

  april 17, 2017 at 09:54
 • Reply Mariëlle

  Ik ben blij dat ie van PU Leer is 🙂 Ik vind de kleuren heel gaaf!!

  april 17, 2017 at 11:37
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge