Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #204

hillybillybeauty.nl

Dit was denk ik één van de spannendste weken van het jaar. Thomas voor het eerst naar zijn nieuwe school, Amy begonnen aan het MBO en ik begonnen met mijn baan bij Paagman. Allemaal in één week! Ik moet ook zeggen dat ik best moe was aan het einde van de week. Maar wat een geweldige ontwikkelingen hebben wij als gezin meegemaakt…

Maandag

Gelukkig waren zowel Andries als ik vrij vandaag. Zo konden we met elkaar Thomas naar school brengen. Hij was behoorlijk zenuwachtig, en ik moet bekennen, ik ook.

En omdat de ouders de school niet in mogen moet je langs het hek staan. Hij werd opgevangen door een medewerker van school die hem naar de juiste klas bracht. Gelukkig mag hij elke middag lekker thuis eten, dat geeft even een rustig momentje thuis. Hij kwam gelukkig blij uit school! En hij vertelt al meer over de dag dan dat hij op zijn vorige school deed 😉

Ook kwam vandaag eindelijk de nieuwe auto!! Feest!

En wat rijdt hij fijn! Nu snel de oude auto laten repareren en dan kan die voor een prikkie op Marktplaats. Ook weer geregeld.

Amy en Fenna hadden vandaag nog vrij, dus die konden rustig opstarten deze week.

Dinsdag

Vandaag moesten ook Amy en Fenna naar school. Voor Amy spannend, want die moest voor het eerst een stuk met het OV. Maar gelukkig had ze dat snel onder de knie en kwam ze veilig aan op de introductiedag. Ze heeft er zin in!

Ik kreeg vandaag onverwacht een mooie bos bloemen van mijn nieuwe werk. Super lief!

En ik had zin in een vrolijke outfit…dit bloesje kreeg ik onlangs van mijn moeder. Hij is wat ruim, maar dat kan best. Ik werd er helemaal vrolijk van.

Tussen de middag kwam Thomas verdrietig uit school. Er was wat voorgevallen tijdens het buiten spelen. Hij wilde meteen niet meer naar school. Uiteraard getroost en toch naar school gegaan. Even met de juf gepraat en daarna ging het gelukkig weer goed. Om 15:15 kwam hij weer als een blij jongetje uit school.

Vandaag ook lekker in deze thriller gedoken.

Fenna had weer hockeytrainen in de avond. Het “gewone” leven begint zo langzamerhand weer terug te komen. Fijn!

Woensdag

Amy had vandaag een korte introductiedag. Ook kwam haar praktijk jasje binnen. Wat staat het haar leuk!!

En mijn vader stuurde mij deze foto. Ik was vroeger al een echt dametje..haha

Ik moest einde van de middag met Thomas en Fenna naar hockey voor Thomas zijn training. Gelukkig was het heerlijk weer en kon ik buiten langs de lijn kijken. Ik moet vanaf nu de wedstrijden op zaterdag missen door mijn werk, dus dan maar even de trainingen bijwonen. Jammer dat er zoveel wespen waren!

Ik besloot vroeg naar bed te gaan. Morgen mijn allereerste werkdag, dan moet ik niet te moe zijn 😉

Donderdag

Spannend! Mijn allereerste dag bij Paagman. Vandaag werkte ik in de winkel, maar nog niet achter de kassa. Ik kreeg het systeem een beetje uitgelegd, moest boeken stickeren en opruimen en mocht het nieuw binnen gekomen kookboek Flavour in de winkel presenteren. Nou, daar heb ik mijn best op gedaan!

Je kan deze trouwens bij Paagman bestellen (gratis bezorgd en morgen in huis!). Steun de boekhandel 😉

Tijdens mijn werk kwam Pierre Wind nog in de winkel en die complimenteerde mij met mijn outfit! Hoe leuk!! Mijn dag kon niet meer stuk. Ik had trouwens aan het einde van de dag wel ontzettend pijn in mijn voeten en benen. Haha. Toen ik in de avond voldaan thuiskwam ben ik op de bank geploft en heb ik niets meer gedaan. Het is weer wennen!!

Vrijdag

Vandaag was ik een beetje gaar. Ik moest natuurlijk gewoon Thomas halen en brengen van school. Het huishouden en dat met flinke spierpijn lol. Ik deed alles gewoon een beetje in de relax stand. Heerlijk!

Thomas had trainen in de middag. Andries had met Amy donderdag nieuwe hockeysokken gehaald (Thomas heeft inmiddels maat 40 en al zijn hockeysokken zakte af). Volgens mij heeft Andries niet goed naar de plaatjes gekeken. Thomas loopt dus nu, in september, met kerstsokken…haha.

Zaterdag

Vandaag weer werken! Ik moest er vroeg uit want ik reis met het OV zolang ik op de Frederik Hendriklaan werk. En dat kost wat extra tijd. Vandaag mocht ik de hele dag op de kinderboeken afdeling werken. Zo leuk! Veel cadeautjes inpakken, leren kassa draaien en klanten helpen. Ik vond het zalig! In de pauze kon ik even op mijn mobiel spieken en kreeg ik hockey foto’s en updates binnen. Zo ben ik er toch een beetje bij.

En op het werk al een beetje de spanning opbouwen voor Wie is de mol…Dit stukje in de krant vond ik ook leuk om even te bekijken.

Ik was pas rond 19:00 thuis. Snel eten, douchen en in mijn chill pak met Amy en Fenna klaarzitten voor Wie is de Mol. En yes, Ron zit er ook weer bij! Een ontzettend leuk team met elkaar en de eerste aflevering was al meteen weer gaaf. We hebben genoten!!

Zondag

We konden in de ochtend een beetje rustig aandoen. Om 11 uur gingen Andries, Amy, Thomas en ik op pad. We brachten Thomas even bij mijn vader en wij gingen met Amy naar Den Haag om bij de roeivereniging te gaan kijken. Amy mag niet meer hockeyen aankomend seizoen, dus we wilden toch kijken of we iets anders leuks voor haar konden vinden wat wel mag met haar knie. We kwamen op roeien!

Ze had mazzel met het lekkere weer. Ze heeft een uur op het water gezeten en intensief geroeid. Soms ging het natuurlijk nog een beetje klungelig, maar op het einde had ze het toch goed te pakken zei ze. En ze vond het leuk. Gezellig met nieuwe leeftijdsgenootjes bezig zijn en iets nieuws leren. Grote kans dat ze dit lekker blijft doen!

Eenmaal thuis even wachten op mensen die onze oude auto willen kopen en daarna richting Mijdrecht naar mijn schoonouders waar we bleven eten. Toen we in de avond thuis kwamen waren we allemaal een beetje op. Lekker op tijd naar bed! We hebben een super spannende, maar leuke week achter de rug. Thomas komt vrolijk uit school, Amy heeft haar nieuwe start gemaakt, Fenna begonnen in de derde en ik mijn nieuwe avontuur bij Paagman gestart. Trots op ons!!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge