Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #85

Vakantie! Deze week heerlijk genoten van de rustige ochtenden en uiteraard van onze mooie badkamer. Ook lag er ijs, dus schaatsen! Maar mensen, wat was het koud…..brrrrrrr.

Maandag

Vandaag ging ik met de meiden een dagje shoppen met mijn moeder. De kids waren al in Mijdrecht omdat ze aan het logeren waren bij mijn schoonouders. Amy en Fenna kwamen zelf naar mijn moeders huis lopen en met z’n viertjes gingen we naar het dorp daar. Eerst gezellig lunchen!

Daarna was het shoptijd! Ik heb niks gekocht, maar de meiden hebben veel paskamers van binnen gezien. 😉

De meiden kregen van oma wat gave kledingstukken, dus die waren helemaal happy! Ook voor Thomas kreeg ik nog 2 gave truien en 2 gave shirts. Dus ook ik was blij :-).

We aten in de avond, nadat we Thomas hadden opgehaald, lekker patatjes bij mijn moeder en daarna reed ik met de kids naar huis. Een heerlijke gezellige dag. Ook kreeg ik nog mijn moeders kleed mee naar huis (hoop proppen in de auto). Dus ik ben ook flink verwend!

Dinsdag

Dinsdag was een heerlijk luie dag. Zelfs niet gekookt en sushi besteld! Amy ging met vriendinnen naar de film en Fenna met een vriendin naar een trampoline park. Thomas en ik hebben heerlijk lui doorgebracht.

Woensdag

Het kleed dat ik van mijn moeder kreeg staat zo sfeervol! Super blij mee!

Ook kreeg ik nog een gaaf boek binnen. Wat ben ik toch een bofkont!

En voor mijn moeder even een fotootje maken van Thomas in één van zijn nieuwe truien. Donkerblauw staat hem echt zo goed! Lekker mannetje is het ook.

Donderdag

Schaatsweer! Andries heeft de hele week avonddienst, dus overdag mooi de tijd om lekker te schaatsen met de kids. Ik ben even langs de kant gaan kijken, maar hield het al gauw voor gezien. De wind sneed dwars door mijn kleding heen. Gelukkig hebben de kids daar wat minder last van lijkt het.

Thomas zijn tweede keer op het ijs trouwens! En hij doet het echt super goed!!

’s Avonds lekker op de bank met een kleedje, het is zo koud in huis. En ja, met deze koude dagen wil ons haar ook niet echt in model blijven…haha.

Vrijdag

Vandaag kwamen mijn schoonmoeder, zwager en nichtje langs om even te schaatsen. Thomas en Bobbi kunnen altijd heerlijk samen spelen, dus dat was gezellig.

In de avond was het een beetje druk. Andries werken, dus ik ging eerst naar zwemles en in de avond Amy ophalen in Moerkapelle, toen Fenna in Zoetermeer ophalen en door naar huis. Daar kon Thomas meteen zijn bed in en ging ik niet veel later.

Zaterdag

Andries wilde vandaag tóch nog even schaatsen voordat de dooi flink zou intreden. Dus met Amy en Thomas ging hij naar Voorschoten naar de grote ijsbaan. Thomas weer helemaal in zijn sas!

Fenna ging bij een vriendinnetje uit de straat spelen dus ik kon even in een rustig huis flink aan mijn blog werken. In de vakantie is dat toch lastig met de kids om je heen.

In de avond was het natuurlijk tijd voor Wie is de Mol! Spannend!!!

Zondag

In de ochtend gingen we eerst naar de kerk. Even gezellig nadien met een kopje koffie bijkletsen met vrienden en toen naar huis. Ik deed wat huishoudelijke klusjes (en nam even een powernap op bed, sssstttt stiekem haha). Andries ging nog even naar de Hornbach om een spiegel terug te brengen die kapot was. Eigenlijk een rustige dag voordat morgen iedereen weer naar school en het werk moet. Ik ben wel blij dat de meeste kou weg is, een beetje meer warmte vind ik toch wel aangenaam. 😉

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Leuk om te zien wat jullie zoal vooral tijdens deze voorjaarsvakantie hadden gedaan!
  Fijn dat de meiden en je zoon van je moeder kleding hadden gehad.
  Na jarenlang wachten kon er nu toch eindelijk op natuurijs geschaatst worden.
  Prachtig kleed.

  Xoxo

  maart 5, 2018 at 08:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge