Follow:
beauty

Charlotte Tilbury Pillow Talk oogschaduw palette

charlottetilbury

Een mooi oogschaduw palette van één van mijn favoriete merken Charlotte Tilbury wilde ik natuurlijk wel proberen. De Pillow Talk lijn van Charlotte Tilbury is wel de bekendste lijn van Charlotte Tilbury en heeft prachtige producten. De kleurtjes in dit schattige palette vond ik er online meteen erg mooi uitzien. Helemaal mijn stijl!

Charlotte Tilbury LUXURY PALETTE Pillow Talk

charlottetilbury

Charlotte Tilbury heeft in de luxury palettes heel veel variaties. Elk palette heeft 4 kleurtjes, glanzend en mat en mooi op elkaar afgestemd om een mooie complete ooglook mee te maken. Het formaat van dit palette vind ik ideaal om mee te nemen op vakantie. Lekker compact en stevig. En ja, het is Charlotte Tilbury, dus ook een mooie luxe uitstraling.

charlottetilbury

Zoals je kunt zien op de foto’s zijn de kleurtjes in het Pillow Talk palette vrouwelijk en romantisch. Een champagne tint, een matte warme roze tint, een zachte matte bruintint en een roze gouden glanzende kleur. Wow!

charlottetilbury

Ik keek het meeste uit naar het testen van de mooie goud glanzende tint. Ik hou nou eenmaal van mooie glanzende oogschaduw! Dus uiteraard moest ik de kleurtjes even swatchen.

charlottetilbury

Bij het swatchen merkte ik wel dat de kleuren erg dicht bij elkaar lagen van tint. Het ligt misschien een beetje aan het licht, maar in het echt zijn de kleuren erg op elkaar afgestemd. Ben je van de vrolijke uitbundige ooglooks, dan is dit palette wellicht iets te eentonig voor je. De super glanzende oogschaduw was lastig aanbrengen, hij pakte niet heel goed. Ik ben de glanzende oogschaduw van Juvia’s Place gewend, die op je huid aangebracht wordt als boter. Helaas is dat met deze glanzende oogschaduw niet het geval.

charlottetilbury

Op zich kan je met dit palette een mooie neutrale ooglook maken. Maar ik had zo gehoopt op een flinke glitter! In het doosje ziet het er intens uit qua glitter en glans, maar dit is op het ooglid dus niet heel erg zichtbaar helaas.

charlottetilbury

Ben ik tevreden over dit palette? Mwah….als ik eerlijk ben niet zo heel erg. Voor het geld kan je beter een palette aanschaffen met meer verschillende kleuren en ook betere kwaliteit glanzende oogschaduws. Ik ben fan van Charlotte Tilbury, maar de oogschaduws vallen daar helaas niet onder.

Look van de site;

Het Pillow Talk palette kost €50,00 en is te verkrijgen bij De Bijenkorf en online bij Charlotte Tilbury.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge