Follow:
beauty

Een zongekuste look met essence!

essence

Met essence kan je een prachtige look creëren, dat wisten we natuurlijk al. Maar met deze nieuwe zomerse producten krijg je een echte zomerse look! Glans, kleur en je bent klaar voor een mooie zomerse look. Wil je eruit zien alsof je een dagje in het zonnetje hebt gezeten? Gebruik dan deze mooie bronzers…

essence sun, sand & golden rainbows

essence

baked multi colour highlighter €3,59

Wat een mooie zomerse glow! De gebakken meerkleurige highlighter is verkrijgbaar in twee versies en bevat
tinten die een frisse en glanzende uitstraling geven. Je kunt de kleuren solo of in combinatie met elkaar gebruiken. Strijk zachtjes met een highlighter kwast over de highlighter en breng aan op de brug van je neus, de jukbeenderen en onder de arcadeboog.

essence

De ’01 dreams are calling’ is een prachtige roze Multi colour highlighter. Voor mij echt de perfecte kleuren om een prachtige glans te krijgen.

essence

Dit zijn de 3 kleuren apart van elkaar. Wat een prachtige glans!

essence

En als je ze mengt dan krijg je een hele mooie perzik kleurige glans. Niet té heftig, gewoon heel subtiel om je een prachtige strandlook te geven.

De ’02 chasing the sun’ is meer goudkleurig en wat warmer van kleur dan de 01.

essence

Wederom de swatches los van elkaar. Ook weer erg mooi en goed gepigmenteerd.

essence

En als je ze mengt krijg je een prachtige gouden glans. Als je een beetje zongebruind bent is dit echt prachtig bij je make-up look!

Face brush €3,89

essence

Uiteraard is een mooie face brush onmisbaar bij het aanbrengen van een highlighter. Ook daar heeft essence aan gedacht natuurlijk. De borstel is heel soepel en brengt de highlighter luchtig aan. Hierdoor krijg je een hele mooie look.

essence

Deze prachtige producten zijn verkrijgbaar bij oa het Kruidvat.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge