Follow:
beauty

Essence Camouflage 2 in 1 Powder & Make-Up

Nog steeds liggen er wat make-up producten van Essence en Catrice te wachten om te reviewen. Producten die ik kreeg tijdens het 3D Blogger Event van Essence en Catrice, deze liggen er dus al een tijdje. Toevallig wilde ik weer eens een poeder gebruiken, dus dat kwam mooi uit! Ik teste de Essence Camouflage 2 in 1 Powder & Make-up.

“Team player! Dit praktische combinatieproduct biedt de dekking van een make-up en de lichtheid van een poeder. Het verhult huidimperfecties en mattifiëert lichtjes de teint.”

Ik ben altijd sceptisch over poeders die een hele stevige dekking zouden geven. Met crème make-up bereik ik vaak een redelijke dekking, maar heb ik écht nog concealer en poeder nodig om het naar mijn zin te krijgen. Ik vraag mij dan ook af of poeder alleen voor mij voldoende zou zijn.

Ik ontving tijdens het event nummer 20 nude beige. Een perfecte kleur voor mij!

Ik kan je nu al vertellen dat alleen poeder voor mij niet voldoende was, bij lange na niet! Ik heb dan ook wel een huid van iemand die 37 jaar is, sproeten en moedervlekken, wat adertjes, pigmentvlekjes….een mengelmoesje van oneffenheden laten we maar zeggen. Ben je een tiener met een prachtig egaal huidje kan je prima met deze poeder als enig product volstaan! Daar ben ik van overtuigd.

Ok, deze foto is wat wazig, maar je kan de poeder lichtjes zien op de zijkant van mijn hand. Hij is luchtig, en geeft een mooi mat effect.

Ik heb de poeder uiteindelijk in combinatie met mijn foundation en concealer gebruikt. Deze 3 producten gaven een hele mooie basis die voor mij absoluut acceptabel was. Ik bracht de Essence Camouflage 2 in 1 Powder & Make-Up aan met een wat grotere kwast en het gaf meteen een mooie matte look. Ik ben blij met dit product!

De Essence Camouflage 2 in 1 Powder & Make-Up is verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister voor 3,59.

Ken jij dit product? Wat voor poeder gebruik jij?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Romy

  Dat poeder klinkt superhandig en fijn! Ik zou ook nooit verwacht hebben dat alleen poeder zo goed dingen kan camoufleren. Ben nu ook erg nieuwsgierig naar dit product!
  Romy onlangs geplaatst…Persoonlijk | Leven als twintiger: dromen, keuzes en onzekerheidMy Profile

  maart 17, 2017 at 07:06
 • Reply Yvonne

  Ik zou deze inderdaad ook eerder als een normaal poeder gebruiken, denk ik. Als het dan nét nog ietsje extra dekking geeft is dat mooi meegenomen.

  maart 17, 2017 at 07:08
 • Reply chucky1012

  Dat ziet er goed uit!
  Ik ga eens kijken of er iets is voor de geteinte huid 😉

  maart 17, 2017 at 10:46
 • Reply lillie

  Krijg je er ook roodheid mee weg?

  maart 17, 2017 at 15:21
 • Reply Yvonne

  Ik ken deze niet maar het klinkt goed, ik gebruik eigenlijk altijd losse poeder.

  maart 17, 2017 at 20:45
 • Reply priscilla

  Fijn dat het werkt voor jou. Ik kan ook niet alleen een poeder gebruiken. Ik heb liever volledige dekking met foundation, concealer en poeder. Ik gebruik zelf een poeder van MAC.

  maart 18, 2017 at 09:28
 • Reply Mariëlle

  Deze heb ik nog niet geprobeerd, maar ik zal hem eens onthouden 🙂 Ik blijf nu constant de ‘witte’kopen van Essence haha

  maart 18, 2017 at 11:15
 • Reply Aileen

  Wat fijn dat je ook meteen de goeie kleur hebt ontvangen. Ik vind een gekleurde poeder echt een must have, maar gebruik hem net zoals jou ook altijd icm een foundation.

  maart 19, 2017 at 01:29
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge