Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #177

hillybillybeauty.nl

Een week met een trouwdag en een nieuw huis! Wat kan er in één week een hoop veranderen. Het was een hectische week met heel veel papierwerk, geregel etc etc. Je leest het allemaal weer in mijn diary.

Maandag

Vandaag kwam iemand een nieuwe laminaatvloer leggen. We moesten dus in de ochtend alle meubels sjouwen. Het is even wat werk verzetten, maar het resultaat mag er zijn!

Tadaaaaa!

Voor de verkoop van dit huis was het een juiste beslissing, dit ziet er zoveel ‘frisser’ uit! Helemaal blij met het resultaat.

Dinsdag

Omdat we het huis volgende week klaar willen hebben voor de verkoop is er geen tijd voor luieren. Er is werk aan de winkel! Dus vandaag ging ik vol goede moed verder met het schoonmaken van de keuken.

Ik was kapot na een dag schoonmaken! hahaha. Ik ben lekker vroeg naar bed gegaan.

Woensdag

Vandaag ben ik natuurlijk verder gegaan met schoonmaken. Ik besloot vandaag het halletje aan te pakken. Thomas had natuurlijk een korte dag, dus hij ging lief kleuren terwijl ik druk bezig was.

Donderdag

Vandaag is onze trouwdag! 16 Jaar getrouwd en wat voor mooier cadeau kan je verwachten dan een nieuw huis?! Ja mensen, we kregen vandaag reactie op ons bod en deze is geaccepteerd! Wow! We gaan gewoon verhuizen!!

En ik kreeg nog een mooie bos bloemen van mijn moeder met de post!

Kijk, ons nieuwe huis!! Super blij mee!

Maar het schoonmaken ging ook meteen weer door vandaag natuurlijk.

En stiekem ben ik al een beetje aan het rondkijken voor leuke stijlen voor de kamers in het huis…

Dat behang vind ik ontzettend gaaf voor bijvoorbeeld onze slaapkamer!

Vrijdag

Vandaag ging ik even bij mijn zusje langs gezellig. Ik moest helaas met de randstadrail, Andries had de auto nodig voor wat klusmateriaal, en het waaide flink. Maar ik heb mijn wandeling wel weer gehad..haha

En in de middag zei Andries dat hij met Thomas een gamekamer in het nieuwe huis wil gaan maken. Tja, dan kan hij natuurlijk geen heerlijke leeshoek voor mij weigeren…

Doe mij zo’n heerlijk hoekje!

Zaterdag

Vandaag gingen we met de kinderen even bij het nieuwe huis kijken. Zij zagen het natuurlijk voor het eerst! Dolblij met al die ruimte en de nieuwe kamers zijn al opgeëist…haha

Daarna reden we door naar Alkmaar om een andere auto op te halen omdat wij onze auto moeten inleveren. Het is een tijdelijke auto, maar hij rijdt..haha

Daarna even door naar Andries’ zijn oma om het mooie nieuws van het nieuwe huis te vertellen. Daarna waren we allemaal bekaf, dus lekker op de bank en in de avond Wie is de mol kijken….zalig!

Zondag

Vandaag een lekkere luie ochtend. Mijn moeder en zusje en ik gingen over de app lekker kletsen over Cath Kidston. Welke handcrème we op dit moment gebruiken en welke producten wij op onze wishlist hebben staan..haha

Ik ging met Amy even boodschappen doen en bij de Trekpleister zagen we een leuke actie. Bij actieproducten kreeg je een paar leuke sokken. De meiden weer blij!

Daarna weer aan het soppen. Het koepeltje in het dak moest worden schoongemaakt. Wát een klus!

Daarna gingen we naar mijn vader om daar lekker aan te schuiven aan tafel. Een gezellige avond!

Aankomende week moeten we weer flink aan de bak, maar het is voor het goede doel!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning.
  Zo leuk om heel veel inspiratie op te kunnen doen wat betreft woonaccessoires en de woninginrichting voor het nieuwe huis.

  Xoxo

  februari 25, 2020 at 16:29
 • Reply Inge

  He hilde!
  Wat leuk je wordt mijn bijna buurvrouw!! 2 straten verderop hi hi! Grappig! Ik heb laatst nog fabulosa bij je gehaald! Dan komen we elkaar vast tegen in de parade of op straat.
  Groetjes Inge ( die ene zonder haar 😉

  maart 4, 2020 at 17:25
  • Reply hillybillybeauty

   Nou dat is toevallig! Wij zijn al fan van de Parade, gezellig centrum!

   maart 4, 2020 at 17:37

  Leave a Reply

  CommentLuv badge