Follow:
boeken, kids

Het tweede waanzinnige moppenboek – Andy Griffiths & Terry Denton

Het eerste moppenboek uit de Waanzinnige Boomhut serie was een groot succes hier in huis! Thomas heeft dat moppenboek echt verslonden en ook een paar keer cadeau gegeven aan vriendjes. Ik moet ook zeggen dat de moppen daarin ook echt leuk waren. Thomas heeft andere moppenboekjes gehad en niet allen waren even grappig. Dus het aanhoren van minstens 20 moppen op een dag was een minder grote straf met het waanzinnige boomhut moppenboek. Dat er dus een tweede deel uitkwam zorgde weer voor de nodige voorpret. Want niets is leuker dan je ouders, zussen en familie verblijden met moppen 😉

Het tweede waanzinnige moppenboek

Andy en Terry wonen in de waanzinnigste boomhut ter wereld. En ze hebben opnieuw een WAANZINNIG moppenboek gemaakt! Over honden en verjaardagen, films en machines, piraten en ninja’s, …

Moppen tot in het oneindige, perfect voor alle fans van De waanzinnige boomhut!

De moppen in combinatie met alle leuke illustraties zorgen voor de nodige uurtjes vermaak. Thomas leest de moppen zelf, maar we krijgen natuurlijk de nodige dosis humor voorgeschoteld. Deze moppenboeken zijn echt een hele leuke aanvulling op de Waanzinnige Boomhut serie. Humor staat natuurlijk centraal in de boeken van Andy Griffiths en Terry Denton.

Dit moppenboek is zeker ook een aanrader voor kinderen die niet zo van lezen houden. Om ze op deze manier kennis te laten maken met boeken, en de humor van de auteur/illustrator, zorgt wellicht voor een lagere drempel tot het lezen van een boek.

Wanneer ze genieten van dit moppenboek zullen ze wellicht interesse krijgen om een boek uit de Waanzinnige Boomhut te lezen. En moppen is toch voor alle kinderen een leuk tijdverdrijf?!

Dus ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor een kind? Dan is dit moppenboek een zeer geslaagd cadeau!!

Informatie

Het tweede waanzinnige moppenboek – Andy Griffiths & Terry Denton

Uitgeverij Lannoo

Hardcover, 213 pagina’s

ISBN: 9789401479431

Prijs: €12,99

Verkrijgbaar bij de boekhandel en online

Liefs Hilde

** ik heb dit boek ontvangen van de uitgever ** Dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge