Follow:
boeken, kids

Armstrong De avontuurlijke reis van een muis naar de maan – Torben Kuhlmann

armstrong

Als ik ergens uren naar kan kijken zijn het wel mooie illustraties in kinderboeken. De boeken van Torben Kuhlmann zijn een lust voor het oog. De illustraties in zijn boeken zorgen voor zoveel sfeer in het boek dat ze zowel voor kinderen als voor volwassenen fantastisch zijn om te lezen. Na het lezen van Edison keek ik dan ook reikhalzend uit naar het deel ‘Armstrong’.

Armstrong – De avontuurlijke reis van een muis naar de maan

armstrong

Een kleine muis ontdekt door zijn telescoop dat de maan een bol van steen is, en geen gatenkaas zoals hij en de andere muizen lang hebben gedacht. Als hij hoort dat er ooit al muizen hebben gevlogen, neemt hij een besluit: “Ik word de eerste muis op de maan!”

Samenvatting

Er bestaat geen mooiere en leukere manier om kinderen te leren over wetenschappers uit onze geschiedenis. Door de ogen van een kleine nieuwsgierige muis beleef je een spannend verhaal over een interessante reis naar de maan. De sfeer die het boek uitstraalt is prachtig. De kunstwerken die door het hele boek te zien zijn, zijn een lust voor het oog. Om dit verhaal aan je kind voor te lezen is absoluut geen straf!

armstrong armstrong

De kleine muis beleeft allemaal spannende avonturen met zijn pogingen de maan te bereiken. Prachtig uitgebeeld met bijbehorende illustraties zorgt dit boek ervoor dat het verhaal tot leven komt. Achterin het boek is nog een korte geschiedenis over de ruimtevaart verteld. Op deze manier leren kinderen meteen een belangrijk moment uit de geschiedenis.

armstrong

De boeken van Torben Kuhlmann zijn kunstwerken die een plekje in iedere boekenkast verdienen. Prachtige boeken om zo nu en dan eens door te bladeren en voor te lezen aan je kind(eren). Maar ook om zelf te lezen zijn ze absoluut de moeite waard!

Na het lezen van dit boek vond Thomas de maan opeens een stuk interessanter!

armstrong

Informatie

Armstrong De avontuurlijke reis van een muis naar de maan – Torben Kuhlmann

Uitgeverij De Vier Windstreken

Hardcover, 128 pagina’s

ISBN: 9789051165630

Prijs: €19,95

Verkrijgbaar bij de boekhandel en bij Bol.com (klik hier)

Liefs Hilde

** Ik heb dit boek ontvangen van  de uitgever ** Dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge