Follow:
fashion

Allemaal mooie items van Tantilly!

Wanneer jullie mij volgen op Instagram hadden jullie al een story kunnen zien waarbij ik een pakketje liet zien die ik ontving van Tantilly. Super leuk dat ik dit pakketje ontving na mijn eerste dag werken! Het pakketje was leuk ingepakt en er zaten drie mooie items in. Inmiddels heb ik de items gedragen en kan ik jullie wat meer vertellen over de kleding van Tantilly. Ik verklap alvast dat ik inmiddels meerdere items op mijn wishlist heb staan 😉

New Summer Top – Red Feather Peacock

Allereerst deze super gave top van Tantilly. Ik merkte in mijn kast dat ik te weinig shirts/tops had. Ik heb een overschot aan mooie bloesjes, die draag ik ook veel, maar shirts/tops die ik makkelijk kan dragen wanneer het buiten lekker weer is. Ik heb het snel warm, en wil ook het liefste mijn buik een beetje verhullen. Welk shirt kan je dan het beste dragen? Deze prachtige shirts van Tantilly!

Deze top is gemaakt van super luchtige stof, rayon, en daardoor heerlijk om te dragen. De shirts die ik in mijn kast had waren veelal strakkere tops (hallo buik!) en vaak ook wat warm (hallo zweetrug!). Ook vond ik de mouwtjes niet altijd even flatterend zodat je mijn bovenarmen iets te opzichtig zag (hallo kipfilets!). Deze Tantilly tops zijn ideaal. Ze zijn luchtig, je buik is niet te zien, en de lengte van de mouwen vind ik ideaal. Zeker ook omdat deze niet zo strak zitten.

Ik draag een maat M, dus ze vallen ook best ietsje ruimer voor mijn gevoel. Het shirtje heeft een A-lijn, wat natuurlijk sowieso al ideaal is als je een buik(je) hebt. Ook vind ik de achterkant erg prettig. Ietsje over de kont en met een mooi plooitje.

Ik heb dit shirtje heerlijk op een jeans gedragen. Binnenkort ga ik hem naar mijn werk dragen op een nettere broek. Want dit shirtje kan ook heel goed voor wat nettere gelegenheden.

Deze top kost €44,99 en kan je hier vinden.

New summer Top – Blue Graphic Print

Ik ben dan ook heel blij dat ik nog zo’n heerlijke top binnen kreeg. Alsof eigenaresse Chantal stiekem in mijn kast had gekeken en zag dat ik een tekort aan goede shirts had ;-).

Terwijl ik deze blog type draag ik de Blue Graphic Print top.

Bij de mouwtjes aan de zijkant zit trouwens ook een klein splitje, een speels detail.

Op mijn foto is de belichting niet helemaal juist, het shirtje oogt in het echt meer groener. Maar kijk het printje, super gaaf! Dit zijn echt geweldige tops voor het weer zoals het nu is buiten. Een graad of 20, af en toe een zonnetje. Maar in de winter kan het leuk met een vestje eroverheen. En als ik zo’n top aan heb, voel ik mij slank! haha

Op deze foto kan je de kleuren beter zien. Prachtige print hè?!

Uiteraard is deze top ook €44,99 en kan je hier bestellen in zeer veel verschillende maten.

Tantilly dubbelzijdige overslagjurk

Jaaaaaaaaaaaa! Ik wilde zó graag zo’n gave dubbelzijdige jurk proberen. Het idee dat je eigenlijk voor de prijs van 1 maar liefst 2 jurkjes hebt, ideaal.

Ik moest mijn tweede dag werken bij Paagman en besloot te shinen in deze prachtige jurk.

Deze foto maakte ik in de vroege ochtend voordat ik naar de trein zou fietsen. Ik draag een maat M en van kleding heb ik (nu nog) een L. het koordje kan daardoor niet helemaal tot een volmaakte strik, maar ik had aan Chantal doorgegeven dat ik aan het lijnen ben. Dus als er straks nog een paar kilootjes af zijn kan ik hem mooier dichtstrikken. Daarom heb ik er ook nog even een zwart hemdje onder aan. In de winkel staat dat wel zo netjes.

Vandaag ging ik voor de mooie rode print!

Op deze geweldige stockfoto zie je beide kanten van de jurk goed. Het jurkje is van 100% katoen en draagt erg fijn. De stof rekt niet mee, maar daardoor vind ik wel dat het netjes valt en de stof ook mooi blijft.

En omdat ik geen hele duidelijke totaal foto had heb ik, na mijn lange dag werken, in de avond nog even deze gemaakt. Lekker met een moe hoofd…haha

De jurk slankt ook ontzettend af vind ik. Win/win situatie!

Deze outfit foto’s zijn even niet zoals jullie van mij gewend zijn. Maar door de drukke week met alle nieuwe scholen, en mijn nieuwe baan heb ik het even in huis gedaan. Ik kon namelijk niet wachten om de outfits met jullie te delen! Gelukkig heeft Tantilly op haar site prachtige foto’s van alle items, dus kon ik deze blog toch alvast maken.

De dubbelzijdige omkeerbare jurkjes kosten €84,99. Alle omkeerbare kleding (echt fantastisch!) vind je hier op de site.

Na deze 3 items te hebben gedragen ben ik stiekem een beetje meer verliefd op Tantilly geworden. In deze blog schreef ik al over de visie en eigenaresse Chantal en dat maakte mij nog meer enthousiast.

Wat ook leuk is om te kijken zijn de live sessies van Tantilly op Facebook. Daar zie je al het moois voorbij komen wat Tantilly in huis heeft. Maar pas op! Je wordt er erg hebberig van 😉

Nog wat inspiratie en mooie items;

Oh je wordt toch helemaal verliefd op deze printjes?! Ook fijn dat Tantilly ook effen shirts en leggings heeft, die kan je ideaal combineren met al de mooie rokjes, jurkjes etc.

Op mijn nieuwe werk moet ik er vooral representatief en netjes uitzien, nou dat gaat met de nieuwe items die ik heb ontvangen prima lukken!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge