Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #193

hillybillybeauty.nl

Er staat weer een nieuwe diary voor jullie klaar! Afgelopen week kwam er weer een nieuw meubelstuk binnen, ook wat leuke boeken en make-up, haalde ik met Thomas een lekker ijsje en kon ik wat nieuwe geuren toevoegen aan mijn collectie. Leuk dat jullie weer een kijkje nemen!

Maandag

In de ochtend gingen we met z’n allen naar de tandarts. Door corona was dit natuurlijk al even geleden. Ik had pech, twee afgebroken kiezen. Ik mag dus terug om dat te laten verhelpen. Amy en Andries hadden een klein gaatje en Thomas en Fenna kwamen er met een kleine reiniging vanaf. Moet toch gebeuren!

Door een aantal hele goede kortingen bij Bol.com besloot ik mijzelf even te verwennen met 2 nieuwe geuren. Ik kocht een heerlijke geur van Elie Saab en eentje van Marc Jacobs. Het was alweer een tijd geleden dat ik voor mijzelf een luchtje kocht, en ik ben er zó blij mee!!!

Staat wel leuk zo in mijn slaapkamer hè?! Elke dag een feestje om te kiezen welk luchtje ik zal nemen.

Dinsdag

Het is wel lekker dat Thomas weer naar school is. Hierdoor kan Andries ook verder in huis. De klus van het schilderen stond op de agenda.

Heerlijk weer een lekkere frisse muur. Nog niet alles is af, maar elk klusje is er weer één.

Woensdag

Toen Thomas uit school was konden Andries en ik mooi naar de meubelzaak Voorbrood waar we bijna al onze meubels hebben gekocht. We moesten namelijk nog een nieuw stoeltje bij de zithoek. Deze donkergroene (is op de foto wellicht niet zo heel duidelijk te zien) is het geworden. Deze zaak is echt een aanrader trouwens!

Helemaal blij mee!

Nog een leuk verhaal. Mijn oma van 97 en moeder waren vroeger verzot op het luchtje Moschus. Dit geurtje is al ontzettend lang uit de handel vanwege dierlijke muskus als ik het goed heb onthouden. Maar mijn oma had nog een grote wens om nog eens dit luchtje te kunnen ruiken/gebruiken. Ik was een beetje op internet aan het speuren nadat we (mijn moeder, zusje en ik) het via app over parfum hadden en kwam gewoon 2 flesjes op Ebay tegen! Mijn moeder zei meteen: “BESTELLEN!”. Mijn oma en moeder dus helemaal blij. Herinneringen van deze geur kwamen natuurlijk ook meteen boven. Als dank voor het vinden mocht ik van mijn moeder nog een luchtje voor mijzelf uitkiezen. Was natuurlijk niet nodig, maar een leuk cadeautje is natuurlijk nooit weg. Ik koos voor mijzelf eentje van Elie Saab. 

Ik las de geurnoten peer en pistachenootjes en was verkocht. Super blij mee!!

In de middag kwam er ook nog leuke boekenpost (die postbezorgers hebben al een flinke kluif aan al die pakketjes die elke keer worden bezorgd…haha)

De linker bestelde ik zelf om zoetjes aan mijn Cassandra Clare collectie aan te vullen. De rechter is een ontvangen recensie exemplaar…happy me!

En van dit aanzicht word ik zo gelukkig….

Donderdag

Vandaag kon ik mijn contract tekenen bij Paagman!! Wat een heerlijk gevoel. Vanaf 1 september ga ik aan de slag…

En ik heb daar ook nog meteen 3 boeken gekocht…oeps…

Vrijdag

Hadden jullie al in de gaten dat ik verzot ben op de make-up van Charlotte Tilbury? 😉

In de middag was het zulk lekker weer dat we nog even een wandeling gingen maken. Thomas wilde nog even wat kunstjes showen…haha.

Ook hing Andries de nieuwe klok op. Het is wel even wennen. Je moet goed kijken hoe laat het is…haha

Ik begon op tijd met het maken van een hartige taart nav een recept van mijn moeder die ze had gevonden. Ik moest 6 uien snijden, man wat deed dat zeer! Ik heb in tijden niet zo’n last gehad van mijn ogen. Maar het resultaat mocht er zijn…

Zaterdag

Thomas is helemaal into de Pokémons vangen. Aangezien dat op mijn telefoon is ben ik degene met wie hij elke keer op pad wil. Nou ja, als we dan in de volle hete zon zo goed bezig zijn hebben we wel een ijsje verdiend toch?

En zelfs na zo’n lange wandeling van 1,5 uur zijn we als gezin op de fiets naar mijn vader en (bonus)moeder gegaan om daar lekker te eten. Wat een mooie route is dat vanaf Nootdorp. Fenna had daarvoor nog een wedstrijd tegen een ander team van dezelfde club gespeeld, dus die was ook lekker sportief bezig.

We waren in de avond nog maar net thuis of we hoorden buiten allemaal gave brass muziek. Trommels en trompetten. Wat was dat gaaf!!!

Er bleek iemand jarig te zijn en die kreeg een optreden van zo’n half uur. Wij konden als wijk ook heerlijk meegenieten en swingen. De hele buurt liep uit. Wat een feestje!

Zondag

Nadat de regen was gestopt ging ik met Amy en Thomas weer lekker op pad om Pokémons te vangen. Mocht jij het ook spelen, Thomas zoekt nog vrienden.

Ook werd vandaag alle internet doorgetrokken en sterke wi-fi punten in het huis gemaakt. Dit had nog wel wat voeten in de aarde, gelukkig hoefde ik alleen toe te kijken…haha.

We aten lekker makkelijk en ik dook nog heerlijk met een boek op de bank.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Roos

  Ach wat fijn dat je aangenomen bent. Heerlijk vanaf september tussen de boeken ❤️.

  juni 15, 2020 at 07:28
  • Reply hillybillybeauty

   ja, ik kan niet wachten 😉

   juni 15, 2020 at 15:33
 • Reply Laurie

  Gefeliciteerd met je contract! Is dat bij die nieuwe Paagman in Leidschendam?

  juni 15, 2020 at 08:14
  • Reply hillybillybeauty

   Ja klopt! thanks!

   juni 15, 2020 at 15:33
 • Reply Jelma

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan; op het lijf geschreven voor jou…
  En wat verandert Thomas zeg! Leuk om te zien.

  juni 15, 2020 at 23:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge