Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #221

hillybillybeauty.nl

Wat een heerlijk weertje werd het aan het einde van de week! Genieten! Deze week was sowieso fantastisch omdat we op vrijdag een dagje met mijn moeder en zusje hadden. En dat was na zo’n lange tijd echt heel fijn. Ook had Thomas zijn eerste tennisles, kwamen er weer heel veel gave boeken in de winkel en genoot ik heerlijk van een welverdiende rustdag. Welkom bij weer een nieuwe diary!

Maandag 24 mei – Tweede Pinksterdag

Ik moest vandaag werken, en het was druk! Heerlijke dag om dan aan het werk te zijn.

Wat ik zo leuk vind aan Thomas zijn nieuwe school zijn de vele foto’s die de ouders te zien krijgen. Deze week hebben ze projectweek en worden er heel veel leuke dingen bedacht voor de kids. En als ik dan zo’n leuke foto te zien krijg word ik helemaal vrolijk. Uiteraard was Thomas vandaag vrij, deze foto was van afgelopen week.

Vrijdag komen mijn moeder en zusje een dagje langs. Mijn moeder heeft veel vriendinnen die lezen dus ik heb alvast een stapeltje klaarliggen die mijn moeder kan meenemen.

Dinsdag 25 mei

Wederom een leuk kijkje in de klas!

En goed nieuws! LOL. De Dunkin’ Donuts is weer terug op zijn oude vertrouwde plekje in de Mall. En dit is minder ver lopen voor ons vanaf Paagman. Haha

Woensdag 26 mei

Vandaag heb ik geen foto’s gemaakt. Thomas had een lekker kort dagje op school en we hebben gewoon een lekker dagje thuis gehad. Wel ging Thomas naar de training van hockey natuurlijk.

Donderdag 27 mei

Vandaag kwamen mijn nieuwe schoenen binnen die ik ontving van Van Keek Schoenen. Ik ben hier zo blij mee!! Binnenkort op de blog.

Ik moest vandaag werken van 11 tot 20:00. En toen ik aankwam stortte net een kar met boeken in…oeps..

Amy kwam voordat zij moest werken ook nog even gezellig langs. En koos meteen 3 lp’s uit. Zij is helemaal into de lp’s op het moment, zo’n leuke hobby!

Thomas had vandaag zijn eerste tennisles. Andries kon even kort kijken en maakte even een foto. Thomas vond het echt heel erg leuk!

In de avond deden we even een sneltest met elkaar. Mijn moeder is best een beetje angstig, dus voor haar gemoedsrust (en zodat we eindelijk even konden knuffelen), dus even het zekere voor het onzekere..

Vrijdag 28 mei

Eindelijk weer een heerlijk dagje met elkaar! Het was ook alvast een beetje voor mijn verjaardag, dus ik werd ook nog eens verwend. Ik kreeg het Idealist serum van Estee, een mooie doos met Estee miniaturen en van mijn zusje een Rituals pakket. Heel blij mee!!

We haalden met elkaar Thomas uit school en gingen even lekker een ijsje halen.

Thomas had er zin in! Haha

Ook keek Amy alvast bij de Hema voor leuke bruisballen voor als we volgende week een weekendje weggaan.

We hebben veel gekletst, gelachen en gewoon het samenzijn is heel fijn. Mooie nieuwtjes, en plannetjes voor de volgende keer. Het was een dag met een gouden randje.

Zaterdag 29 mei

Vandaag werken en meteen de start van de Boekenweek!! Mijn eerste boekenweek als boekverkoper, spannend!

En vandaag meteen mijn nieuwe Tantilly jurk aangetrokken.

Amy stuurde deze foto vandaag. Ik word dan best blij omdat ik hoop dat ze het lezen net zo gaat waarderen als ik doe ­čśë

Op mijn werk meteen even de vraag gesteld voor mijn verjaardag ­čśë

De voorkeur gaat uit naar taart heb ik begrepen…haha.

Ook nam ik voor mijzelf nog even wat leuks mee vandaag. Soms moet je jezelf even verwennen toch?

In de avond was ik flink moe. Dus ik besloot lekker op tijd naar bed te gaan.

Zondag 30 mei

Vandaag was voor mij echt even een bijtank-dag. Ik had een paar slechte nachten en was echt flink moe. De visite had Andries al afgezegd en daar was ik blij om. Ik heb vandaag echt heel weinig gedaan, gewoon even ontspannen. Mijn nieuwe werktijden gaan ook in aankomende week, dus het wordt sowieso allemaal wat anders de komende tijd. Vandaag dus vooral even een stapje terug gedaan.

Fenna had vandaag een teammiddag. Ze troffen het met het weer! Samen eten na het spelen van een oefenwedstrijd tegen de Dames 3 (wat ze wonnen met 7-1). En daarna een middag vol spelletjes.

En Andries ging met Thomas nog even naar een tennisveldje. Hij doet het al erg goed!

Al met al een heerlijke rustige dag. Wasje buiten kunnen hangen, lekker lezen en genieten van het weer. Een mooie afsluiter van een heerlijke week!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge