Follow:
BB cream, beauty, samenwerking, verzorging

Huidverzorgingsproducten die niet mogen ontbreken in je routine

Huidverzorgingsproducten vind ik altijd een feestje om te kopen. Ik hou van mooie verpakkingen, van uitgebreide collecties, serums, maskertjes etc etc. Mijn kastjes en lades met producten is dan ook altijd een feestje om open te maken. Wanneer ik weer een nieuw product ga gebruiken uit mijn voorraad voelt dat altijd even als een extra verwenmoment. Maar welke producten zijn op dit moment mijn favoriet?

Reinigingsproducten

Onlangs kreeg ik een miniatuur van dit heerlijke product in The Body Shop Adventskalender. Ik was meteen verliefd op dit product! Deze balsem verwarm je tussen je handen/vingers en masseer je over je gezicht. Zelfs de meest zware oogmake-up verwijder je moeiteloos. Wanneer ik de balsem helemaal heb ingemasseerd op mijn gezicht stap ik onder de douche en spoel ik alles af. Absoluut een waanzinnig product waar ik niet meer van af zal wijken als het om een reinigingsproduct gaat. Soms vind je zo’n pareltje en wordt het een blijvertje. Ook het feit dat de producten van The Body Shop niet op dieren zijn getest vind ik een groot pluspunt.

Al geruime tijd gebruik ik ook de lotion van The Body Shop. De Oils of Life collectie heeft mijn hart al jaren geleden veroverd. Heerlijke rijke producten voor de wat oudere huid. Inderdaad, met mijn 42 moet ik daar toch echt aan geloven 😉

BB Cream

Al geruime tijd gebruik ik amper foundation meer. Ik merkte dat ik moeite had de juiste foundation voor mijn huid te vinden. Of de kleur was niet goed, of hij ging na een aantal uren vlekkerig ogen. Toen ben ik overgestapt op een CC cream van It cosmetics. Deze structuur is nog wat dikker dan een BB cream en zit dus eigenlijk tussen een foundation en een BB Cream in. Ideaal voor alle dagen in het jaar wanneer het onder de 20 graden is 😉

Wanneer het weer warmer gaat worden in Nederland merk ik dat ook de CC cream wat teveel van het goede is. Mijn huid wil dan eigenlijk niet zo heel veel meer opgesmeerd krijgen. Maar ik wil wel iets op mijn gezicht wat mijn huid en teint wat egaliseert. Dan komt de BB cream om de hoek kijken. Dit is echt een ideaal product voor mij voor die periode. Maar je kan een BB cream natuurlijk het hele jaar door gebruiken om je huid te verzorgen en een licht teintje te geven. Ik kan mij voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet in al die producten. De beste bb cream is voor iedereen natuurlijk ook anders. Maar ongeacht welk merk je ook gebruikt, het gebruik van een bb cream zorgt er gewoon voor dat je huid er stralend uitziet!

Maskers

Een masker is voor mij echt een verwennerij. Ik moet toegeven dat ik het wel wat vaker zou kunnen gebruiken, maar voor het nieuwe jaar wil ik proberen toch wel 1-2 keer per week een masker te doen (anders kom ik nooit door mijn voorraad heen). Het liefst gebruik ik een sheetmask. Lekker makkelijk! Ook moet ik bij het gebruik van een sheetmask echt even op bed gaan liggen om het in te laten werken. Ik neem dan dus echt even een rustmomentje. Zalig!

Met maskers heb ik niet echt een favoriet merk. Ik heb sheetmaskers van The Body Shop, Garnier, Hema, Kneipp. Eigenlijk vind ik ze allemaal prima. Lekker even ontspannen en je huid verwennen, wat wil je nog meer?

Serum

En dan mijn all time favorite product binnen de huidverzorging; het serum! Ik ben echt verslaafd aan serums. Ik vind het heerlijk om serums te kopen en te gebruiken. Ik heb wel een aantal favorieten op dit vlak. Zo ben ik dol op het olie serum van The Body Shop van de Oils of Life collectie. Dit serum gebruik ik vaak voor het slapen gaan. Mijn huid voelt nooit trekkerig of droog aan door dit serum. Voor overdag heb ik op dit moment het serum van de Lidl. Yep, het serum uit de lijn die wordt vergeleken met La Prairie (lees hier mijn blog). Dit serum is meestal maar 2x per jaar verkrijgbaar bij de Lidl, en dan sla ik groots in.

cien cellular beauty

Wanneer ik mijzelf echt wil verwennen koop ik van Estée Lauder het Idéalist serum. Ik werkte in een parfumerie in de tijd dat dit serum op de markt kwam. Ik was meteen verliefd. Mijn huid werd er super zacht van en poriën werden minder zichtbaar. Dit serum is echt een cadeautje voor mijzelf 1x per jaar. Absoluut een pareltje onder de serums.

Ik ben benieuwd welke huidverzorgingsproducten voor jou onmisbaar zijn in je routine. Ik hoor het graag!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge