Follow:
beauty

Mijn nieuwe holy grail: IT COSMETICS YOUR SKIN BUT BETTER CC+ CREAM SPF 50+

itcosmetics

Wat vind ik het vervelend als je met warmer weer eigenlijk geen foundation kan dragen omdat het al snel van je gezicht afloopt. Bij mij is dat in ieder geval altijd een probleem. Jaren deed ik het dan met een BB cream (wat eigenlijk vrij weinig dekking geeft) of gewoon geen foundation of iets dergelijks. Als ik een dag thuis ben vind ik dat geen probleem, maar soms wil je er gewoon wat meer verzorgd uitzien en is een mooie egale huid toch prettiger. Ik heb nu een geweldig product in huis wat mij én een mooie dekking geeft én welke bij warmere temperaturen ook prachtig blijft zitten! En met die hoge factor ben ik met mijn gevoelige en lichte huid ook hartstikke blij!

IT COSMETICS YOUR SKIN BUT BETTER CC+ CREAM SPF 50+

itcosmetics

Ik zag dit product al bij een aantal YouTubers voorbij komen. Een prachtig product wat geen ‘pancake’ effect geeft en heel wat producten kan vervangen in je routine. Een CC cream kan je bijvoorbeeld gebruiken als dagverzorging. En in het geval van de IT Cosmetics heb je ook geen concealer en foundation meer nodig. Hierdoor is dit magische tubetje ook een perfecte reispartner omdat je veel minder producten nodig hebt. Zelf vind ik het wel prettig om nog een dagcrème te gebruiken, maar het hoeft dus niet.

Dit bekroonde schoonheidswonder is ontwikkeld in samenwerking met plastisch chirurgen en levert een klinisch geteste hydratatie. De CC+ Cream maskeert huidimperfecties voor een feilloze dekking die geen scheurtjes zal vertonen.

Dit wonderproduct, wat dus voor heel veel doeleinden gebruikt kan worden, bevat ook nog eens de nodige fijne ingrediënten als peptiden, hyaluronzuur, antioxidanten en vitamines.

itcosmetics

It Cosmetics CC+ Cream als multitasking product

Je kan de CC+ cream dus gebruiken als dagcrème, maar dat is niet het enige. Het vervangt makkelijk je foundation en concealer omdat het product prachtig dekkend is. Door de hoge factor 50 is het ook meteen een zonnebrandcrème voor je gezicht. Ik draag zelf alleen maar factor 50, dus ideaal dat ik nu geen dikke zonnebrandcrème hoef te smeren op mijn gezicht. Ook werkt de CC+ cream anti-aging. Dus bijvoorbeeld een anti-aging serum overdag is ook niet noodzakelijk. Dit product is zo universeel, ik wil nooit meer zonder!

It Cosmetics CC+ Cream in gebruik

Allereerst de verpakking. De tube is prachtig glanzend met duidelijke tekst wat het product precies inhoud en doet. Ook is de tube stevig en voelt hij luxe aan. Wanneer je het dopje verwijdert komt er een pompje tevoorschijn. Ideaal zo’n pompje! Wanneer je de CC cream alleen voor je gezicht gebruikt is 1 pompje voldoende. Neem je ook je hals (en decolleté) mee heb je aan 2 pompjes voldoende.

itcosmetics

Het pompje werkt heel hygiënisch en makkelijk. Ik gebruik voor het aanbrengen van de CC cream mijn vochtige beautyblender. Dit werkt voor mij het makkelijkste. Maar je zou het ook kunnen aanbrengen met je vingers of een kwast.

itcosmetics

Ik heb zelf de lichtste kleur gekocht, fair. Er zijn diverse kleuren verkrijgbaar, dus er zal altijd wel iets voor je bij zitten. Ik merk ook dat het product zich mooi naar mijn huid ‘vormt’. Op mijn hand denk je wellicht nog “is dat niet een beetje donker?”.

itcosmetics

Gelukkig is je hand niet echt een goede graadmeter. Dus laat ik de CC cream natuurlijk ook even zien op mijn gezicht.

It Cosmetics CC+ Cream Swatch

itcosmetics

Allereerst mijn ‘naakte’ gezicht. Ik heb alleen mijn dagverzorging gebruikt. In mijn dagelijkse routine breng ik sinds kort eerst de Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter aan op bepaalde plaatsen op mijn gezicht (review volgt), en daarna de It Cosmetics CC cream. Deze combinatie als basis is mijn Holy Grail!

itcosmetics

Op deze foto heb ik de combinatie van Charlotte Tilbury en It Cosmetics aangebracht met de Beautyblender. De glans (dewy look) komt door de Charlotte Tilbury en de prachtige egale dekking is door de CC cream van It Cosmetics. 1 Pompje maar hè?! Kijk eens wat een verschil!

Wat ik zo fijn vind is dat je niet voelt dat je een product op hebt met zo’n mooie dekking. Een foundation met een goede dekking kan je soms voelen zitten wanneer het wat warmer wordt. En wat ik al aan het begin schreef is dat het bij mij gedurende de dag ook kan gaan ‘lopen’ en vlekken. De CC Cream heeft dat dus niet! Ik kan dus niet anders zeggen dat dit mijn vaste routine is op dagen dat het wat warmer aan het worden is (al kan het eigenlijk ook gewoon iedere dag natuurlijk).

itcosmetics

En nog even een compleet plaatje natuurlijk. Ik heb een beetje poeder gebruikt op de plekken waar het wat sneller glimt. Bronzer, blush en natuurlijk mijn wenkbrauwen, ooglook en wat op de lippen. Taddaaaaa!

Conclusie

Nou, mijn conclusie is wel duidelijk denk ik. Ik hou van dit product!! Ik heb nog nooit eerder een CC Cream gebruikt die zo fantastisch dekt en zoveel voordelen heeft. Mijn huid voelt de hele dag prettig aan, geen moment trekkerig, en mijn make-up zit de hele dag netjes op zijn plek. Ik zal altijd zorgen dat ik een tube IT Cosmetics CC+ Cream in mijn stash hebben. Mijn advies: zorg dat je dit product ook eens probeert, je zal mij dankbaar zijn….;-)

De IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Cream SPF50 is verkrijgbaar bij ICI PARISXL voor €39,50 — klik hier

Liefs Hilde

** Dit artikel kan affiliate links bevatten, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Imke

  Op dit artikel zat ik te wachten. Ziet er mooi uit! Ook licht genoeg en voor mij waarschijnlijk ook. Denk dat ik deze ga proberen als ik wat heb opgemaakt 😉

  juni 12, 2020 at 16:44
 • Reply Senna

  Ik heb deze cc freak ook, maar vind het tegenvallen. Het accentueert juist je poriën en rimpeltjes vind ik. Of je moet het product echt dun aanbrengen

  augustus 10, 2020 at 10:20
 • Reply Senna

  Ik bedoel cc cream

  augustus 10, 2020 at 10:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge