Follow:
beauty

Musthaves van Real Techniques!

realtechniques

Bij het inpakken voor het verhuizen ben ik door al mijn spullen gegaan en heb ik verschrikkelijk veel weggegooid. Kleding wat ik niet meer droeg, beauty producten die niet meer goed waren, en ook mijn make-up en kwasten heb ik grondig uitgezocht. Zo kwam ik wat kwasten en sponsjes tegen die er niet echt meer fris en fruitig uitzagen. Hoog tijd om weer een goede basis aan kwasten en sponsjes aan te schaffen! En dan grijp ik toch het liefst naar mijn favoriete merk; Real Techniques.

Real Techniques By Sam & Nic Miracle Powder Sponge

realtechniques

Iets wat ik tegenkwam online was een sponsje om je poeder mee aan te brengen, interessant! De Real Techniques Miracle Powder Sponge is een sponsje die je droog gebruikt om je gezicht te poederen. Je kan hem ook nat gebruiken voor een iets andere dekking, maar droog vind ik persoonlijk het prettigste. Het sponsje heeft al een award in de wacht gesleept wat mij extra nieuwsgierig maakte.

realtechniques realtechniques

Zoals je op de foto’s kan zien heeft dit sponsje een velvet-achtige look. Het voelt dan ook heel prettig aan op de huid (en het ziet er ook gewoon erg mooi uit!). De Real Techniques Miracle Powder Sponge heeft een nieuwe, revolutionaire foam technologie waardoor je je poeder heel makkelijk en prettig aan kan brengen.

De ronde kant kan je gebruiken voor het blenden van je poeder, de vlakke kant voor het wat dikker aanbrengen van je poeder en het puntje voor het precieze werk. Ideaal bijvoorbeeld om in je ooghoeken en rond je neusvleugels te werken.

realtechniques

Het sponsje is verkrijgbaar bij vele drogisterijen en nu in de aanbieding bij Douglas voor €6,11.

Real Techniques Expert Face  Fond de Teint Brush

Een ander fijn product van Real Techniques is de Expert Face Brush. Ik wissel met het aanbrengen van mijn foundation geregeld af. De ene keer gebruik ik mijn “gewone” beautyblender en de andere keer vind ik een kwast weer fijn.

realtechniques

Ik had nog helemaal geen foundation brush in mijn kwasten-voorraad, dus ik besloot er eens eentje te proberen. Bij veel YouTube filmpjes die ik kijk gebruikten de YouTubers ook vaak zo’n kwast, en het zag er erg makkelijk uit. Even uitproberen dus!

realtechniques

De foundation kwast van Real Techniques ziet er al fantastisch uit. Een mooie rosé gouden look wat chique oogt. En het oog wil ook wat toch? De kwast is ideaal voor het mooi en gelijkmatig aanbrengen van foundation. Je kan de foundation mooi verdelen over je gezicht en dit zorgt voor een mooi geheel.

De kwasten van Real Techniques zijn cruelty free wat óók weer mooi meegenomen is! Ook heeft de kwast een platte onderkant waardoor je hem makkelijk even rechtop kan neerzetten. Hier is over nagedacht 😉

realtechniques

De haartjes van de kwast zijn synthetisch en voelen heel zacht aan. Door de in verhouding korte haartjes kan je ook prima op alle plekken van je gezicht je foundation mooi aanbrengen. En ik ben niet de enige die zeer te spreken is over deze kwast, de recensies online zijn lovend.

realtechniques

Ik gebruik de foundation kwast ook voor het aanbrengen van mijn concealer. Dit werkt ook prima door de compactheid van de kwast. Je foundation brengt de kwast zonder strepen aan en ook nog eens mooi dekkend. Voor een mooie prijs is dit echt een aanrader!

De Real Techniques Expert Face Brush kan je oa krijgen bij The Make Up Spot voor €14,95.

Verzorg je kwasten goed door ze bij regelmatig gebruik één keer per week even te wassen met babyshampoo. Hierdoor blijven je kwasten langer mooi.

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat affiliate links, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge