Follow:
diary

Hillybilly’s diary #205

hillybillybeauty.nl

Maandag, dus weer een nieuwe diary! Deze week natuurlijk een paar mooie sneeuwfoto’s! Ook speelden Amy en Fenna een ontzettend gaaf detective spel waar ze uren zoet mee waren. Amy werd even kapster en kan je prachtige gesigneerde boeken bestellen. Een week met weer een paar mooie dingen!

Maandag

Vandaag mocht ik werken op de afdeling marketing. Dit is weer eens wat anders! Ik mocht mij focussen op tags die ik in het systeem mocht zetten om boeken te koppelen aan bepaalde zoekfuncties. Super leuk werk om eens te doen.

Ik vond het heel leuk en afwisselend om eens op deze afdeling te zitten. Ook was ik bij het telefoontje wat naar Lucy Woesthoff werd gemaakt om te vertellen dat zij het boek van het jaar van Paagman heeft gewonnen met haar boek. Lucy was dolblij 🙂

En Amy liet even haar cijfers zien van de afgelopen tijd…pfff. Die gaat super!

Dinsdag

Even lekker met mijn boeken in de weer geweest. Welke boeken wil ik lezen in februari? Ik heb weer een zeer positieve stapel gemaakt…haha

En vandaag dook ik in dit boek….

Met mijn moeder en zusje heb ik ook vandaag lekker heen en weer appjes gestuurd. Welk boek zij op dat moment lazen, wat we na onze no buy als eerste zullen kopen…. gewoon lekker kletsen op afstand.

Woensdag

Tja… het wordt winter!

En ik kreeg een berichtje van mijn collega dat er weer een leesexemplaar voor mij klaarlag…

OOOhh hier ben ik zo benieuwd naar!!

Mijn zusje stuurde een verdrietige foto. Haar kerst Cath Kidston handcrème was op.

En ik gebruik op dit moment deze. Zo fijn!

En ik kreeg nog een leuke graphic novel binnen. Ik heb het inmiddels gelezen, erg leuk!

Donderdag

Geen foto’s gemaakt vandaag. Thomas had studiedag vandaag, dus lekker een relaxed dagje. Heerlijk!

Vrijdag

Een collega van mij spotte dit op nu.nl. Een foto die gemaakt is in Paagman! Want dit is ons speciale Paagman kerstpapier 😉

Ook heeft Splinter Chabot op zijn Instagram een mooie story gemaakt dat hij bij Paagman komt signeren. Je kan één van zijn boeken persoonlijk laten signeren. Super leuk!

Dat Thomas goed in Engels is wist ik al, en hij kan ook goed gamen. Amy ging even bij Thomas kijken bij zijn gamen en zag dit in de chat. Ik vind het hilarisch…haha

Zaterdag

Thomas had in de ochtend hockeywedstrijdjes. Het was koud, maar wel even lekker!

Het was flink koud, dus ik besloot een beetje te genieten van een kop thee, een dekentje en een boek. Zalig!

En zelfs Amy besloot te gaan lezen….wow!

Ik moest ook nog even naar de Praxis, een sneeuwschep halen, haha

En ik zag dit berichtje op Instagram voorbij komen. Ik kan niet wachten om de klanten weer te helpen!

Thomas zijn haar is echt veel te lang geworden. Amy durfde het wel aan, en ach, alles is beter dan té lang haar of kaal…;-)

Ik vind het prima voor een thuiskappersbeurtje 😉

In de avond keken we natuurlijk Wie is de mol. Ik weet dit jaar, wederom, weer niet wie de mol is. Hebben jullie een idee? In de avond begint het al een beetje te sneeuwen. Spannend!

Zondag

Sneeuw!! Thomas was heel vroeg wakker, hij stond al te stuiteren!!

En natuurlijk werden Amy en Fenna ook aangestoken en wilde die ook in de sneeuw.

Wist je dat Paagman door de lockdown nu erg veel leuke acties heeft met auteurs. Er komen heel veel auteurs signeren en dan kan je één van die boeken online bestellen. Leuk ook om cadeau te geven! Je vindt alle acties hier online bij Paagman. En kijk sowieso af en toe, er worden er geregeld weer toegevoegd.

Einde van de middag gingen Amy en Fenna een super gaaf spel doen. Undercover. Een spel waarin je een moord moet zien op te lossen dmv hints, online filmpjes, fake Facebook pagina’s etc. Super super gaaf! Ze zijn er uren mee bezig geweest om alle raadsels op te lossen. Ze gingen er helemaal in op. Je kan het spel hier evt aanschaffen.

Daarna was het tijd voor een rustig avondje. Boek erbij, kopje thee en lekker op bed chillen. Helaas blijft Thomas’ school morgen nog een dagje dicht door de sneeuw. Jammer! Maar ja, nog even een dagje juf spelen dan maar.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge