Follow:
fashion, samenwerking

De kindergarderobe helemaal winterklaar

Vandaag stond ik met 2 graden langs het hockeyveld te blauwbekken en toen maakte ik al een lijstje in mijn hoofd: warme sokken, handschoenen. muts, thermobroek…. Amy en Fenna regelen hun kleding zelf maar voor Thomas moet ik nog alles regelen. Eigenlijk alles wat vorig jaar nog in zijn kast hing kan dit jaar weg, alles te klein! Thomas is zo ontzettend gegroeid, die moet echt alles nieuws. Dus we gaan eens even een lijstje maken waar je echt aan moet denken voor dit najaar.

Regenlaarzen

Van de week was het flink aan het regenen. Ik had al wel regenpakken in huis gehaald, maar ik dacht dat ik nog wel ergens wat laarzen in de kast had staan. Tja, die had ik wel, alleen die waren maat 37. Thomas heeft inmiddels maat 42, lol. Dus er moeten zeker nog een paar laarzen ingeslagen worden. Want met zulke regenbuien zijn laarzen echt onmisbaar. Dus zet vooral kaplaarzen bovenaan je lijstje. En er zijn echt ontzettend veel leuke kinder kaplaarzen te krijgen.

Thermokleding

Vandaag kwam ik er dus achter dat er voor zowel Fenna als Thomas nieuwe thermokleding moet komen. Beide spelen nog wekelijks hockey en op het veld kan het echt heel koud zijn. Thomas is keeper en staat soms ook flink stil in het veld. Dan is het echt heel erg koud als je geen thermokleding draagt. Dus heb je kids die met dit weer nog buiten trainen/spelen, denk dan aan goede thermokleding. Ook een waterdicht trainingsjasje is ook een aanrader.

Warme pyjama

Als ik weeronline moet geloven krijgen we echt een beetje winters weer de komende tijd. Heerlijk! De winterdekens liggen inmiddels al wel op alle bedden, en op de verlanglijstjes voor kerst kwamen de winter pyjama’s alweer voorbij. Eigenlijk hebben we er een beetje een traditie van gemaakt om elk jaar wel een leuke winter pyjama onder de kerstboom te hebben liggen.

Onlangs heb ik voor Thomas een nieuwe winter pyjama gekocht en hij wil hem elke ochtend liever niet uitdoen. Dus een heerlijk warme winterpyjama is nooit verkeerd om elk jaar rond deze periode aan te schaffen. Voor mezelf heb ik altijd wel een flanellen pyjama in de kast. Die had ik als kind al en het gevoel van flanel brengt mooie herinneringen met zich mee. Dus ik koop voor de kids ook graag flanellen pyjama’s, de traditie voortzetten šŸ˜‰

Hoodies

Ik hou zelf erg van kabeltruien en wat nettere truien voor Thomas. Die heb ik natuurlijk ook al wel gekocht maar Thomas wil zelf natuurlijk stoere hoodies. En met de kou van deze tijd is een lekkere warme hoodie natuurlijk heerlijk. Stiekem zou ik zelf ook wel een hoodie willen voor thuis. Lekker wegduiken in een warme trui. Voor Thomas moet ik zeker wel 3 truien erbij halen. Die jongen is inmiddels zo gegroeid dat hij bijna net zo groot is als ik.

Ik heb inmiddels een lijstje gemaakt wat ik voor Thomas moet inslaan voor dit najaar. Ik zal dus even gaan berekenen wat dit allemaal gaat kosten. Ik ben natuurlijk flink aan het budgetteren geslagen, dus ik moet wel even gaan rekenen en inplannen. Wat heeft prioriteit? Wat is op dit moment wellicht ergens in de aanbieding? Altijd leuk om hiermee aan de slag te gaan. Thomas boeit het allemaal niet zoveel, dus ik heb vrij spel. Daar moet ik nog maar even van genieten zolang het nog kan šŸ˜‰

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge