Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #48

Feeling hot hot hot! Mensen, wat was het heet deze week. Totaal geen temperaturen voor mij als ik eerlijk ben. Ik sliep slecht, mijn kids sliepen slecht, en er kwam vrij weinig uit mijn handen. Hoe heb ik deze week doorstaan? I’ll show you!

Maandag

Zoals ik eigenlijk elke week doe, deed ik op maandag mijn boodschappen. Dan start mijn weekbudget en haal ik altijd mijn boodschappen bij de Albert Heijn en de Dirk. ( wat mijn weekbudget is? Ik vertel over mijn bespaarplannen in mijn update ).

Ik maakte lekkere wraps in de avond:

Dinsdag

Vandaag weer super warm. Ik bracht op de fiets de kids naar school en kon thuis meteen weer onder de douche stappen, haha. In de ochtend werd er nog wat opgehaald van Marktplaats ( yay, het bedrag in het potje is voldoende om binnenkort met het gezin uit eten te gaan! ) en kon ik tegen de middag naar school om Thomas op te pikken voor logopedie.

We waren wat vroeg, dus we konden nog even in de nabijgelegen speeltuin vertoeven. Zelfs in de schaduw begon ik flink te zweten, wát een hitte!

Na de logopedie breng ik Thomas normaal nog even voor het laatste uurtje naar school. Nu viel hij bijna in slaap in de auto, dus besloot ik lekker door naar huis te rijden voor een keertje.

Amy mocht nog niet naar de looptraining, dus Andries ging met Fenna alleen. Wij aten ondertussen lekker in de tuin.

 

 

Woensdag

Wéér een warme dag. Amy hoefde niet zo heel lang naar school omdat haar proefwerkweek begon. Fenna ging uit school zwemmen met een klasgenootje en moest daarna door naar hockey. We liepen daarom de krantjes maar in de avond na judo en hockey. Een latertje, maar het was wel minder heet gelukkig.

Overdag begon ik trouwens aan mijn moeders omslagdoek. Deze zou ik voor haar maken en met het warme weer is dit wel een ontspannend klusje.

Donderdag

Ik merk dat ik absoluut niet op mijn best ben met dit weer. Vandaag werd er ook weer iets opgehaald via marktplaats, daarna stapte ik op de fiets om even naar Leidsenhage te gaan om een kraamcadeautje te halen. Gisteren is namelijk ons neefje David geboren en we gingen in de middag op kraamvisite!

Amy kwam eerder uit school vanwege haar proefwerkweek. Ze zat naast mij en ik ontdekte iets op haar vinger….huh???

Ik snapte er niks van, maar voor haar was het helemaal duidelijk. Ik hou maar even in het midden voor welk vak ze dit “hulpmiddeltje” heeft gebruikt.

Om kwart over 3 stapten we in de auto naar Mijdrecht!

Wat een dotje! David is helemaal gezond en echt een prachtig mannetje. We aten een lekker stukje taart en dronken een kopje koffie en knuffelde even met David en toen gingen naar Andries’ ouders om daar te eten. Ik ging ook nog even naar de Albert Heijn voor wat boodschapjes, kom ik daar mijn moeder tegen! Super grappig! Dus even een gezellig kort praatje en een knuffel. Daarna naar huis en lekker ontspannen. Het had inmiddels al flink geregend en het stormde ontzettend, heerlijk koel!

Vrijdag

Ik had gehoopt op eindelijk eens een nacht goed slapen, helaas gooide Fenna roet in het eten. Die heeft de halve nacht boven een emmer gehangen. Ik kon dus midden in de nacht een ziek kind verzorgen. Vrijdag was het gelukkig koel, maar ik liep erbij als een zombie, Fenna niet veel beter.

Ik ging op tijd naar bed aangezien ik zo ontzettend moe was. Morgen nieuwe kansen!

Zaterdag

Amy had vandaag een hockeytoernooi. Andries ging in de ochtend met haar mee. Ik moest namelijk nog even thuis blijven voor een marktplaats verkoop aan de deur. Daarna bracht ik Fenna met de fiets weg naar een feestje en ging ik met Thomas even langs bij mijn vader voor een bakkie. Toen naar huis en met z’n drietjes naar Amy toe. Een lange gezellige dag! Thuis eten en vlak daarna ging ik naar een paar vriendinnen voor een gezellig avondje. Ik nam een boel beauty spulletjes mee om uit te delen, dat vonden ze super leuk!

Ik was erg laat thuis, dus meteen mijn bed in gedoken.

Zondag

In de ochtend gingen we naar de kerk. Fenna nam afscheid met haar groep. Dat doen ze altijd met groep 8 leerlingen, die gaan na de zomer naar de tienergroep. Fenna zit natuurlijk officieel in groep 7 ( ze is in groep 6 blijven zitten ), maar in de kerk is ze gewoon met haar groep meegegaan ivm vriendinnetjes.

Alle groep 8 leerlingen op het podium! Ja, we hebben heel veel jeugd in onze kerk, super fijn!

Zij hadden na de dienst nog een BBQ met de tieners dus ik ging met Andries en Thomas naar huis. Ik deed wat klusjes in huis, verkocht nog wat ( haha ) en deed een paar boodschapjes. In de middag keken we wat sport op tv, Amy leren voor haar proefwerken en ik werkte aan mijn blog. Gewoon een heerlijk rustig zondagje.

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply marije

  Wat ben je goed bezig met verkopen! Lekker zeg.

  Hopelijk blijft het nu minder warm want ik had ook wel moeite met de hitte
  marije onlangs geplaatst…Man Crush Monday: Johnny DeppMy Profile

  juni 26, 2017 at 06:29
 • Reply Yvonne

  Ik vind dat soort warmte ook niks. Ik word er heel loom en moe van; kost me tonnen energie én zweet. Vandaag even wat strijkgoed inhalen…;) Leuke week! En van harte met de geboorte van David!

  juni 26, 2017 at 06:44
 • Reply chucky1012

  Zo een leuke week maar net als jou vond ik het ook veel te warm.
  Gefeliciteerd met je neefje.
  Prachtige baby.

  Xoxo

  juni 26, 2017 at 07:31
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge