Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #92

Vakantie! Eindelijk kunnen we heerlijk genieten van een welverdiende vakantie. Ook vierden we koningsdag en genoten van elkaar. En…..eindelijk Thomas’ feestje gevierd! Het was een drukte van jewelste.

Maandag

Vandaag ben ik vergeten foto’s te maken. Stom! Het was eigenlijk ook een gewone dag, geen bijzonderheden.

Dinsdag

Heerlijk begonnen in een nieuw boek. Ik kan echt genieten van een goed boek, en ik heb de afgelopen periode ook heel veel goede boeken gelezen!

Woensdag

Vandaag waren Fenna en Thomas vrij. En dat kwam goed uit want vandaag had Thomas zijn feestje! Met 6 kindjes gingen wij gezellig bowlen, patatjes eten in spelen in de speeltuin.

De jongens waren door het dolle heen. Ze vonden het een fantastisch feestje! Thomas genoot volop en heeft het heel erg naar zijn zin gehad. We waren allebei helemaal gesloopt na afloop en besloten karate even te skippen. Heerlijk chillen na zo’n drukke dag.

Donderdag

Vandaag moesten alle kids nog een dagje naar school. Fenna was helaas niet fit dus die bleef maar thuis vandaag. En om kwart voor 3 dan toch echt vakantie! We hebben de vakantie ingeluid met de film Dummie de Mummie. Thomas vond het fantastisch!

Vrijdag

Koningsdag! Vandaag hadden we een reuze gezellige dag. In de ochtend gingen wij naar Andries’ ouders voor een kopje koffie en een oranje tompouce. Met z’n allen naar de kermis en spelletjes doen.

In de middag gingen wij naar mijn moeder. Daar hebben we heerlijk gegeten en zijn we nog even een ijsje in het dorp gaan halen. Genoten van deze gezellige dag met allemaal familie!

In de avond waren we allemaal bekaf van de drukke dag. Gelukkig is het vakantie 😉

Zaterdag

Fenna had vandaag een feestje op het strand van Scheveningen, die was dus de hele middag en begin van de avond onder de pannen. Amy moest voor onze aanstaande vakantie nog een bikini hebben dus ik ging met haar even naar Leidschenhage.

 

deze bril ging ook mee 😉

Ook werd ik vandaag reuze verwend! Ik kreeg maar liefst 3 pakketjes! Een prachtig boek, een DIY kit van Beauty Kitchen in een GEWELDIG blik en nog wat huidverzorging. I’m a Lucky woman!

In de avond kroop ik heerlijk op de bank met een boek. Ik maakte het voor mijn doen erg laat, maar ik mocht dan ook uitslapen zondag 😉

Zondag

Ik sliep gewoon uit tot half 12! Dat is mij al in geen eeuwen gelukt. Blijkbaar had ik het even nodig. We gingen vandaag weer naar Mijdrecht, dit keer voor de verjaardag van nichtje Norah.

Daar bleven we de hele middag en reden rond een uurtje of half 5 weer naar huis. Ik kookte en iedereen ging een beetje zijn eigen gang. Na het eten dook ik onder de douche, nam een maskertje en had even me-time. Lekker met een boek op de bank en in de ontspan-modus. Heerlijk!

Andries moet aankomende week nog een paar dagen werken en dan heerlijk naar Engeland!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Leuke b’day party voor jullie zoon.
  Fijne uitjes hadden jullie gemaakt.

  Xoxo

  april 30, 2018 at 09:03
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Oh leukkk ga jij ook naar Engeland?! Wij gaan binnenkort ook even heerlijk een weekje weg naar Engeland, zou wel heel grappig zijn als we er rond dezelfde tijd zijn whahaha. Wat een heerlijke week hadden jullie, geniet van deze week lieverd! Dikke knuffels!

  april 30, 2018 at 12:27
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge