Follow:
Jellycat

Kennen jullie het merk Jellycat?

Sinds kort verkopen wij bij ons in de winkel bij Paagman het merk Jellycat. Toen de eerste knuffels in dozen binnenkwamen werd vooral het vrouwelijk personeel compleet verliefd op dit merk. Het aaibaarheidsgehalte van dit fantastische merk is extreem hoog. Naast de “standaard” knuffels in diervorm, heeft dit merk ook meer creativiteit in het assortiment opgenomen. Een lachende donut, een blij plantje en een popcorn-tas. Je krijgt spontaan een lach op je gezicht als je naar het assortiment kijkt. Inmiddels ben ik ook in het bezit van een klein assorti en kijk ik reikhalzend uit naar waar dit super leuke merk nog meer mee gaat komen.

Jellycat

Jellycat bestaat inmiddels al 25 jaar. Ik heb daadwerkelijk onder een steen geleefd want ik had er nog nooit over gehoord. En dat verbaast mij omdat het hoofdkantoor in Londen staat en ik toch geregeld in Engeland ben geweest. Maar misschien was ik al die jaren niet zo vatbaar voor leuke en schattige knuffels 😉

Het merk heeft als doel een glimlach op ieders gezicht te laten verschijnen. Dat lukte absoluut toen we de grumpy schildpad Timmy binnenkregen. Wat een hilarische gezichtsuitdrukking heeft dat beest!

Op de website van Jellycat staat ook een uitgebreid verslag van de werkomstandigheden binnen het bedrijf. Dat vind ik altijd belangrijk. Dan weet ik zeker dat ik ook een product koop van een bedrijf waar geen slechte werkomstandigheden zijn. Ook zie je duidelijk aan de knuffels dat het hoge kwaliteit producten zijn. Geen knuffels die je op de kermis of bij de (online) discounter koopt. Deze knuffels gaan hoogstwaarschijnlijk mee tot aan de volgende generatie (en misschien zelfs de generatie daarna)

Verliefd op Jellycat

Om je nou een goed beeld te geven waarom dit merk zo razend populair is zou je het eigenlijk in het echt moeten zien. Maar om toch een beetje het gevoel en de liefde over te brengen via je scherm zal ik wat foto’s laten zien.

Deze plantjes stonden hier nog gezellig met een hele club bij elkaar. Inmiddels zijn deze al helemaal uitverkocht (en opnieuw besteld). Zo ontzettend leuk om cadeau te geven ook, want ze zijn gewoon té schattig! En helemaal fijn, ze hoeven geen water!

Bartholomew Bear kwam van de week nieuw binnen bij ons. Hij keek mij zo droevig aan dat ik het niet over mijn hart kon verkrijgen hem in de winkel achter te laten. Ik had nog een cadeaubon en die heb ik dus goed besteed. Sindsdien woont Bart bij mij! Ik kan niet uitleggen hoe zacht deze knuffel is. Maar als ik zeg dat collega’s af en toen tijdens werktijd gewoon een Jellycat knuffel pakken om even vast te houden, geeft dit denk ik al aan hoe zacht ze zijn.

Het assortiment is echt ontzettend ruim. Wij hebben bij Paagman niet alles op voorraad, maar wel een heleboel! En er komen dus ook geregeld nieuwe releases uit. Deze week zijn de thema’s Valentijn en Pasen bij ons binnen gekomen. Bijvoorbeeld een konijn met een hartje, een nestje met kuikentjes en een macaron met een konijnenstaart en oortjes. En elke knuffel is gewoon fantastisch!

Deze foto’s heb ik gemaakt toen alles net in de winkel binnen was gekomen. Ik zie nu zoveel knuffels op de foto’s die inmiddels al uitverkocht zijn. Het is ook heel erg leuk om te zien hoe enthousiast klanten binnenkomen wanneer ze die kasten vol Jellycat zien.

Wanneer je een keer in de gelegenheid bent om naar onze Paagman vestiging in de Westfield Mall of the Netherlands te komen moet je dat zeker doen. Dan kan je al deze cuteness in het echt aanschouwen. Jellycat is echt een merk om in het echt te bekijken (en voelen).

Tip voor korting!

Wanneer je nou al een Jellycat fan bent, of van plan bent binnenkort je eerste Jellycat aan te schaffen, dan is deze tip voor jou! Je kan Jellycat in onze vestiging in Leidschendam kopen en natuurlijk online op de Paagman website. Zorg dat gratis lid wordt van ons Privilege programma. Dit kan namelijk in de toekomst voor leuke kortingen zorgen op (bijvoorbeeld) Jellycat! Je korting kan flink oplopen en dat is altijd mooi meegenomen toch?!

Ik ben heel erg benieuwd of jij al bekend was met dit geweldige merk! Ik hoor het graag!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Shirley

  Ik wil ze allemaal!

  januari 17, 2024 at 18:56
  • Reply hillybillybeauty

   Ik heb er zeker ook nog een aantal op mijn lijstje 🙂

   januari 17, 2024 at 22:05
 • Reply Lisanne

  ❤️❤️❤️❤️

  januari 17, 2024 at 21:53
  • Reply hillybillybeauty

   morgen weer even een paar knuffelen?

   januari 17, 2024 at 22:05
 • Reply Marietta

  Het ziet er inderdaad uit alsof het een hoog knuffelgehalte heeft.
  Maar ze zijn ook wel heel apart, anders dan andere knuffels.
  Ik kan me voorstellen dat het vrouwelijk personeel van Paagman graag voor deze kast met knuffels staat..

  januari 18, 2024 at 13:03
  • Reply hillybillybeauty

   Ken jij het vanuit Engeland? Daar komt het vandaan….

   januari 18, 2024 at 15:16
 • Reply Sarah

  Ontzettend leuk!! ❤️❤️

  januari 23, 2024 at 20:26
 • Reply Homefreak

  Ze zijn zo schattig!
  Homefreak onlangs geplaatst…Huis beveiligen tegen inbraak? Lees deze 10 tipsMy Profile

  januari 25, 2024 at 14:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge