Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #207

hillybillybeauty.nl

 

Ja lieve mensen, ik leef nog hoor! Het was afgelopen week zo gigantisch druk met het klaarmaken van de winkel dat ik amper de tijd heb gehad om te bloggen (ook mijn huishouden ligt wat op zijn gat…haha). Maar het resultaat mag er zijn! Wat is de nieuwe winkel van Paagman mooi geworden!! Vandaag in mijn diary neem ik jullie uiteraard mee in dit laatste proces.

 

Maandag

Vandaag moesten we met een team gaan starten in de nieuwe winkel met het inrichten en schoonmaken. Het is nog niet te geloven dat de winkel over een kleine week open moet! We kwamen aan en we zagen vooral hoogwerkers, heel veel klussers en een heleboel troep. Gaat dit lukken op tijd?

We waren in ieder geval allemaal herkenbaar in ons Paagman shirt 😉

Wat werden we verwend tijdens het werk! Elke dag een heerlijke lunch en op maandag ook nog eens deze heerlijke tractatie!

Helemaal onder het stof, maar voldaan kwam ik in de avond thuis en lag er een heerlijk pakketje van Tantilly te wachten op mij!

Wat een kleurenpracht! Dat is nog eens leuk thuiskomen 😉

Dinsdag

Vandaag was ik vrij. Dat was maar goed ook, want de komende dagen was het aanpoten. Het was in de ochtend super mistig! Toen ik Thomas naar school bracht moest ik erg lachen om alle dauw die op onze gezicht en kleding was gekomen!

Uiteraard wilde ik meteen één van de nieuwe kledingstukken van Tantilly aan. Het werd het rokje. Zo mooi!

In de Paagman app werden we ondertussen op de hoogte gehouden van de vorderingen….zo mooi!

Maar nog zoveel te doen….

Woensdag

Vandaag moest ik de hele dag werken en zag dat de kast met Jimmy Nelson was gevuld. Hij had het zelf de vorige dag helemaal ingericht! Hoe gaaf!

Het was vandaag echt een georganiseerde chaos. Het werd al snel duidelijk dat niet alles voor zaterdag, de opening, klaar zou zijn. Maar wat ingericht kon worden moest met man en macht gedaan worden.

Aangezien ik niet op tijd zou zijn ging Andries met Thomas naar de training. Hij kreeg daar een nieuw gesponsord jasje, super mooi!

In de avond was ik gesloopt. Ik heb nog een beetje tv gekeken en ben toen lekker naar bed gegaan.

Donderdag

Vandaag een drukke dag, wanneer niet?! haha. Ik ging vandaag werken vanaf 16:00 tot 22:00. Amy mocht gezellig mee! Die wilde wel wat extra verdienen, en we konden haar hulp goed gebruiken.

We hebben heel wat (schoonmaak)werk verzet. Al was dat voor je gevoel nog lang niet genoeg om een voldaan gevoel te geven. Maar uiteindelijk komt vast alles op zijn plek…

Omdat ik tot laat moest werken, stuurde Andries deze lieve foto….

Vrijdag

Vandaag mocht ik weer aan de bak. Ik heb namelijk van 8:00 tot 22:30 gewerkt. De laatste dag voor de opening! En er moest nog zoveel gedaan worden. Er zijn zelfs mensen niet naar huis geweest, en hebben de hele nacht doorgewerkt!

Gaat dit nog goedkomen?

Het vak met alle mooie Rice producten is in ieder geval super geworden!

Zaterdag

Leef ik nog? Ik slaap slecht deze week, werk heel veel en vandaag de opening! Dit gaf toch wel weer een hele dosis energie om de dag mee door te komen. Wat is er ontzettend veel werk verzet! Het is nog niet helemaal af helaas, maar het was al prachtig met hoe het er nu al uitziet. We kregen zoveel lieve klanten in de winkel die ons feliciteerde en lieten weten dat ze zolang op zo’n boekenwinkel hebben gewacht. Het was een dag met een gouden randje!

Het was ontzettend druk en dat is natuurlijk een heel mooi teken!

Mijn broer Tim en vriendin Zinzi kwamen ook nog even langs en brachten een mooie bloem voor mij mee, zo lief!

Uiteraard kreeg ik via de app alle hockeyperikelen mee! Fenna heeft met haar team weer dik gewonnen en streven weer af op spelen in de sub top. Mooi!

En thuis lag er ook nog een berg leuke dingen te wachten…

In de avond kwam ik helemaal blij thuis. Wat heb ik toch een mooie baan! Thomas was uit logeren, Fenna ging de hort op en Andries was met computer dingen bezig. Amy en ik doken met een kop thee en een dekentje op de bank en genoten volop van Wie is de Mol. Heerlijke dag!

Zondag

Vandaag mocht ik ook weer werken, dit keer van half 12 tot 17:00. Het was weer heerlijk druk en de complimenten waren weer volop aanwezig. Zo leuk om al die lieve reacties van klanten te horen! Ik was weer, net als mijn collega’s, feestelijk gekleed!

Ik had Amy haar jurk even geleend 😉

En omdat de baas jarig was kreeg iedereen nog lekker gebak in de pauze. Nou, mijn dag kan niet meer stuk!

Ik kocht zelf nog een heerlijk Engels boek en eenmaal thuis kwam niet veel later Thomas weer terug van zijn logeren. Eindelijk die lieverd weer even volop knuffelen. Die heb ik wel gemist de afgelopen dagen!

Ik ben echt superblij met mijn nieuwe werk. Ik kan niet wachten om dit avontuur verder aan te gaan!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge