Follow:
fashion, samenwerking

Gave schoenen scoren in de sale!

Ik hou van sale en koopjes, wie niet?! Zeker in de dure maanden zoals December is het fijn om met een leuke aanbieding items te scoren die je toch al nodig had. Wij hebben helemaal een dure maand omdat onze ketel opeens besloot te overlijden, kaching!! En toch heeft Andries een paar schoenen nodig en ook ik kan nog wel een paar gebruiken. Op jacht naar koopjes dus!

PME Legend

Andries heeft al eens schoenen van het dit merk gekocht en besloot maar eens te kijken bij de PME Legend sale. Tja, dan zie je meteen zoveel leuks dat het moeilijk kiezen wordt! Belangrijk vindt Andries vooral dat de schoenen lekker zitten en warm zijn.

Dit model heeft hij al vaker gehad en beviel altijd goed. Lekker warm en ze lopen ook prettig. Ik hou ook wel van dit soort herenschoenen. Stoer en netjes tegelijk! En met 33% korting ook nog eens betaalbaar voor een degelijke herenschoen.

Andries moet ook nog een paar nette schoenen voor onder een pak. Hij had voor zijn cursus in Zweden al wel een pak gekocht, maar de schoenen die hij daarbij droeg waren al flink afgedragen. Ook een paar nette schoenen in de sale scoren is een must.

Deze van PME Legend zijn wat hoger dan wat hij normaal draagt. Maar onder een pantalon zie je dat niet en ik vind het eigenlijk wel een heel bijzonder model. En wederom met een leuke korting is Andries snel klaar. Gelukkig is hij niet zo heel erg moeilijk en kan hij vaak snel slagen.

Gabor

Mijn moeder heeft al een aantal keren schoenen van dit merk gehad en is daar altijd erg tevreden over. Een iets luxer schoenenmerk heeft vaak wel meer keuze in modellen en lopen over het algemeen ook iets prettiger. Ik besloot dus eens een kijkje te nemen bij de Gabor sale.

Als je mijn blog volgt weet je dat ik een zwak heb voor dierenprintjes. Dus mijn keuzes heb ik daar een beetje op aangepast. Ik zag zo ontzettend veel leuks voorbij komen dat ik nog even mijn lijstje goed moet nalopen om te kijken wat ik het allerleukste vind. Op de Gabor schoenen is 20% korting, dus dat is ook nog eens mooi meegenomen.

Zeg nou zelf, deze zijn toch geweldig?!!!! Ik vind dit echt fantastisch qua print. Ik zou wel een hele plank met schoenen in dierenprintjes willen hebben, haha. Ik heb nog effen dc martens en effen gympen, dus met een paar “bijzondere” schoenen heb ik mijn kast weer redelijk aangevuld.

Mijn Sendra laarzen heb ik ook weer tevoorschijn getoverd om naar de schoenmaker te brengen. Deze heb ik al flink afgedragen, maar ik ga er nog geen afstand van doen. Een nieuw zooltje in de laarzen en een nieuwe zool eronder en ze kunnen weer een flinke tijd mee.

Gelukkig zijn mijn pubermeiden voorzien van genoeg paar schoenen en is alleen Thomas nog aan de beurt voor een paar winterschoenen en een paar zaalhockey schoenen. Gelukkig is er overal sale, dus ook daar gaan we voor op jacht!

Koop jij geregeld schoenen in de sale?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge