Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #99

Een week met een flinke rollercoaster, dat kan ik je wel vertellen. Daarom heb ik ook gisteren geen artikel online gehad en is mijn diary ook wat aan de late kant. Ik zal het in deze diary even in het kort uitleggen.

Maandag

Andries heeft deze week avonddienst. Hij kon daarom overdag wat klusjes doen en ik deed wat dingen voor mijn blog. In de avond moest ik kiezen tussen judo en Fenna haar training. Thomas was best moe, dus we skipten Judo. In de avond had Fenna haar laatste selectietraining, spannend! Uiteindelijk mooi nieuws! Ze is geselecteerd voor de C1!

We vierden dat na afloop met een heerlijke milkshake van de Mc Donalds! Yay!

Dinsdag

In de avond bracht ik de kids naar mijn vader, waar ze zouden eten. Ik ging namelijk met mijn 3 broers uit eten. Mijn broer en ik waren onlangs beide jarig en als cadeautje namen onze jongere broers ons mee uit eten. Super gezellig en lekker!

Woensdag

Vandaag geen foto’s gemaakt. Ik voelde mij niet zo fit. Heb bijna de hele dag op de bank gelegen met steken in mijn zij. Alleen Fenna afgezet bij hockey in de avond, verder heel rustig aan gedaan.

Donderdag

In de ochtend moest ik naar de dokter om mijn hechtingen eruit te laten halen. Later op de dag werd ik gebeld door de dokter met de uitslag van de weggehaalde moedervlek……..foute boel. Het bleek te gaan om een melanoom. Ik moest direct diezelfde middag naar het ziekenhuis naar de dermatoloog. Stress! Andries kon gelukkig vrij krijgen zodat hij Thomas uit school kon halen en mij kon brengen en halen naar het ziekenhuis.

In het ziekenhuis werd ik verder onderzocht door de dermatoloog op andere verdachte plekjes en onregelmatigheden in mijn klieren. Hier kon zij verder niets onrustigs ontdekken. Het gesprek zelf is eigenlijk best langs mij heengegaan. In het kort; op zeer korte termijn wordt de plek waar de moedervlek zat groter en dieper uitgesneden (wat een lelijk litteken zal achterlaten helaas). De weggehaalde huid zal dan verder onderzocht worden om te kijken of ze uiteindelijk al het melanoom hebben kunnen weghalen. Volgende week een intake bij de chirurg. Maar sjonge jonge, mijn wereld staat wel even op zijn kop……

Vrijdag

Maar het gewone leven gaat ook weer door natuurlijk. En afleiding is vaak het beste medicijn. Mijn moeder, broer en bonusvader kwamen vandaag even langs en brachten een prachtig boeket mee!

In de middag ging ik even met Thomas op pad voor wat boodschappen. We kochten meteen zijn allereerste fun hockeysokken. Blij dat ie was!

Amy ook blij, die had haar kaartje gehaald voor het schoolfeest. 😉

In de avond ging ik met Thomas mee naar zwemles. Altijd feest dat zwemles!

In de avond keken we nog het WK (eigenlijk elke dag wel) en ging ik op tijd naar bed. Ik was namelijk best moe (waarschijnlijk van de onderliggende spanning).

Zaterdag

Thomas en ik konden uitslapen. Andries moest met Amy vroeg bij een hockeyclub zijn voor een toernooi. Ik zou later met Thomas op de fiets langsgaan om te kijken. Thomas sliep gewoon uit tot 9:15!

Amy had een heerlijke dag met het toernooi. En het was heerlijk weer!

Einde van de middag bracht ik Thomas naar mijn vader voor een logeerpartij. Fenna had nog een feestje en zou daarna afgezet worden bij mijn vader om daar ook te logeren. Wij moesten namelijk zondagochtend vroeg richting Breda voor de Nederlands kampioenschap Shoot Out!

Zondag

Om half 9 waren we al in Breda. De shootouts zouden beginnen om 9 uur. Spannend!

Amy heeft het tot nét voor de halve finales gehaald. Op één doelpunt na zou ze door zijn geweest. Super jammer! Maar we hebben deze dag ontzettend genoten. Het was heel goed verzorgd en een hele mooie ervaring voor Amy. En ze mag nog een aantal jaren meedoen, ze is namelijk nog maar 13. We zijn ontzettend trots op haar!

Fenna had vandaag nog een toernooi, die was dus zelf de hele dag op het hockeyveld van haar eigen club bezig.

Daarna werden we met shuttle bussen naar het stadion gereden waar we een wedstrijd van het Nederlands heren hockey elftal mochten zien. Nederland tegen België.

In de stralende zon keken we de gave wedstrijd die eindigde in een dikke overwinning voor Nederland! Genieten geblazen. Daarna terug naar Leidschendam om Thomas en Fenna op te halen. We konden gelukkig mee eten bij mijn vader en daarna al gapend terug naar huis. Een super druk weekend, maar ontzettend genoten!

Ik zal op mijn blog de vorderingen van het ziekenhuisbezoek etc uiteraard melden.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply jane

  Wow wat een naar bericht van dat plekje hopen dat het allemaal goed komt .drukke week idd en dan de spanning .Doe lekker rustig aan geniet van de kleine dingen lees psalm 23 word ik altijd blij en rustig van.

  juni 25, 2018 at 15:19
 • Reply Natascha

  Jeetje Hilde, wat schrik ik van jouw berichtje! Ik denk aan je!

  juni 25, 2018 at 19:22
 • Reply Sylvahna.nl

  Bah, wat schrikken zeg! Veel sterkte de komende tijd met de ziekenhuisbezoeken.
  Wel supergoed van Fenna!
  Sylvahna.nl onlangs geplaatst…Gepest: wat doet dat met je?My Profile

  juni 27, 2018 at 07:53
 • Reply chucky1012

  Jeetje zeg wat vervelend!
  Ik hoop voor je op een goede afloop en goede uitslag.
  Jammer van je dochter dat ze er nog 1 moest scoren.
  Gefeliciteerd dat ze is geselecteerd voor de selectie!

  Xoxo

  juni 29, 2018 at 08:31
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge