Follow:
lifestyle, samenwerking

De nieuwe badkamer, het schiet al op!

Over iets meer dan een maand gaat het dan eindelijk gebeuren, de grote verbouwing van de badkamer. Ik begin hem stiekem al een beetje te knijpen. Zal alles goed gaan? Hoe zal het eindresultaat worden? Bijna dagelijks bekijk ik online diverse badkamers, want nog steeds twijfel ik een beetje over bepaalde meubels en accessoires. En de tegels, zal het wel mooi staan zoals ik voor ogen heb?

Andries en ik zijn van plan om aankomende week langs een paar zaken te gaan die tegels verkopen. Het lijkt mij het handigst als we daar eerst eens voor op pad gaan. Gelukkig hebben we op dat vlak wel dezelfde smaak, dus als dat eenmaal in huis is kunnen we iets van ons lijstje afstrepen.

Dit is een beetje de stijl die wij willen. De vloertegel wil ik het liefst in een houtlook variant. Hopelijk zijn bij de zaken waar wij langs willen gaan wat showrooms om te bekijken. Dat geeft toch een wat beter beeld natuurlijk! Ook komt er een nieuw plafond in onze badkamer, deze wordt gewoon wit met mooie nieuwe spotjes. Wát een verschil zal dat allemaal al maken!

Mijn stijl is toch wel landelijk, ik vind landelijke badkamers echt zo gaaf! Ik ging als kind altijd naar Engeland op vakantie en die badkamers waren zo sfeervol en mooi. In de meivakantie gaan wij ook weer naar Engeland, ook in dat huis zitten prachtige badkamers heb ik al gezien. Onze badkamer wil ik ook een beetje in die landelijke stijl, ik vind het super! Daarom gaan Andries en ik ook zeker even bij de Grando showrooms kijken bij ons in de buurt. Inspiratie volop!

Ook moeten wij toch eens op zoek gaan naar een wastafel zoals deze. Ik vind dit echt fantastisch, de combinatie van hout en beton. Ik hoop dat wij binnenkort tegen de perfecte wastafel oplopen zodat wij die ook alvast kunnen aanschaffen. Het begint nu namelijk echt op te schieten en wij hebben nog niets in huis gehaald. (maar ja, waar moet je dat ook allemaal laten anders?).

Jullie merken waarschijnlijk al dat ik het best wel een spannende en grote onderneming vind, het verbouwen van onze badkamer. En dat klopt! Ik kan niet zeggen dat ik naar de verbouwing uitkijk, het resultaat natuurlijk wel! Het zal een chaotische en rare aantal weken worden, maar het resultaat zal fantastisch zijn, dat weet ik zeker!

Hebben jullie nog tips wellicht, bijvoorbeeld voor mooie landelijke wastafels? Let me know!

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Super spannend…..
  Dit is waar jij je al een jaar geleden zo op verheugd had….
  Ben zo benieuwd wat jullie allemaal gaan kopen en natuurlijk naar het eind resultaat….

  Xoxo

  januari 11, 2018 at 06:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge