Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #100

Alweer mijn 100-ste diary! Een mijlpaal! Deze week had ik mijn afspraak in het ziekenhuis en hoorde ik hoe mijn behandeling eruit gaat zien. Ik merk dat ik het allemaal positief inga, maar onbewust toch best gespannen ben. Hoe mijn week verder was? I’ll show you!

Maandag

Vandaag kreeg Fenna haar beugel! Dochter 2 die aan de beugel moet. Ze heeft gelukkig niet heel lang last gehad, en het staat haar eigenlijk super leuk!

Dinsdag

Thomas gaat na de zomer beginnen met hockey. Andries heeft al een tenue voor hem kunnen regelen. En hij is er al helemaal klaar voor!

Woensdag

Het wordt al een stuk warmer buiten. Zodra het nog tot een graad of 25 is vind ik het nog prima te doen. Maar daarboven heb ik het al snel té warm. Thomas had zijn laatste karate les voor de zomervakantie, en dat is altijd een pret-les.

Donderdag

In de ochtend moest ik naar de chirurg in het ziekenhuis. De wachtkamer zag er in ieder geval gezellig uit. 😉

Binnen een week of 3 krijg ik een poortwachter onderzoek om te kijken of er uitzaaiingen zitten in mijn lymfeklieren. Ik heb qua formaat van het melanoom een vrij goede kans dat er geen uitzaaiingen zijn, maar ik wil het sowieso laten checken. Daarna zal ik worden geopereerd. Er kwam een hoop informatie op mij af en ik moest het daarna echt even laten bezinken. Je komt na zo’n uitslag meteen in een rollercoaster terecht wat je eigenlijk niet wilt. Maar het moet behandeld worden, dus de komende periode zal pittig worden. Mochten er dagen zijn dat mijn blog geen nieuwe berichten heeft, dan komt dat door de hectische tijd waar ik nu in zit…..

In de middag ging ik even met Amy naar Leidschenhage. Ze moest even wat zoeken voor het komende schoolfeest. En ja, als je dan ook een leuke blouse kan scoren in de uitverkoop, dan is dat ook mooi meegenomen.

In de avond ging Andries met een collega op pad naar Oostenrijk, naar de Grand Prix. Een lang weekend voor de boeg zonder papa, een soort meidenweekend! (Thomas vindt alles best ;-)).

Vrijdag

Fenna had een heerlijke dag in een waterpark om de verjaardag van de juf te vieren. Met dit warme weer een uitstekende keuze!

In de middag gingen we los in de supermarkt. Allemaal lekkere dingen om het weekend mee door te komen! (we hebben ook gezonde dingen gehaald hoor ;-))

Ik kreeg ook nog een super gaaf boek binnen die ik heb gewonnen. De cover is echt super tof!

Ik had de kinderen beloofd dat we sushi zouden halen als Andries naar Oostenrijk was. Dus vandaag mijn belofte ingelost….

Zaterdag

Andries stuurt ons af en toe een foto vanaf zijn ‘mini-vakantie-plek’. Ik ben heus niet jaloers hoor! (wij hebben bloedhitte, geef mij maar een wolkje aan de lucht)

Amy en Fenna hadden vandaag een toernooi. Fenna moest om 8:15 al in Delft zijn, dus Thomas en ik gingen met haar mee. Maar mensen, wát een hitte!!!!

Halverwege de dag ging ik naar Amy haar toernooi om daar even te kijken. Ook hier probeerden we de schaduw op te zoeken. Ondertussen werden we op de app op de hoogte gehouden hoe Fenna en haar team het deden. En……

Ze hebben de eerste plaatst behaald! Wat een geweldige prestatie! En ze waren ook nog winnaar geworden met het nemen van de strafballen. Kanjers zijn het!

En toen we eenmaal thuis waren lagen Amy en Fenna er zo bij….

Iedereen op tijd naar bed! De hele dag in de zon was killing….;-)

Zondag

Vandaag hadden we een dag helemaal niks! Amy moest leren, en verder bleven we heerlijk koel binnen. Even bijkomen van gisteren. Andries was natuurlijk helemaal gelukkig omdat Max Verstappen de race won. Die geniet volop. Ik had wel een beetje een baaldagje. Er spookt toch veel door mijn hoofd en soms is het dan even teveel. (als de kids ruzie maken oid). Lekker op tijd naar bed vanavond en morgen weer een nieuwe dag.

 

liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Erg vervelend voor jou maar ik hoop op een goede uitslag….
  Ik kan het heel goed begrijpen.
  Je gezondheid is het belangrijkste.
  Ook herken ik er zoveel van.
  Hier nl. ook niet alles goed maar daarover ga ik je niet lastigvallen.

  Heel veel liefs en sterkte Xoxo

  juli 2, 2018 at 06:49
 • Reply Jessica J.

  Gefeliciteerd, Fenna!!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Crystal Spring | Salt of the Earth Natural Roll-On DeodorantMy Profile

  juli 2, 2018 at 11:26
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge