Follow:
boeken

Nieuw! De Boekenzusjes!

Wat begon als een spontaan middagje filmen is inmiddels tot een serieus ‘iets’ gegroeid. De Boekenzusjes is een feit! Toen ik per ongeluk de Illumicrate box dubbel besteld bleek te hebben, en deze cadeau gaf aan mijn zusje Sarah leek het haar leuk om samen een unboxing op te nemen. Dit was zo ontzettend leuk dat er een idee ontstond om samen ‘iets’ te starten. En inmiddels zijn De Boekenzusjes actief. In deze blog zal ik wat meer vertellen over onze plannen.

De Boekenzusjes Instagram

Om onze samenwerking al te kunnen starten hebben we onze Instagram pagina meteen in dezelfde week na onze video online gezet. Je kan onze Instagram pagina uiteraard volgen! Op onze Instagram pagina plaatsen we natuurlijk alleen maar boeken foto’s. Hier komen reviews, aankopen, aankondigingen voor allerlei leuke initiatieven die we gaan nemen enzovoorts.

Op onze Instagram proberen we onder elke foto een Engelse en Nederlandse tekst te plaatsen. En uiteraard houden we van interactie, dus stellen we onder bijna elke foto ook een vraag. Wij zijn namelijk ook benieuwd naar jullie antwoorden!

Zo organiseren we vanaf morgen een buddyread met het boek Wilder Girls. We hebben een leesschema gemaakt en een aparte groep om met elkaar te kletsen over het boek. Dit is één van de dingen die we veel vaker zullen organiseren.

De Boekenzusjes YouTube

Ons YouTube kanaal heeft op dit moment nog maar één video online, maar er zullen er nog veel meer volgen. We hebben er al 2 extra opgenomen, dus aankomende zaterdag komt er weer één online. We zullen video’s online zetten met recensies, boekentips, bezoekjes aan boekhandels, TBR lijstjes, boekenhauls etc. Onze ideetjes zijn eindeloos.

Volg ons gezellig op ons kanaal om niets te missen!

De Boekenzusjes Readathon

Een Readathon is een happening waar wij zelf ook altijd graag aan mee doen. Voor een bepaalde periode is het dan de bedoeling dat je lekker veel leest. Wij hebben een gave readathon in de planning en wellicht starten we die al in februari. Onze readathon zal een thema hebben en mijn zus Sarah gaat hier een gave illustratie bij maken. Aan de hand van ‘prompts’ kan je dan je boeken selecteren die je voor de readathon wil lezen. Een prompt is een omschrijving waaraan je boek moet voldoen. Dit kan een bepaalde kleur cover zijn, of een bepaald thema waar het verhaal aan moet voldoen. Informatie hierover zullen wij zsm delen op onze Instagram pagina.

Op mijn eigen YouTube kanaal blijven mijn leesvlogs gewoon online komen. Ook video’s die ik zelf maak blijven gewoon online komen. Het kanaal met mijn zusje is gewoon een gaaf extra YouTube kanaal over boeken!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Natascha - Beautyopinie

    Super leuk meiden, veel succes!

    januari 6, 2020 at 15:43
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge