Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #161

hillybillybeauty.nl

Weer een nieuwe week! Een week met Fenna haar verjaardag, voorpret voor Bath, bios en mooie boeken. En het is gewoon alweer November! Wat gaat de tijd toch snel…

Maandag

Wat hebben we een voorpret voor Bath. Elke dag appjes hoeveel nachtjes nog te slapen en wat we allemaal gaan doen. Deze foto is van vorig jaar.

Thomas had vandaag studiedag, dus die had nog een extra dagje vrij. Weer even inkomen in het ritme hoor. Het is zo koud buiten dat je het liefst lekker in bed wil blijven liggen.

Dinsdag

Ik spaar al best lang zegeltjes. Normaal lever ik een boekje meteen in voor cash. Vanaf nu ga ik ze opsparen voor volgend jaar november. Dan heb ik een flink extraatje voor Bath 2020!

Woensdag

Wat zijn we sportief bezig deze week! Weer op de fiets naar school. Half bevroren, dat wel…haha

En vandaag heel veel leuke boekenpost! Zelf gekochte boeken en recensieboeken….zalig!

Donderdag

Laatste dag van oktober! Vandaag mocht ik mijn box openmaken van de Spook-a-Swap waaraan ik meedeed via de site van Kwantein in Wonderland.

Super blij met deze leuke box!

Ook kwamen er nog 2 recensie exemplaren binnen. Lucky me!

Mijn moeder stuurde nog een appje met een foto van mijn jongere broer. Hij wil ook wel mee naar Bath…haha

Mijn moeder heeft een extra grote koffer zoals je ziet. Mijn broer is een stuk langer dan ik, en hij past er bijna in…haha.

Vrijdag

Vandaag is het 1 november! Fenna 14 jaar! Wat een dame is het alweer zeg. Ze had haar cadeautje, AirPods, al gekregen. Maar Thomas had voor haar nog een mooi goudkleurig armbandje. Wat voelde ze zich jarig vandaag!

Vandaag begint ook de Believathon. Een maand lang de focus op kinderboeken. Ik begon vandaag met deze 2.

Het Anne of Green Gables boek is een Graphic novel en heb ik dus vandaag al uit gelezen. Goed begin van de maand!

In de middag hadden we hockey. De meiden training geven en Thomas kreeg training. Het was niet echt lekker weer, dus ik ging met een kop thee binnen zitten.

Daarna via de Mac Drive eten halen ivm Fenna haar verjaardag. In de avond kwam er al een boel visite van mijn kant van de familie. Erg gezellig!!

Zaterdag

In de ochtend was er hockey. Fenna en Thomas moesten tegelijkertijd maar niet op dezelfde club. Ik ging naar Fenna haar wedstrijd op de club hier vlakbij. Op de fiets…lekker in een mega plensbui op de terugweg.

De middag hielden we lekker rustig. Beetje lezen, tv kijken en ontspannen. En leuke post ontvangen!

In de avond had Fenna haar feestje thuis met vriendinnen. Wat inhield dat wij allemaal wat moesten verzinnen om de tijd door te komen..haha. Amy en ik besloten naar de bios te gaan!

Het was een geweldige film! Om half 12 waren we thuis. Het feestje was nog bezig, maar ik dook onder de douche en lekker naar bed. Fenna heeft ook een geweldige avond gehad. Nog één dagje familie morgen voor haar verjaardag en dan is het voorlopig klaar met verjaardagen, taart en slingers.

Zondag

In de middag hadden we het huis vol met familie van Andries. Erg gezellig en altijd leuk om de nichtjes en neefje te zien. Fenna heeft zich het hele weekend écht jarig gevoeld. Toen iedereen weer naar huis was heb ik de slingers en ballonnen meteen weggehaald. Na 2 weken is het wel klaar! haha.

Het was weer een gezellige leuke week. Maar het feit dat Bath er nu écht bijna aankomt…wow…ik kan niet wachten!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge