Follow:
Outfit, Tag

De grote Tante Betsy Tag!

Als je alleen maar Tante Betsy draagt, dan is een leuke tag natuurlijk een logisch gevolg! Binnenkort komt Susan van 365 Days of Happy Tante Betsy Dresses blog in de Spotlight op mijn blog met deze vragen, en ik vond het leuk ze zelf ook in te vullen. Benieuwd?

1. Op welk Tante Betsy jurkje werd je op slag verliefd?

De trixie! ( oh en dit figuurtje wil ik wel weer terug!! ). Wat een prachtig jurkje is dit toch. Ik pas hem nu helaas even niet meer, maar ik ben vandaag begonnen met weer een aantal kilootjes kwijt te raken zodat ik hem weer pas deze zomer.

2. Als je je collectie bekijkt, welke kleur overheerst?

Oeh lastig. Ik denk toch wel blauw/groen. Ik heb ook wel een aantal zwarte en rode jurkjes overigens. Die 4 kleuren overheersen dan wel. Ik merk wel dat ik de laatste periode mijn jurkjes altijd combineer met een zwarte panty/legging.

3. Welk printje zou wat jou betreft nog een keer terug mogen komen ( evt in een ander model )

Dit printje vind ik echt geweldig! En dan het liefst in een doorknoopmodel, zippie of trixie model. Ik word helemaal blij van dit printje! Dus please…..Alisa šŸ˜‰

4. Welk jurkje die je niet hebt kunnen bemachtigen zou je dolgraag willen?

Van deze collectie heb ik nog een flink aantal op mijn wishlist staan. Maar ik heb ook nog wel de nodige die ik graag had willen hebben. Sommige had ik in mijn collectie, maar waren te klein en heb ik verkocht. Deze zou ik graag nog willen:

Mouwloze jurkjes! Ik heb er eentje van vorig jaar ( net als deze op de foto alleen een donker blauwe ). Ik zou er dolgraag nog wat mouwloze bij hebben. Gelukkig komen die ook weer dit jaar, yay!

Deze is van dit jaar, maar er zijn de afgelopen jaren wel meer effen jurkjes geweest. Ik zou nog wel een aantal van dit soort stoerdere jurkjes willen. Leuk met gympen oid eronder.

Deze gave rode heb ik gehad, maar weer weggedaan omdat hij wat kort viel. Nu zou ik een maat groter pakken zodat hij ook wat langer zou vallen. Ik vind hem namelijk nog steeds super gaaf!

Deze heb ik gehad in een maat S, die al snel te krap bleek. Dus ik heb hem verkocht. Maar oh, wat is dit een gaaf printje! Als ik hem ooit in een grotere maat weer kan krijgen ( want ik ga wel afvallen, maar een maat S zal ik denk ik niet meer halen ), dan ben ik dolblij!

5. Wat voor ander kledingstuk zou TB wat jou betreft mogen lanceren?

Long dresses! En dan in een wat dunner stofje misschien. Ik ben gek op lange jurkjes tot de enkels in de zomer. ( leuk met een split aan de zijkant ). Ook zou ik mannen blousjes super leuk vinden. Met kekke printjes!

6. Heb je zelf een bepaalde afbeelding/plaatje die je op een jurkje zou willen zien?

Op zich ben ik al heel erg blij met alle geweldige printjes die Tante Betsy uitbrengt. Ik vind bloemenprints altijd super, ook stipjes en polkadots, maar die brengt Tante Betsy al uit natuurlijk. Iets met sterretjes zou ik ook wel leuk vinden!

7. Als TB met gadgets zou komen, wat zou je dan graag zien?

Tassen!! Gave bijpassende tassen voor bij de jurkjes. En een telefoonhoesje, laptophoes etc, altijd leuk.

Als eerste mijn zwarte vest van Tante Betsy. Die draag ik bijna dagelijks!

Ik ben gewoon verslaafd aan Tante Betsy, ik kan er niks aan doen maar ik word er zo vrolijk van! Ook scheelt het in tijd elke ochtend, ik pak een jurkje en weet wat ik aan wil.

Wil je de tag overnemen? Super leuk! Ik zou het leuk vinden als je mij noemt in je tag.

Hou mijn blog in de gaten, binnenkort komt Susan met haar antwoorden op mijn blog!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

    Oh wat leuk! Ik heb er ook al aan gedacht om mijn vragenlijst aan jou, zelf te beantwoorden hihihi. Leuk om weer te lezen, vannacht zelfs nog een paar vragen van je beantwoord hihi. Heb enorm slecht geslapen (niet daardoor hoor ;)) en kom zo snel mogelijk met mijn antwoorden en jouw interview. Maar eerst moet ik hoognodig aan mezelf denken. Dikke knuffels!
    Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Guestblogger Petra shopping at LEF HilversumMy Profile

    maart 16, 2017 at 14:21
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge