Follow:
anti-veroudering, beauty

Dermasence: Het AHA-effect: Verwen je huid met de fruitzuren voor een mooi resultaat!

dermasence

Vaarwel zomer! In de zonnigste weken van het jaar heeft onze huid door de Uv-stralingen veel te verduren gehad. In deze periode bouwt onze huid een verdikking op ter bescherming tegen schadelijke stralingen. Met donkere dagen in aantocht, is het van belang om de huid te laten wennen aan een allrounder op beautygebied: fruitzuur, oftewel AHA (alpha hydroxy acids) genoemd. Dat maakt je huid pas echt mooi!

De Milde beginners-variant: DERMASENCE AHA Effects

dermasence

DERMASENCE AHA Effects is een bijzonder milde fruitzuurcrème. Het is ideaal voor een rijpe en droge huid die neigt naar rimpels. Dankzij 8% aan natuurlijke fruitzuren – melkzuur, citroenzuur en appelzuur – is de AHA Effects zeer effectief. Door de milde peeling laten dode huidcellen makkelijk los en wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Zo verdwijnt de ‘’grijze waas’’ en krijgt de huid een frisse en stralende uitstraling. Bovendien stimuleert de AHA Effects de huideigen herstelfunctie en stimuleert het de collageenaanmaak bij langdurig gebruik. Het verhoogt het vochtgehalte en maakt de huid gladder en egaler. De toegevoegde vitamine E dient als anti-oxidant en de groene thee zorgt voor een hoge verdraagzaamheid. Dit maakt het product zeer geschikt voor de gevoelige of zonbeschadigde huid – ook ideaal voor beginners die na de zomer willen beginnen met AHA-verzorging. De verkoelende gel is tevens geschikt na schoonheidsbehandelingen, zoals een laser- of scrubbehandeling.

Een echte allrounder. Het voordeel van fruitzuren.

Fruitzuren lossen dode of verharde huidcellen op. Dit maakt de huid egaal, zacht en vermindert een grauwe, vermoeide teint. Tegelijkertijd stabiliseert de lage pH-waarde de zuurgraad van de huid en maken ze de huid resistenter. Ook bieden fruitzuren een diepgaand anti-aging effect, doordat ze bij langdurig gebruik de collageen aanmaak stimuleren. Het resultaat is een echt AHA-effect: een stralende, frisse en egale teint.

dermasence

Voor mensen met een dunne gevoelige huid zijn fruitzuren niet aan te raden.

Al snel na het gebruik van een product met fruitzuren merk je dat je huid weer die glans krijgt. Je huid gaat stralen en ziet er weer fris en gezond uit. Een product met fruitzuren dien je alleen in de avond te gebruiken. Het licht tintelende of warme gevoel wordt veroorzaakt door de cel activerende effecten van de fruitzuren – en is dus absoluut wenselijk. Zodra de huid gewend raakt aan de AHA-verzorging, zal het tintelende gevoel verminderen en na verloop van tijd volledig verdwijnen.

dermasence

dermasence

DERMASENCE AHA Effects
50 ml, €29,90
Na de zomer is het tijd voor een peeling – DERMASENCE AHA Effects biedt de perfecte introductie tot voor fruitzuur-beginners. De milde fruitzuurcrème maakt de huid glad, hydrateert en laat de huid stralen. Het huidverzorgende groene thee-extract zorgt voor een zachte en soepele huid.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge