Follow:
beauty

Het is weer sale bij The Body Shop!Door een flinke voorraad heb ik de sale afgelopen twee keer even aan mijn neus voorbij laten gaan. Voor mijn verjaardag heb ik wel weer een leuke bestelling geplaatst met de nieuwe Zesty Lemon en Cool Cucumber lijn. Ik kan niet wachten tot deze lijn binnen is! Maar vanmorgen werd ik blij verrast met een mailtje dat de sale is gestart. Toevallig lag ik daar net gister in bed aan te denken. Ik nam mijzelf toen voor dat wanneer de sale start, ik van mijzelf wel iets mocht bestellen. Tja, alsof ik het wist….

Sale The Body Shop

Iets wat ik altijd insla tijdens de sale zijn de mega showergels. De grote flacons met pomp zijn voordelig en zalig! Ik vind de showergel van The Body Shop één van de fijnste douchegels. Zeker in combinatie met een puff spons zijn ze geweldig. Ze schuimen fijn en de geuren blijven best nog even een tijdje op je huid achter.

Deze mega flessen showergel zijn nu €7,50. Je vindt ze bij de sale afdeling.

The Body Shop Body Butter

Iets wat natuurlijk altijd in mijn lade moet liggen zijn de heerlijke Body Butters van The Body Shop. Ook daar zijn er altijd wel een paar van in de sale. Welke ik in mijn mandje heb gestopt?

the body shop sale

Er zijn er nog meer, maar ik twijfel nog een beetje welke ik erbij zal doen. Check de sale voor alle aanbiedingen.

Het assortiment verschilt ook nog eens online en in de winkel. Heb je de mogelijkheid om bij een fysieke The Body Shop langs te gaan zou ik dat zeker even doen. Je hebt best kans dat daar nog meer leuke aanbiedingen te vinden zijn.

Online heb je ook nog veel huidverzorging, leuke cadeausets en geuren in de sale. Ook wil er bij de sale nog weleens extra korting komen gedurende de komende periode. The Body Shop heeft altijd mooie afprijzingen tijdens de sale. Dus ik zou de site zeker in de gaten houden. Ik vind het ook altijd leuk om wat cadeautjes in te slaan tijdens de sale. Een mooi product van The Body Shop valt altijd in de smaak!

 Ga jij nog iets scoren tijdens de sale?

Liefs Hilde

** In dit artikel staan affiliate links, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge