Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #17

Maandag! Tijd voor weer een dairy. Een nieuw jurkje, dochter naar de fysio en een challenge!

Maandag

Harry Potter

Een challenge! Ik las nog niet zo lang geleden alles wat los en vast zat. Sinds ik ben gaan bloggen is mijn lezen een beetje op de achtergrond geraakt. En dat mis ik! Dus ik moet van mijzelf voor 31 december 3 boeken uitlezen. Normaliter geen enkel probleem, maar nu moet ik er echt aan denken! Dit is boek nummer 1!!

perspakket

Ook kwamen er nog 2 perspakketjes binnen. The Rubz was een foutje, want ik had al ontvangen. Daarom heb ik de zwarte armband nu als winactie op mijn blog, doe je al mee?

Thomas

Thomas kwam uit school met een bult op zijn wenkbrauw, kleine botsing met een klasgenootje. 😉

Ook kwam vandaag het Spotlight artikel met Jeannette van Wat Maakt Je Mooi online: linkje naar artikel

Dinsdag

post

Wow, happy mail! Ik ontving weer een prachtig Tante Betsy jurkje. Ik had namelijk een heel leuk telefoongesprek met Anita van Tante Betsy. Een mega verrassing die ik samen met Susan van 365 Days of Happy Tante Betsy Dresses mag gaan meemaken. Uiteraard volgt hier meer informatie over later.

Tante Betsy

Ik ben er blij mee!

MAC

Deze MAC bestelling heeft het niet overleefd :-(. Gelukkig kon ik hem nog online bestellen. Deze gaat retour en hopelijk komt de nieuwe heelhuids aan.

Ook kwam vandaag mijn artikel met mijn kerstcollectie aankoop van Yves Rocher online: klik hier

yves1

Woensdag

Vandaag was Thomas een dagje thuis. Zijn juf was ziek en er was geen vervanging. Dit vond Thomas niet erg. Amy kwam uit bed met wederom veel pijn in haar knie. Dus in de ochtend gingen we even langs de huisarts.

Grote zus en broer

Grote zus en broer, ik herken mijzelf hier zo in van vroeger.

dav

Thomas ging maar netjes even een boekje lezen terwijl Amy haar knie werd bekeken.

dav

In de middag konden we meteen door naar de fysio. Amy haar linkerkant ( heup, knie en enkel ) zit helemaal vast. Dus dit wordt een lang traject voor haar, maar hopelijk over een tijdje pijnvrij!

dav

In de avond las ik nog een stuk in mijn boek! Ik begin het weer helemaal op te pakken, heerlijk!

Ook kwam er vandaag nog een winactie online: Doe gauw mee!

cover_beauty_doeboek-jpg

Donderdag

Woensdagavond mochten de kids schoentjes zetten. Om 6 uur donderdagochtend werd ik wakker en bedacht mij opeens dat ik de schoenen vergeten was te vullen! Stom! Ik besloot rond 7 uur snel naar beneden te sluipen en het alsnog te doen. Helaas was Thomas toen al wakker, shit! Naar beneden waren de schoenen toch gevuld! Amy had het gedaan, Amy is mijn held!

mde

De 2 chocolade sinterklaasjes waren al weggekaapt voordat ik de foto kon nemen.

Verder was er vandaag niet heel veel bijzonders. Wel kwam er nog een leuk artikel online met voor en na foto’s! Die moet je zien!

Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash

d0543637b3ffeb711fa8997bdabf58ed64dddedf

Vrijdag

Overdag heb ik heel veel aan mijn blog gewerkt, Hier heb ik dus geen boeiende foto’s van. In de middag ging ik met Amy naar de fysio:

dav

charming

dav

Met de post kwam nog ene leuk pakketje!

img-20161118-wa0005

Macaroni vind ik het lekkerst als het is opgebakken, genieten!

dav

In de avond naar zwemles en op tijd naar bed. Zaterdagochtend namelijk heel vroeg naar de hockey.

Zaterdag

In de ochtend stonden we te blauwbekken langs de lijn van Fenna haar wedstrijd. Wat was het koud! Ik had te koude handen om überhaupt een foto te maken. Daarna ging ik met Amy en Fenna wat winkels af. Oa, langs de kinderboeken winkel “In de Wolken” in Voorburg, hier volgt nog een leuk artikel over!

Daarna gingen we naar Mijdrecht, super gezellig! Bijna iedereen was er:

mde

img-20161119-wa0003

Lekker met de nichtjes spelen!

We bleven lekker patatjes eten en Andries en de meiden gingen nog even bij broer Ruben langs om met de VR-bril te spelen.

img-20161119-wa0006

Zaterdagavond keken Andries en ik nog een aflevering Designated Survivor, aanrader!

Zondag

In de ochtend waren de schoentjes gevuld! Thomas kreeg het boek Draakje Dries, schot in de roos!

mde

Daarna moesten we naar Pijnacker waar Amy moest spelen. We hebben de hele wedstrijd in de regen gestaan! Wat een drama! In de auto terug naar huis hadden we het koud tot op het bot.

dav

Guur, koud en regenachtig

Andries moest einde van de middag spelen. Gelukkig droog! Thomas vermaakte zich opperbest!

dav

In de avond keek ik nog wat tv. Ik was best moe, dus ging op tijd naar bed.

Hoe was jullie week?

Liefs  Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Astrid

  Wat superlief van Amy dat zij de schoentjes vulde!! Echt een held! Lekker druk weekje met veel mooie dingen weer. En wat goed dat je meer gaat lezen! Naast bloggen een perfecte manier om te ontspannen 🙂
  Astrid onlangs geplaatst…I Heart Makeup shoplogMy Profile

  november 21, 2016 at 07:16
 • Reply marije

  Harty Potter ligt hier ook te wachten. Ben benieuwd wat je ervan vindt. Succes met je challenge!

  november 21, 2016 at 07:27
 • Reply Susan

  Wat een fijne week! Ben benieuwd naar de tante betsy challenge :). Het jurkje staat je goed!
  Susan onlangs geplaatst…The Rubz sieradenMy Profile

  november 21, 2016 at 07:29
 • Reply Romy

  Wat een fijn weekje vol leuke momenten en gave post! Dat jurkje is echt heel leuk en ik ben benieuwd naar je nieuws over Tante Betsy 🙂 Alleen het blauwbekken langs de zijlijn is minder. The joy of ouders met sportende kinderen 😉
  Romy onlangs geplaatst…Mijn liefde voor gedichten + winactieMy Profile

  november 21, 2016 at 07:32
 • Reply Maxime

  Leuke week hebben jullie gehad!

  november 21, 2016 at 09:27
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Zo leuk dat we straks samen gaan stuiteren bij Tante Betsy, yihaaa eindelijk ontmoeten we elkaar en kunnen we samen gaan genieten. Is het al zover?!
  Wat lief van Amy dat ze even voor Piet speelde, heerlijk hè zo’n oudere dochter. Ik heb deze week mijn dochter zelfs twee keer gezien en een keer ook nog aan de telefoon gesproken en dat alles over hoe nu verder op werkgebied. Ze loopt tegen allerlei beperkingen aan sinds ze een ongeluk heeft gehad met whiplash als resultaat. De schoenenwinkel waar ze in de tussentijd dan maar is gaan werken is failliet, ze heeft Jeugdzorg gedaan…och een veel te lang verhaal, maar ik ben blij dat ik er voor haar kan zijn om naar haar te luisteren en raad te geven.
  De biedingen gaan goed op de twee Tante Betsy jurkjes dus zit het er dik in dat deze week ergens twee winacties komen. Wie weet zijn er inmiddels hier ook al Tante Betsy girls of wannabees die interesse hebben ;).
  Ik ga er weer vandoor, dikke knuffels ennuh lees ze…ik doe dat regelmatig ’s nachts als ik niet kan slapen hihi

  november 21, 2016 at 09:51
 • Reply Babs

  Heerlijk, ik hou ook van lezen maar heb momenteel geen leuk boek. Dat alles vast zit bij Amy is vervelend, hoop dat het snel goed komt!
  Leuk overzicht weer!

  november 21, 2016 at 12:16
 • Reply Janine

  Wat een leuke week! mijn week bestond voor een groot gedeelte uit bloggen en shoppen! haha
  Janine onlangs geplaatst…MayBeauty The Incredible Face Mask | BeautyMy Profile

  november 21, 2016 at 13:09
 • Reply Annette

  Het HP boek staat ook nog op mijn lijstje, gaat dit jaar niet meer lukken heb nog 2 boeken te recenseren maar daarna komt hij aan de beurt 🙂

  november 21, 2016 at 19:15
 • Reply Tamara TS

  Wat een fijne pakjes heb je gehad! Dat tante Betsy jurkje is weer geweldig. Ik heb de engelse versie van HP al gelezen, maar mij viel het erg tegen. Toch wil ik het nog in het Nederlands kopen, om mijn collectie compleet te maken.
  Tamara TS onlangs geplaatst…De Beste Harry Potter Fanfiction FilmsMy Profile

  november 21, 2016 at 21:21
 • Reply chucky1012

  Leuke en gezellige week.
  Prachtige dress had je ontvangen.
  Fijn dat de kids hun schoentje mochten zetten.

  Xoxo

  november 22, 2016 at 06:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge