Follow:
Outfit, Tag

In the Spotlight! Susan van 365daysofhappytantebetsydresses!

tante betsy

Jullie hebben wellicht mijn tag al gezien, maar ik ben niet de enige die hem gemaakt heeft. Ook Susan van 365 Days of Happy Tante Betsy Dresses heeft hem ingevuld. Een grotere Tante Betsy fan kan je niet vinden! Benieuwd wat Susan heeft ingevuld?

1. Op welk TB jurkje werd je op slag verliefd?

Ik ben eigenlijk op slag verliefd geworden op alle jurkjes van Tante Betsy, ze doen mijn figuur zoveel goed, ze staan me gewoon fantastisch. Maar als ik echt moet kiezen ga ik voor de Betsy black van de zomer 2015 collectie, daarmee is de bom ingeslagen en ben ik zwaar verliefd geworden.

2. Als je je collectie bekijkt, welke kleur overheerst?

Oh dat is een goede vraag, kleur overheerst als je in mijn kledingkast kijkt. Ik moet knallen, ik heb knalkleurtjes nodig maar draag ook graag een zwarte jurk met een hele kleurige print. Naar mijn idee is mijn Tante Betsy collectie goed in balans, maar er gaat gelukkig meer rood en (fuchsia) roze bij komen want dat zijn mijn lievelingskleuren.

3. Welk printje zou wat jou betreft nog een keer terug mogen komen ( evt in een ander model )

De theekopjes, ik heb die jurk gehad in de doorknoop versie en met de ronde hals. Ze waren het toch allebei net niet voor me, maar een leuke theekopjes print als Lola model en shirt dress model dat zou ik gaaf vinden. Beide modellen die me heel goed staan, maar dan wel ook leuk om die dan in meer kleurtjes te kunnen uitkiezen als alleen lime groen ;).

4. Welk jurkje die je niet hebt kunnen bemachtigen zou je dolgraag willen?

Eigenlijk kan ik me zo 123 geen jurk bedenken die ik van een oudere collectie zou willen hebben. Ik heb zo’n 80 Tante Betsy jurkjes van veel verschillende collecties en ik kijk enorm uit naar de rest van deze zomercollectie. Ik heb al zoveel leuks gezien, de Lola Songbirds, Zippie Sunny en mouwloze jurkjes. Van wat er nu te koop is in Tante Betsy haar webshop, heb ik in ieder geval al 3 Sporty Roses jurken kunnen scoren Dat was een absolute musthave die ik niet wilde mislopen en heb daar als allereerste mijn kaarten op gezet ;).

5. Wat voor ander kledingstuk zou TB wat jou betreft mogen lanceren?

Een rode hoodie/sweatvest Lotte ontbreekt nog aan mijn collectie. Rood is mijn favoriete kleur en regelmatig bedenk ik me dat het heel fijn zou zijn om zo’n lang rood sweatvest voor bij mijn jurkjes te hebben. Ik woon namelijk in Tante Betsy haar sweatvesten en hoodies en rood ontbreekt nog aan mijn verzameling ;). In de winter gebruik ik ze als vest en in de zomer als vest/zomerjas.

6. Heb je zelf een bepaalde afbeelding/plaatje die je op een jurkje zou willen zien?

Nee eigenlijk vind ik het altijd heel leuk wat Tante weer allemaal bedenkt. Ik ben gek op haar printjes en zou het zelf niet kunnen verzinnen, dus laat het lekker aan Tante haar creatieve geest over. De Songbirds van deze collectie vind ik echt super leuk, maar ook alle mooie bloemenprints zijn iedere keer weer een verrassing.

7. Als TB met gadgets zou komen, wat zou je dan graag zien?

Uhm gadget? Ik zag dat ze deze zomercollectie klompjes heeft, heel leuk en ik ben er dan ook heel benieuwd naar. Maar wat ik zelf enorm gaaf zou vinden als ze weer die leuke stoere cowboyboots opnieuw zou lanceren. Jaren geleden heeft ze die gehad ver voordat ik Tante Betsy heb leren kennen, maar ik heb gelukkig drie paar van kunnen scoren ;).

Wil je nog veel meer Tante Betsy foto’s zien? Ga naar de blog van 365 Days of Happy Tante Betsy Dresses, je kijkt je ogen uit!

Wil je de tag ook invullen? Leuk! Ik zou het fijn vinden als je mijn blog vermeldt in je tag.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Hihi wat leuk om mezelf te zien terug komen op je blog. Leuke foto’s zocht je er bij uit :). Vanavond start er trouwens weer een winactie op mijn blog ;).
  En volgende week begint de tweede lichting van deze zomercollectie binnen te stromen, ik ben zo benieuwd welke modelletjes erbij zitten.
  Oh ja de laarzen van de laatste foto zijn niet dé Tante Betsy cowboy laarzen, die kun je zien op foto 1 en 2! Hoop zo dat die nog eens gaan komen, maar ben stiekem natuurlijk ook wel erg benieuwd naar de Tante Betsy klompjes…leuk voor de zomer! Dikke knuffels!
  Ps op mijn blog het interview met Hilde
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Hilde from Hillybilly Beauty in the spotlightsMy Profile

  maart 18, 2017 at 09:45
 • Reply Jessica J.

  Zo’n schattige jurkjes! Die zwarte met fleurige print zou ik nog dragen, maar de overige zijn denk ik toch iets te opvallend voor me. Fijne tag voor de liefhebbers!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Ik ben gestopt met de pilMy Profile

  maart 18, 2017 at 11:49
 • Reply chucky1012

  Zeer mooie items!
  Leuke webshop en vrolijk gekleurde fashionitems.

  maart 18, 2017 at 14:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge