Follow:
lifestyle, samenwerking

Gave stijlen voor een modieuze tienerkamer

Tieners/pubers zijn zo wisselvallig als het weer. Die van mij tenminste wel! Zo hebben mijn man en ik nog niet zo heel lang geleden allebei de hoogslapers uit elkaar kunnen halen omdat de dames graag weer een laag bed wilden. Ook zijn ze afgelopen zomer weer eens van kamer gewisseld (met wel een hoop gemopper van degene die dit keer naar de kleinere kamer moest). De meiden krijgen nu een leeftijd dat ze steeds meer waarde gaan hechten aan een gezellige kamer. Beide kamers zijn ook dit jaar weer toe aan een nieuw behangetje. Dus Pinterest wordt weer volop afgespeurd.

We hebben natuurlijk wel afspraken met de meiden gemaakt. Zo hebben we besloten dat op één muur na de muren vrij neutraal blijven. (anders kunnen we over een jaar weer alles opnieuw behangen). Deze muren zullen dan wit of in een patroon behangen worden die rustig oogt. Zelf ben ik helemaal weg van houtlook, ik vind dat zó gaaf!

Maar Amy en Fenna willen gewoon wit, plain wit. Ik denk dat het fotobehang van hierboven meer iets is voor Thomas’ kamer. Die pakken we einde van het jaar aan denk ik.

Eén muur mogen de dames dus laten behangen in hun eigen stijl. Onze voorkeur gaat uit naar fotobehang omdat deze meteen een isolerende werking heeft en geluiden dempt. Nou zijn Amy en Fenna niet heel luidruchtig op hun slaapkamer (af en toe wat vals gezang hooguit ;-)), maar voor de buurvrouw wellicht toch fijner als er wat geluiddempend materiaal op onze muren komt.

Als je in een rustige slaapkamer één muur eruit laat springen met een gaaf patroon heb je echt een eyecatcher in je kamer. Voor die muur kan je dan een gave ladenkast zetten met een paar decoraties erop. Zo creëer je een fantastische stijl in je slaapkamer.

Soorten designs die op het favoriete lijstje staan van mijn dochters:

Maar wellicht verandert hun keuze nog wel een paar keer, mijn meiden kennende. Ze kunnen in ieder geval kiezen uit een ontzettend groot assortiment, kijk hier.

Zelf gaan wij natuurlijk onze woonkamer laten stuken en isoleren rond de zomervakantie. Eerst wordt onze badkamer gedaan volgende maand, en de woonkamer is daarna aan de beurt. Ik moet Andries denk ik héél lief aankijken als ik ook een muurtje wil laten behangen. Ik vind deze namelijk zo ontzettend gaaf!

fotobehang met boeken, ik hou ervan!

Ik gok dat het bij dromen blijft. Of wellicht stemt hij wel in voor een muurtje in het toilet ofzo.

Door alle verbouwingen en opknap klusjes in huis krijg ik ontzettend veel energie en inspiratie. Eindelijk komt ons huis een keer helemaal naar ons zin. En de meiden zijn dit jaar ook vast helemaal in de gloria als wij hun muren hebben behangen. Want een toffe slaapkamer als tiener is namelijk ook een beetje hun visitekaartje toch?

Heb jij één of meerdere muren voorzien van een gaaf behangetje?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Prachtig foto behang met de rozen….
    Ben heel benieuwd hoe het allemaal zal worden….

    januari 21, 2018 at 09:07
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge