Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #33

Het lijkt eindelijk een beetje beter weer te worden! Laat die lente maar komen hoor. Ook deze week had ik weer iets leuks! Bij mijn zusje kijken terwijl zij haar trouwjurk ging doorpassen.

Maandag

Vandaag waren Fenna en Thomas nog een dagje vrij. Dus ik hoefde nog niet extreem vroeg op pad, heerlijk! In de ochtend kwamen mijn vader en een vriend die onze vensterbank etc gaan maken, yes!

Buurman en buurman in actie haha. Maar, het begin is er! In de middag moest Andries werken ( avonddienst ) en de meisjes naar hockey. Ik speelde dus weer even voor taxi. We keken in de avond nog gezellig wat tv met elkaar. Thomas leek niet echt fit, dus die kon lekker op tijd naar bed.

Dinsdag

Thomas bleek inderdaad niet echt lekker, die moest nog even een dagje thuis blijven. Amy was vandaag vrij van school, dus het echte ritme zit er helaas nog niet in.

Hij ging gelukkig wel lief spelen. πŸ˜‰

Ik werd vandaag dolblij van een super leuk pakketje dat binnenkwam! Als je mij blij wilt maken, dan word ik dat van Tante Betsy!

We hadden geen sport-verplichtingen verder, dus dat kwam goed uit. Konden we lekker onderuit op de bank chillen.

Woensdag

Vandaag gingen alle 3 de kids lekker naar school. Het regende erg, dus we gingen maar met de auto. In de ochtend werden de krantjes gebracht, maar ik zag al op buienradar dat het pas om 15:00 droog zou worden, dus we besloten het pas te gaan lopen als Amy thuis was.

Dus om 15:00 gingen we ( met Thomas, Andries had natuurlijk avonddienst ) krantjes lopen. Daarna meteen door naar judo.

Nog steeds niet helemaal fit, maar toch heel stoer naar de judo! We aten daarna lekker makkelijk pizza en ik dook vroeg mijn bed in. Morgen naar Utrecht! Zin in!!

Donderdag

In de ochtend bracht ik Thomas en Fenna naar school en wachtte ik thuis totdat ik naar de Randstad Rail moest. Ik heb zo’n zin in deze dag!

In de tram genoeg te lezen πŸ˜‰

Ik moest in Zoetermeer uitstappen en daar pikte mijn zusje Sarah mij op. We reden samen naar Mijdrecht om onze moeder op te halen en toen op naar Utrecht!

Kijk eens hoe leuk deze garage is aangekleed is!

Net alsof je door een bos heenloopt. Super gaaf!

We gingen eerst de stad in. Gezellig even wat winkeltjes bezocht, lekker ergens wezen lunchen. Het was ook heerlijk weer! Ik kocht nog een paar dingetjes bij de Body Shop aangezien er 40% korting was πŸ™‚

Om 16:00 had mijn zusje de afspraak bij de bruidsshop. Ik was echt zo nieuwsgierig hoe mooi mijn zusje eruit zou zien in de jurk!

Ik zou bijna zelf een jurk gaan passen, haha

Vol spanning aan het wachten tot Sarah uit het pashokje komt.

Uiteraard laat ik geen foto zien van Sarah in trouwjurk! Die komt pas in September ;-). Maar ik kan jullie vertellen dat het een plaatje is! Wat een prachtig zusje heb ik en ze straalde!

Nog even een foto met elkaar. Wat een gezellige dag was het zo met elkaar!

We brachten mijn moeder thuis, nadat we eerst de giga hellingproef uit de garage moesten overleven. Mijn zusje heeft nog maar een paar weekjes haar rijbewijs, maar ze deed het super goed! Wij haalden in Zoetermeer nog even snel een lekker vet hapje bij de Mac en ik stapte daarna op de Randstad Rail naar Leidschendam. Daar meteen de auto gepakt en de kids opgehaald bij mijn vader. Ik was kapot maar voldaan. Ik heb heerlijk geslapen die avond.

Vrijdag

Het was een prachtige dag vandaag. Ik kreeg gewoon zin om de keuken eens uit te mesten en schoon te maken. Soort lente schoonmaak.

Ik kreeg een super gave foto van Tante Betsy binnen, oh ik vindt ze geweldig!

Ik krijg zo’n zin in het voorjaar als ik deze foto’s zie. Ik kan niet wachten om deze jurkjes in het echt te zien!

Vandaag mocht Thomas voor het eerst op de fiets naar school. In de middag ging ik hem halen. We zijn wel wat langer onderweg, maar het is een heerlijk ritje als het zonnetje schijnt!

Thomas is nog steeds niet helemaal zichzelf. Hij heeft denk ik ook behoefte aan de lente en buitenlucht. We zijn wel naar zwemles geweest, maar daarna was hij dan ook echt op. We gingen allemaal niet al te laat naar bed want zaterdag begint de hockey weer!

Zaterdag

Ik ging in de ochtend met Amy en Fenna mee naar hockey. We gingen om 8 uur de deur al uit. Thomas had wel keelpijn, maar wilde toch naar de judo wedstrijden.

Gelukkig kon Andries wat foto’s maken. Rechts op de mat zie je Thomas liggen, whahahahaha. Hij was erg moe. πŸ˜‰

Thomas helemaal blij met zijn medaille! Hij is derde geworden πŸ™‚

Hij kakte in de middag wel helemaal in. Zou hij dan toch ziek gaan worden? Ik was pas rond 13:00 thuis met de meiden. Twee wedstrijden achter elkaar, best pittig!

Om half 4 gingen we weer naar de hockey club, Amy werd met haar team gehuldigd als zaalkampioen!

Met champagne en taart!!

En de taart eindigde niet alleen in de monden haha.

In de avond ging ik met de meisjes naar mijn vader. Daar waren ook mijn broers met aanhang, we gingen de final van Wie is de Mol kijken! Spannend en super gezellig!

Eenmaal thuis werd Thomas net wakker met oorpijn. Hij had zo’n pijn! Dus dat wordt een heftig nachtje. πŸ™

Zondag

Na een heftig nachtje met Thomas werd ik gebroken wakker. Andries en ik wisselde elkaar even af met uitslapen. De kerk ging dus niet door helaas.

Thomas is echt niet fit. Hij heeft pijn! Gelukkig heb ik zetpillen in huis. Vandaag bestaat dus, helaas, voornamelijk uit binnen blijven. Zonde, want het is heerlijk weer! Niks aan te doen.

Na een zetpilletje knapte hij een momentje op en konden we even voor de deur genieten van het zonnetje.

Rond etenstijd kwamen mijn schoonouders, schoonzusje en nichtje Sarah. Ze bleven eten en Sarah vond het natuurlijk ook weer leuk om met haar grote nichten te spelen, en dit was wederzijds!

Even bij de hamster kijken.

Alle kids gingen vanavond op tijd naar bed. Ik ook, ik weet namelijk niet hoe de nacht zal verlopen met Thomas. Op hoop van zegen.

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh lieverd ik hoop dat de nacht rustig was en laat die Thomas maar eens flink uitzieken en tot rust komen, hij ziet toch wel erg witjes. En vergeet niet ook goed voor jezelf te zorgen. Ik was ook zo blij toen mijn bestelling binnen was en wat zijn die Sporty Roses jurkjes te gek, ik ben zwaar verliefd. En yeah super dat die andere zippies ook binnen zijn, die staan ook hoog op mijn wishlist…het is dan ook een hele gave zomercollectie waar ik een mega wishlist van heb.
  Wat leuk zo’n trouwjurken passessie van je zusje, geweldig leuk die foto van jullie drietjes. En die parkeergarage daar ben ik ook doorheen gelopen nadat manlief me is komen afhalen bij de SoMuch Betsy lovers meeting. Heb een fijne week! Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…It’s that time againMy Profile

  maart 13, 2017 at 10:13
 • Reply YuStSoMe

  Wat leuk om mee te gaan met hetdoorpassen van de jurk! Ik heb dat bij mijn tweelingzus ook gedaan, snif!
  Zelf heb ik mijn jurk gemaakt, dus die zag alleen mijn moeder.
  Ik hoop dat Thomas snel opknapt. Mijn Yuri was ook niet fit. Doet het weer wat beter.
  Fijne week!

  maart 13, 2017 at 12:59
 • Reply Jessica J.

  Jammer dat Thomas het zo lastig had. Hopelijk voelt hij zich gauw beter. Wat een leuke foto in de bruidswinkel, zeg. En wat lijken jij en je mama op elkaar!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #45 β€’ Fitnessabo opgezegd, lentekriebels en gsm kapot?!My Profile

  maart 14, 2017 at 20:05
 • Reply chucky1012

  Wat een pech dat de jongste zo ziek was geweest.
  Hoop dat hij nu beter is.
  Ik had gewoond in de plaats waar je zusje woont.
  Leuk om met de Ranstadrail te reizen.
  Leuke foto’s van je zusje en je moeder.

  Xoxo

  maart 16, 2017 at 06:47
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge