Follow:
fashion, samenwerking

Calvin Klein, een super mooi merk voor de man!

Kijk, vandaag heb ik wat eyecandy op mijn blog. Ik mag het namelijk hebben over het mannenondergoed van Calvin Klein. Absoluut geen verkeerd onderwerp toch? Andries heeft ook een paar mooie zwarte Calvin Klein boxers ontvangen, maar die wilde niet in zijn ondergoed op mijn blog helaas. Dus die beelden hou ik voor mijzelf ;-). Maar er is genoeg ander moois om naar te kijken en over te lezen hoor!

Calvin Klein

Het merk werd in 1968 opgericht door modeontwerper Calvin Klein. Het modehuis werd groot in de jaren 70 door zijn collecties damesmode, herenmode en merkjeans in het bijzonder. 

Calvin Klein heren ondergoed is voor de meeste mannen een echte must have. HemdVoorHem.nl zorgt er dan ook voor dat wij altijd de laatste trends in Calvin Klein ondergoed voor heren in huis hebben. Kenmerkend voor Calvin Klein Underwear zijn de perfecte pasvormen, de hoge kwaliteit en de eenvoud van de ontwerpen. Kies uit een groot aanbod van Calvin Klein onderbroeken waaronder de boxershorts met verschillende pijp lengtes en Calvin Klein slips. Ook de Calvin Klein T-shirts voor heren bestelt u bij ons gewoon online.

Andries heeft deze variant van de boxers ontvangen. Deze boxers zijn nauwsluitend, hebben pijpjes in een normale lengte en hebben een heerlijk zachte stretch. Ontworpen voor comfort met een tijdloze elegante uitstraling. Gemaakt in een fijne kwaliteit van 95% katoen en 5% elastaan. Normaal houdt Andries van wat langere pijpjes maar deze lengte vindt hij uiteindelijk ook prima. En het zijn gewoon hele sexy boxers!

Andries heeft in het verleden al eerder boxers van Calvin Klein gehad en de kwaliteit bleef erg lang mooi. De kans op gaten en slijtplekken hou je altijd, maar het verschil met boxers van mindere kwaliteit is dat er in die van Calvin Klein minder snel gaten komen.

Boxers, shirts, sokken…

Of je nou voor ondergoed, sokken of gave shirts van Calvin Klein gaat, je zit altijd goed. Mooie kwaliteit, volop keuze en qua prijs voor een mooi luxe merk ook prima te doen. Dit zijn overigens ook altijd perfecte cadeautjes voor je partner! (Vaderdag ;-)). En ook al ziet je partner er wellicht iets minder sexy uit in een Calvin Klein boxer dan bijvoorbeeld Justin Bieber, bedenk dan maar zo….die van jou heb je tenminste bij je in bed.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge