Follow:
beauty, Outfit

Mijn nieuwe Danefae jas!

Danefae

Als je al een tijdje lid bent van bepaalde Facebook groepen waar vrouwen lid van zijn die net als ik dol zijn op het dragen van jurkjes, dan kan het merk Danefae je niet zijn ontgaan. Dé musthave jas die perfect combineert bij de heerlijke jurkjes van oa Tante Betsy. Ik had al een tijdje mijn oog laten vallen op zo’n jas, en afgelopen week ontving ik er één van Betty van 38dresses.nl.

Danefae

Als ik nu foto’s zie in mijn ‘vorige’ jas, dan vraag ik mij af wat mij bezielde! Die jas was qua lengte en model totaal niet geschikt om te dragen bij mijn jurkjes. Dus ik ben zó blij met deze Danefae jas. Het model is qua lengte, taille en model perfect.

Danefae ( ik weet nog steeds niet hoe je het precies uitspreekt 😉 ) is een Deens merk met veel gave kleding. In Nederland zijn hun jassen vooral erg bekend. De Softshell jassen in allerlei kleuren die ontzettend licht vallen, maar super warm zijn en waterdicht zijn echt hun paradepaardje!

Danefae

Ik ontving de zwart versie van de Danefae Softshell jas. Een makkelijke kleur waar je natuurlijk elke kleur jurkje, panty en schoenen onder kan dragen. Maar stiekem zou ik ook nog wel een fleurige variant willen in de toekomst. Dan komt er één nadeel, de jassen zijn zo goed als onslijtbaar! Ze blijven gewoon in perfecte staat! Dan maar gewoon een extra jas in de kast toch?

Danefae

Danefae

De jas heeft heerlijk diepe zakken mét rits. Dus op de fiets kan mijn mobieltje gewoon mee zonder dat ik bang hoef te zijn dat ik hem onderweg verlies.

Danefae

En wat ook super handig is, de rits kan zowel onder als boven open. Zo kan ik toch af en toe even mijn fijne Tante Betsy jurkjes ( die je ook kan shoppen bij 38dresses.nl ) showen.

Danefae

Ik draag trouwens maat L. Hij lijkt hier iets ruimer te vallen, maar ik draag er hier natuurlijk een wat dunner zomerjurkje onder. In de winter kan ik deze jas dus ook prima dragen ( want hij is warm zat! ) met een vest eronder. Past prima!

Ik ben 1,67 en bij mij valt de jas iets boven de knie. Een mooie vrouwelijke lengte, haha.

Danefae

In de rug is de jas wat geplooid wat een mooi effect geeft in de taille. Dit geeft de jas het mooie model. Ook heb je een kleine capuchon om je perfecte coupe te beschermen als het regent. 😉

De jas is niet zwaar om te dragen. Met bepaalde winterjassen vind ik dat altijd een nadeel. Deze jas is licht, maar heerlijk warm en bij een regenbuitje houdt hij je lekker droog.

Danefae

Ook op een spijkerbroek zal deze jas echt top staan. Een jas die eigenlijk het hele jaar door prima gedragen kan worden.

Een greep uit de andere kleuren die verkrijgbaar zijn bij 38dresses.nl

danefae

Die rode en groene vind ik ook fantastisch! En Betty pakt je pakketje ook zo ontzettend leuk in!

De Danefae jassen zijn niet goedkoop, maar de investering meer dan waard! Van alle vrouwen op de Facebook groepen die een Danefae jas heeft gekocht, wil geen enkele meer anders!

Mijn jas is inmiddels mijn vaste jas geworden. Mijn vorige jas is linea recta in de kledingzak gegaan.

Kijk voor de Danefae jassen, Tante Betsy jurkjes en nog veel meer leuks bij 38dresses.nl

Ben jij bekend met Danefae jassen?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

29 Comments

 • Reply Jobke

  Leuk! Ik ben nu wel benieuwd naar je oude jas, haha!

  mei 9, 2017 at 15:29
  • Reply hillybillybeauty

   Die is in de kliko

   mei 9, 2017 at 15:50
 • Reply Ellen

  Ik werd ook helemaal verliefd op de groene jas maar het prijskaartje maakte dat hij helaas bij “eigen stijl”in Arnhem moest blijven

  Jouw revieuw is leuk te lezen maar slik ik vond hen zo leuk…

  mei 9, 2017 at 15:33
  • Reply hillybillybeauty

   Ik ga nu elke maand iets apart leggen voor nog een fellere variant. Misschien heb ik hem dan in de winter 😉 Misschien een tip?

   mei 9, 2017 at 15:51
 • Reply Lara

  Wat een leuke jas. Staat je goed! Geniet ervan!

  mei 9, 2017 at 16:05
 • Reply carlijn

  Die jas is echt superleuk! Fijn ook dat er van die diepe zakken in zitten, vind ik ook altijd heel prettig. Kleur is ook ideaal! Met veel te combineren, lijkt me!

  mei 9, 2017 at 16:18
 • Reply Jolanda

  Ik kende het merk nog niet, maar hij staat je erg goed.
  Jolanda onlangs geplaatst…Origineel Moederdagcadeau: knutselen met de speciale Nivea Silk Mousse Moederdag editieMy Profile

  mei 9, 2017 at 18:41
 • Reply Rian

  Ik twijfel aan de maat xl
  Of l… Bolle billen
  Wie heeft tip?

  mei 9, 2017 at 21:02
  • Reply hillybillybeauty

   Ik zal het voor je navragen bij Betty van 38dresses 😉

   mei 9, 2017 at 21:11
  • Reply Betty

   Hoi Rian,
   Ik kan misschien wat meten voor je? Ter hoogte van de heupen? Ik draag zelf dezrlfde maat jas als dat ik jurkjes draag. Terwijl ik normaal bij een jas een maat groter moet. Je mag ook mailen nasr info@38dresses.nl Ik help je graag 🙂

   mei 9, 2017 at 22:05
   • Reply renate

    He rian,
    Ik schreef 2 reacties verder dan antwoord voor jou. Hier natuurlijk lohischer.
    Ik ben van jurken s of m. Jassen meestal M, maar deze in S. Vind de jas niet smal vallen. Wel een korte arm (ook bij mijn andere danefae winterjas)

    mei 9, 2017 at 22:15
  • Reply hillybillybeauty

   Hi, als je betty van 38dresses mailt: info@38dresses.nl wil ze met alle liefde voor je meten zei ze. Succes!

   mei 10, 2017 at 07:44
 • Reply Neverdullmoments

  Wow wat ontzettend leuk bij een jurkje inderdaad! Mijn jas staat ook zo lomp erbij hahaha, dat is echt zo’n stoere jas. Ik durf geloof ik niet naar de prijs te kijken..;) die donkerblauwe zou ik best wel in mijn kast willen hebben!

  mei 9, 2017 at 21:59
 • Reply renate

  Ik heb deze jas in knal groen met roze voering. Heel leuk. Als reactie op de vraag van Rian:
  Qua maat vallen ze niet heel klein. Ik heb een S terwijl ik toch voor jassen ook vaak een M heb (1,72/63kg). Maar de armen zijn wel wat kort. Ook bij mijn Danefae winterjas.

  mei 9, 2017 at 22:11
 • Reply Monique den Boer

  Wat een mooie spullen he die mooie laarzen van zoo adventure en die mooie jassen van Danafae het liefst zou je alles in 1 keer aan willen schaffen maar ja die boom he, eigenlijk zouden jullie stekjes vd geldboom moeten verkopen ha ha dan looen er nog meer blije gezichten op deze wereldbol rond. Nu blijft het bij verjaardagen en kerst kadoos (ook leuk hoor het gaat alleen minder snel) dan ga ik nu mijn oogjes maar dicht doen en er heerlijk van dromen. Liefs Monique

  mei 10, 2017 at 02:57
 • Reply Edith

  Supermooie jassen zijn het en hij staat je heel goed, Hilde. Ik heb er nooit een gekocht omdat ze in de winter te koud zijn voor mij en in het tussenseizoen draag ik een fleece of Tante Betsy vest. Maar ze blijven erg gaaf!

  mei 10, 2017 at 08:36
 • Reply Babs

  Wat een leuke jas! Vooral zo een rood exemplaar vind ik super!

  mei 10, 2017 at 09:20
 • Reply Astrid

  Hij staat je prachtig Hilde! Ik vind de groene ook supergaaf, lekker opvallend 😀
  Astrid onlangs geplaatst…Shoplog: Fitbit bandjes van Ali ExpressMy Profile

  mei 10, 2017 at 09:38
 • Reply Sandra

  Mooie jas! Vrouwelijk en sportief!

  mei 10, 2017 at 09:39
 • Reply Lotte

  Ik kende het merk nog niet, hij staat je wel echt heel mooi! Ik ben stukje langer dus ben gelijk bang dat die een stuk korter zal zijn bij mij en dan vind ik hem gelijk al iets minder leuk, het lange maakt het een fijne jas denk ik 😀

  mei 10, 2017 at 09:48
 • Reply mieke | mieksmind

  Ik ken het merk helemaal niet maar lijkt me een praktische fijne jas

  mei 10, 2017 at 10:36
 • Reply Xenia

  Wat een leuke jas! Ga zeker eens kijken op de website
  Je hebt een erg leuke enthousiaste review geschreven!

  mei 10, 2017 at 11:49
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Leuk Hilde dat je er nu ook eentje hebt, geniet ervan!
  Ik heb er twee, dutch green en de rode en ben er heel blij mee.
  Én mocht van manlief een regenjas met hartjes bestellen in Denemarken (die hebben ze hier niet en hij wist hoe graag ik die wilde hebben). Yihaa! Het is wel even een bedrag maar daar heb je jaren plezier van!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Guestblogger Dinah shopping at ART EnschedeMy Profile

  mei 10, 2017 at 22:04
 • Reply Gitte

  Draag mijn fel blauwe jas met veel plezier maar….is het buiten onder de 10 graden dan is mijn beauty toch echt te koud hoor!

  mei 11, 2017 at 06:30
 • Reply dorette

  Sinds gisteren de trotse eigenaar van een Danafae jas. Enthousiast geworden door de Betsy dames van de Facebook groepen. Ik heb een donkerblauwe met witte stippen. Echt superleuk! Gelukkig geven ze voor vandaag 70 % kans op neerslag af!

  mei 11, 2017 at 09:14
 • Reply Tamara TS

  Ik ken het merk nog helemaal niet. Lijken me wel fijne jassen, maar dan het liefst in het kort. Ook tof dat ze in lekker felrood en knalgroen te krijgen zijn!
  Tamara TS onlangs geplaatst…Unboxing | Styletone Box mei ’17My Profile

  mei 12, 2017 at 15:11
 • Reply Nicolette

  Wat een heerlijke jas he?! Heb hem ook sinds vorige maand en dan een roze.
  Ik zocht al zo lang een leuke, fleurige en vrouwelijk en een beetje sportieve tussenjas en zag toen dat een jurkenzusje een roze had gekocht. Ik was op slag verliefd op die jas en ben toen gaan kijken en passen bij Keizerin in Amersfoort. Ze hadden daar geen roze en heb hem daarom online besteld bij Hippe-dingen.
  Hij zit echt heerlijk en past inderdaad perfect over onze fleurige jurkjes! 😉
  Die ritszakken zijn ook ideaal en stop net als jij daar ook altijd mijn mobiel in en die ritssluiting is ook erg fijn. Perfect voor op de fiets en vond hem ook heerlijk in Disneyland Parijs in al die attracties. En die capuchon is ook erg prettig, fijn dat koordje dat hij niet af kan waaien. Echt de ideale jas en die investering waard, omdat hij zo veelzijdig is en als het goed is lang mee gaat, omdat hij van hele goede kwaliteit is. 😉

  mei 13, 2017 at 01:01
 • Reply Jobke

  Ik heb vandaag de roze gepast en ben stiekem een beetje verliefd geworden. Ik vond alleen de mouwen een beetje kort. Maar ik lees dat meer vrouwen dat probleem hebben. Ik twijfel daarom wel een beetje want het is toch een hele investering.

  mei 31, 2017 at 16:24
  • Reply hillybillybeauty

   Oh roze?! Maak me gek! Ik heb denk ik korte armen dan, ik heb er geen last van gelukkig.

   juni 1, 2017 at 20:21

  Leave a Reply

  CommentLuv badge